Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Scapa de infectii si inflamatii cu Biosept

Ce este si la ce se recomanda Biosept ?

Este un supliment alimentar sub forma de capsule,  recomandat in caz de infectii si inflamatii ale aparatului respirator, infectii ale sistemului digestiei si /sau infectii uro-genitale.

Este un antibiotic natural care creste rezistenta organismului impotriva bolilor.

 Prospectul scrie mai detaliat exact tipul de afectiuni pentru care se recomanda Biosept : gripa, raceala, bronsita, amigdalita, faringite, enterita, candidoza, colita fermentativa, parazitoza intestinala, uretrita, cistita, pielonefrita, anexita.



Ce compozitie are Biosept ? 

Ingredientele din compozitia pastilelor sunt 100% naturale . E vorba despre muguri de plop (propolis vegetal sau in latina "Populi Gemmae"), cuisoare (lat. Caryophyllorum flos), scoarta de salcie alba (lat. Salicis Cortex), lichen de piatra (muschi de Islanda - denumirea lat. Lichen Islandicus), frunze de maslin (latina Olivae folium).

Poza cutia Biosept
Cum trebuie sa iau medicantul Biosept ?

Instructiuni de folosire: administrarea este sub forma de cura de 15 zile sau 30 de zile, conform recomandarii medicale. Se ia cate 1 pastila cu 1 pahar mare de apa, de trei ori pe zi, adica inainte de a lua micul dejun, inainte de pranz, si inainte de cina.

Ce contraindicatii are ?

Nu se da copiilor sub varsta de 5 ani. Nici mamele care alapteaza nu au voie sa il consume, si nici femeile aflate in perioada de sarcina.

Poate provoca reactii alergice ? Efecte secundare Biosept ?

Poate provoca reactii alergice in cazul in care sunteti alergici la oricare dintre plantele din compozitia comprimatelor. Nu are efecte secundare cunoscute.

Unde se poate cumpara ?

Gasiti Biosept de la Fares, cam in toate farmaciile din tara, in magazinele naturiste, plafare,  sau online pe internet, direct pe site-ul acesta.

Cat costa o cutie ?

Pretul este in jur de  15 ron. Un flacon contine 30 de tablete.

Despre produsul Biosept s-a vorbit si la televizor, la emisiunile "Ce se intampla, doctore?" de la Pro TV, si la "Profu Menci" de pe Antena 2, unde specialistii in fitoterapie de la Fares,  dr. Daniela Busneag, dr. Sebastiana Iftimie si dr. Carmen Nonn, au prezentat capsulele Biosept cu actiune antibacteriana si antivirala, ca fiind foarte eficiente in afectiunile respiratorii ce apar in sezonul rece.

Ati folosit deja Biosept ? Cat e de bun ?

Asteptam comentarii si va invitam la discutii  in casutele de comentarii G+ sau facebook de sub articol !

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog