Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Elimina kilogramele si oboseala in acelasi timp cu vitamine si minerale

Un remediu secret (ei, nu e tocmai secret !) care te ajuta sa slabesti, si sa devii o persoana mai energica, este conform dr. Oz, riboflavina, pe numele mai cunoscut, vitamina B2.

Aceasta vitamina vine in ajutorul tuturor vitaminelor B, ajuta organismul sa functioneze la cel mai optim nivel, si asista alte vitamine si elemente in accelerarea metabolismului.

In ce gasim riboflavina, vit. B2 ? Se gaseste in multe alimente, in principiu, cel mai cunoscut dintre alimentele in care se gaseste, ar fi laptele semidegresat.



Aceste poate fi de un real ajutor in (aproape) orice cura de slabire. Riboflavina din lapte te ajuta sa arzi grasimile si in acest fel sa elimini surplusul de kilograme. Cantitatea recomandata este de 3 pahare de lapte pe zi.

poza alimente ce contin riboflavina sau vitamina B2
Surse de vit B2 riboflavina
Un alt element care te poate ajuta sa slabesti este calciul, de asemenea, se gaseste si in lapte. Proprietatiile benefice ale calciului sunt: solidifica grasimea din corp si ajuta la eliminarea ei din organism. Calciu se mai gaseste in legumele verzi, care previn de absorbtia grasimilor din corp.

De ex. frunzele de nap (turnip sau nap turcesc, sau gulii albe se mai numesc) sunt foarte eficiente in slabire.

In cazul in care ai mereu o senzatie de oboseala, unul dintre cauze poate fi o deficienta de fier. Daca ai lipsa de fier, organismul incetineste. Unul din cele mai bune surse pentru reasimilarea rapida a fierului, in organism, este lintea. Are aceeasi cantitate de Fe ca si o portie de friptura !

Pe langa fier, se recomanda si luarea vitaminei C, care ajuta la absorbtia corecta a fierului in organism.

Cele doua elemente (fierul si vitamina C) te ajuta sa invingi oboseala accentuata, care apare de multe ori si in perioada de menopauza la femei.

Accelerand metabolismul organismului, respectiv, mentinand metabolismul la un nivel optim, sunt mai putine sanse, ca grasimile sa se depuna, respectiv, sunt mai multe sanse ca grasimile sa fie topite mai usor.

Voi cum scapati de oboseala si kg in plus? Asteptam pareri si comentarii si in casutele de comentarii de sub articol

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog