Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Elimina caderea parului cu serul FullFix

Ce pot face sa nu imi mai cada parul ? Exista ceva care remediaza chelia ? Vreau sa-mi creasca parul din nou, se poate ? Daca am parul alb, pot face ceva sa-mi revina culoarea parului ?

Intrebari probabil destul de dese in ziua de azi. Multa lume, indiferent ca e vorba de barbati sau femei, se confrunta cu probleme ale parului.  La unii/unele le cad cateva fire de par, la altii, problema e destul de serioasa si apare problema calvitiei. Sau odata cu aparitia firelor albe de par, multi ar dori sa scape de ele.


cutia si flaconul Fulfix pentru par
Spray pt par
Pentru cei care cauta un tratament natural pentru par, pot incerca un ser numit FulFix.

Produsul sub forma de spray ,a fost testat de catre clinica Mayo, si in urma cercetarilor s-au observat rezultate eficiente in remedierea acestor probleme.

Prospectul FulFIx scrie ca are urmatoarele beneficii:

- opreste caderea parului
- ajuta la cresterea parului din nou
- opreste procesul de incaruntire, adica nu iti mai apar fire albe de par, iar parul nou crescut va avea din nou culoarea initiala pe care o aveai inainte sa incaruntesti
- este un remediu si pentru parul deteriorat

Ce contine FullFix ?

Scapa de chelie si caderea  parului cu Fullfix  comanda de aici
Scapa de chelie si caderea
parului cu Fullfix
comanda de aici
Serul este facut din urmatoarele ingrediente: planta magica Gotu Kola (Centella asiatica), o planta rara numita He Shou Wu (Fallopia multiflora) cunoscuta in China ca si remediu pentru orice maladie. In limba engleza i se spune fleece-flower.

Produsul mai contine Saw Palmetto (latina Serenoa repens) care este un palmier pitic cu proprietati miraculoase pentru par. Tot in compozitia Fulfix se mai gaseste magneziu, ginseng siberian (lat. Eleutherococcus senticosus), Gingko Biloba, urzica intepatoare (Urtica dioica),  extract din boabe de struguri, si keratina.

Cum se foloseste ? Se disperseaza de 2-3 ori pe saptamana. Se spala parul si cand e curat si inca umed, se aplica 5-10 doze (dispersari, jeturi) din spray, pe radacina parului. Dupa dispersare, se maseaza usor . Dupa folosirea serului, nu se clateste parul ci se usuca direct !

Fullfix -solutia care opreste  caderea parului de poate  cumpara aici
Fullfix -solutia care opreste
 caderea parului de poate
cumpara aici
Ce pret are sprayul Full Fix ? O doza de 50 ml costa in jur de 174 de lei (da, poate fi considerat un pret putin piperat, insa, pentru persoanele care considera foarte importanta pastrarea podoabei capilare in forma "tanara" cat mai multa vreme... poate ca merita !)

In pret este inclusa livrarea gratuita.Daca faci comanda la 2 sau 3 produse, primesti reduceri substantiale !

Unde pot cumpara produsul pentru regenerarea parului ? Se gaseste momentan prin comanda directa pe net, de pe site-ul acesta.

Nu se stie daca se vinde in farmacii sau magazine naturiste, eventual, aici revenim cu detalii, cine are informatii despre asta, sa le lase in comentarii :)

E bun sau nu ? Cat e de eficient ? Chiar repara chelia ? E solutia pentru parul care incarunteste ? Asteptam comentarii si pareri in casutele de comentarii si pe paginile noastre de facebook si google plus.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog