Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Paleo unde mananci multa carne si slabesti :)

Cum este si in ce consta dieta numita Paleo? Este o cura de slabire bazata pe eliminarea din alimentatie a produselor de panificatie si consumarea in cantitati mari de carne, legume si fructe.
Dieta Paleo a fost una dintre cele mai renumite si cautate diete de pe Google anul acesta 2013, sunt curioasa ce se va intampla la categoria diete in 2014.
Unii o numesc dieta paleolitica sau dieta carnivora sau dieta Caveman. Sunt persoane care considera aceasta cura, ca pe o provocare si o tin cateva saptamani sau luni, altii in schimb au ales acest tip de alimentatie ca pe
un mod de viata sanatos si de durata (ani de zile)



ce tip de mancaruri pot manca daca tii dieta Paleo
Friptura in dieta Paleo
Alimente permise in aceasta dieta: poti manca carne de pui, carne de curcan, peste, carne de porc,carne de rata, gasca, oaie, vita, maruntaie de porc, vita etc.  Ideea de carne de refera la carnea propriu-zisa pe care o gatesti tu acasa o prajesti, o fierbi sau o prepari la cuptor si nu mezeluri. Spun asta pentru ca multa lume confunda ideea de carne, adica multi cand aud ca mananc in mare parte carne, se gandesc automat la salam, cremvusti, sunca - produse care sunt ultra procesate si nu sunt permise in acest regim de slabit .

Poti manca legume si fructe la alegere, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, oua de gaina, prepelita, rata, gasca, strut etc. Seminte de floara soarelui, seminte de dovleac, seminte de in, alune, arahide, nuca de cocos, nuci, faina din nuca de cocos sau arahide. Se pot manca fructe de mare, alge marine, wakame, etc,
Se poate gati cu untura de porc, de gasca, de rata, ulei de cocos, ulei de masline, unt, unt de migdale, unt din nuci caju. Dintre lactate se pot folosi in retete si mancaruri unt pur (ghi), cascaval parmezan, emetaler, etc.

Se poate folosi faina? Faina de grau e interzisa in schimb se pot folosi urmatoarele tipuri de fainuri: faina din seminte de susan, faina de cocos, faina de in, faina de alune si nuci, faina paleo, faina de amarant, faina din seminte de dovleac, faina din castane, faina de canepa. Aceste fainuri le poti face si tu acasa prin macinarea semintelor pana devin praf sau arata ca si faina obisnuita.

Nu ai voie sa consumi urmatoarele: paine, cozonac, macaroane, spaghete, baghete, prajituri care contin faina,  gogosi, placinte, clatite, cornulete, covrigei
zahar, sucuri acidulate, margarina, dulciuri, bomboane, cartofi de nici un fel,  mancare de tip fast food adica hamburgeri, nuggets, pizza. Dintre leguminoase nu se mananca fasole, mazare, soia, cartofi si porumb. Nici orezul nu e permis acesta se inlocuieste cu conopida maruntita.
Daca nu pot manca zahar ce sa folosesc ca indulcitor? Se poate folosi stevia, zahar de mesteacan (xilit, xilytol), miere. Condimentele se pot folosi de orice fel.

Cine a slabit cu dieta paleo? Cate kilograme si in cat timp? Apar rezultate in slabire rapid? Astept pareri si comentarii aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.
Printre vedetele care au slabit cu aceasta dieta paleo se numara: Huidu (a slabit 10 kg), vedetele din filmul Hunger Games au adoptat aceasta dieta pe timpul antrenamentelor si filmarilor, cantareata Miley Cyrus a slabit si ea considebil urmand dieta carnivora paleo. Jessica Biel si Matthew McCounaughey au folosit aceeasi regim de slabit.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog