Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Green Coffee Burner - cafea verde decofeinizata pt slabit

Despre cafeaua verde ati auzit cu siguranta. Mai ales ca a fost si este atat de mediatizata si la televizor. Se stie ca este una din cele mai eficiente capsule care ajuta la eliminarea kilogramelor in plus. In acest articol vom vorbi, despre o varianta a capsulelor ce contin cafea verde. E vorba de niste suplimente hiperconcentrate de cafea verde care nu contin cofeina. Se numesc Green Coffee Burner si acum se gasesc si in Romania.



Ce inseamna capsula hiperconcentrata? Din prospect reiese ca o singura capsula contine puterea de slabire a o suta de cesti de cafea. Ingredientul de baza care actioneaza impotriva grasimilor se numeste acid clorogenic care se afla in starea naturala a boabelor de cafea inca verzi neprajite. Odata prajite boabele isi pierd aproape in totalitate aceste proprietati de topire a grasimilor.

Imaginea reclamei green cofee burner
Imaginea reclamei green coffee burner
sau capsule de cafea verde
superconcentrata pentru slabire
Cat slabesc cu ele?  Daca se tine o cura zilnica cu aceste capsule, se zice ca poti slabi chiar si 5 kilograme pe saptamana.  Cum se iau pastilele cu cafea verde? Administrarea se face zilnic a cate 2 capsule, preferabil inainte de masa !

NU depasiti doza in speranta ca slabiti mai repede. Si asa aceste capsule sunt foarte puternice devoratoare de grasimi.

Cat costa  o cutie? Si de unde se poate cumpara? Se gaseste online pe site-ul ACESTA .

Un flacon are un pret de aproximativ 150 lei. Asta e doza de 60 pastile care iti ajung pentru o luna de zile. Se spune ca poti slabi intre 8 si 12 kilograme de la aceasta doza.

Daca faceti comanda pentru o cura de slabire cu Green Coffee Burner pt 1 luna sau mai mult primit gratis un sistem electronic cu care va masurati  masa de grasime corporala numita Body Scan.

Cutia cu doar 14 capsule - cura pt 1 saptamana asigura slabirea de 2-3 kilograme si costa cam 50 de lei.

 In cazul in care nu reusiti sa slabiti, pe site-ul vanzatorului scrie ca vi se returneaza banii.

Nota: Green Coffee Burner nu este un produs farmaceutic si nu se elibereaza cu reteta.
Este un supliment alimentar notificat de catre Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare. 


 Are contraindicatii? Provoaca reactii adverse? Astept pareri sa discutam daca sunt sau nu intr-adevar eficiente aceste capsule cu cafea verde. Si comentariile pro si contra sunt binevenite, lasati un comentariu in casutele de comentarii de sub articol, sau pe pagina noastra de facebook, sau in comunitatea google plus a blogului.


Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere. Este posibil, ca in urma achizitionarii produselor urmand linkurile de afiliere, editorii blogului sa fie recompensati cu un comision. Existenta acestor legaturi de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog