Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Rogaine tratamentul care ajuta la cresterea parului

Ce metoda pot folosi daca chelesc si vreau sa-mi creasca parul din nou? O solutie salvatoare ar putea fi spum Rogaine.
Ce este si cum actioneaza? Prospectul scrie ca aceasta spuma este special creata pentru barbatii care doresc cresterea parului la loc.

Ce contine? Ingredientul din aceasta spuma pt cresterea parului este Minoxidilul. Acesta ajuta la tratarea calvitiei la barbati. Opreste pierderea parului si accelereaza recresterea firelor de par.


Rogaine are efecte secundare? Atentie! Aveti grija sa nu intre in contact cu ochii, pentru ca poate irita puternic ochii. Pot aparea reactii alergice severe la persoanele care au alergie la acest ingredient. Simptomele pot fi roseata, mancarimi in zona unde s-a aplicat spuma, eruptii, probleme de respiratie, gura umflata, buze sau limba umflata, lesin, bataie a inimii accelerata, ingrasare rapida fara motiv, umflarea picioarelor sau ale mainilor.
Spuma eficienta care ajuta incaz de calvitie
Asa arata tubul cu spuma Rogaine
Daca aveti oricare din aceste simptome anuntati imediat medicul. Oricum cine are probleme cu caredea parului si vrea sa foloseasca Rogaine e bine sa se consulte mai intai cu medicul specialist.

Cum trebuie aplicat? Zilnic  de 2 ori se aplica pe 1 ml de spuma direct pe scalp si nu pe firele de par, in zona unde va cade parul. Ce inseamna 1 ml, de unde stiu cat sa pun exact? Se face un sfert sau o jumatate de apasare pe aplicatorul prezent pe tubul cu spuma. Atentie nu folositi aceasta spuma pe alte zone ale corpului pentru ca poate rezulta cresterea parului in locuri nedorite.

Ce contraindicatii are? Nu se foloseste la  copii si adolescenti. Nu e recomandat  femeilor. Nu utilizati si administrati spuma daca aveti scalpul infectat, iritat, ranit, inflamat sau rosu. Nu se foloseste impreuna cu alte medicamente pentru scalp. Daca aveti probleme cu inima consultati-va medicul daca aveti voie sa il folositi.

Cand apar rezultate vizibile? In cat timp creste parul inapoi?  Semne vizibile apar dupa 4 luni de la folosire. Pentru rezultate maxime un tratament dureaza 1 an. Daca opriti tratamentul e posibil sa va cada parul din nou.

Ce pret are Rogaine? Unde se gaseste? Un tub pentru 1 luna costa in jur de 129 de lei. Tratamentul pentru 4 luni are un pret de aproximativ 350 de lei. Se gaseste pe internet prin site-

 Nu stiu daca se vinde deja in magazine sau farmacii eventual revin aici cu informatii.
Exista o varianta Rogaine si pentru femei in cutie mov, care  ajuta in caz de cadere masiva a parului. Acesta se aplica cu o pipeta.

A folosit cineva deja Rogaine? E bun sau nu? Cat e de eficient? Care produs e mai bun Rogaine sau Fullfix? Ce produse mai recomandati pentru caderea parului? Astept pareri si comentarii pro sau contra aici aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog