Faceți căutări pe acest blog

Uleiul de seminte din chimen negru Baraka impotriva tusei si flatulentei

Zilele trecute am vazut pe un site un produs cu nume ciudat. E vorba despre capsulele Baraka. Desigur am vrut imediat sa aflu ce este si ce inseamna Baraka ?

Este un medicament produs in Egipt, facut din uleiul presat din semintele de chimen negru si este produsa de firma Pharco.

In latina numite si "Nigella sativa", aceste seminte au numeroase proprietati benefice pentru organism. Prospectul capsulelor Baraka scrie ca sunt recomandate atat pentru copii cat si pentru adulti.Pentru tratarea caror afectiuni se recomanda? Pastilele Baraka sunt indicate ca un remediu in caz de:
- tuse, astm bronsic, infectii respiratorii
- oboseala cronica, bune pentru invigorarea organismului
- flatulenta
- imunitate scazuta, recuperare dupa operatii si boli grave (convalescenta), boli specifice copilariei

Efectul uleiului din chimen negru este:

supliment cu ulei din seminte de chimen negru
- antispastic - trateaza si opreste spasmele (crampele sau carceii) bruste si involuntare ce apar la nivelul muschilor.

- antibacterian adica combate bacteriile si microbii
- diuretic


Cat costa capsulele baraka cu semintele de chimen negru ? Pretul unei cutii este in jur de 23 ron.

Intr-o cutie sunt 24 de comprimate.

La noi in Romania se gaseste in farmacii si shopuri naturiste. Si pe internet se poate cumpara de exemplu pe site-ul acesta.
Ulei de chimen negru egiptean cumpara aici
Ulei de chimen negru egiptean
cumpara aici

Cum se iau pastilele Baraka ? Administrarea este putin diferita pentru adulti si pentru copii, adica pentru copiii care nu au 12 ani impliniti se da baraka 100mg cate 1-2 pastile, de trei ori pe zi.

Pentru copiii care au implinit 12 ani, adolescenti si adulti se utilizeaza capsulele Baraka 450mg, care au acelasi mod de folosire, doar capsulele difera. O astfel de cutie costa cam 17 lei.

Daca vreti sa cumparati ulei de chimen negru egiptean presat la rece preturile incep de 15 lei pentru sticluta de 50ml si ajung pana la 50-60 la doza de 250 ml. Se pot cumpara online pe acest site naturist.

Cine a folosit deja produsele Baraka ? Cat sunt de eficiente ? Astept pareri si comentarii in casuta de comentarii de sub articol.

Cauta pe acest blog