Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Imunitate cu 7 ciuperci Fares

Ce medicamente sa folosesc pentru intarirea sistemului imunitar ? O reteta eficienta si complexa pentru imunitate ar fi capsulele din "Linia Verde" de la Fares, facute din ciuperci. Se numesc "Capsule Imunitate cu 7 ciuperci F163".

Aceste capsule protejeaza organismul de actiunea virusilor si bacteriilor. Te protejeaza de eventualele raceli si imbolnaviri in sezonul rece de toamna-iarna, respectiv, pot intari organismul, sistemul imunitar, si in alte perioade.

Care sunt cele sapte ciuperci din care aceste capsule sunt produse  ?

Ingredientele sunt : extract din ciupercile Reishi (lat. Ganoderma Lucidum),  extract din ciuperca Maitake (lat. Grifola Frondosa), ciuperca de mesteacan (lat. Inonotus Obliquus), Cordyceps Sinensis (ciuperci cu capul in forma de corzi), miceliu de iasca (lat. Fomes Fomentarius), Ciuperca Shiitake (lat. Lentinus Edodes), extract din Coriolus Versicolor (sau Trametes Versicolor), numita in Romana ciuperca in forma de coada de curcan.

Puterile vindecatoarea ale ciupercilor sunt binecunoscute de mii de ani, iar aceste ciuperci, din care se produc aceste capsule, sunt cap de lista in intarirea imunitatii, revigorarea organismului, si cresterea vitalitatii.

Cand e recomandat sa tii o cura de intarire a imunitatii ? In ce boli, in convalescenta carori afectiuni este indicata tinerea unei astfel de cure ?

Pastilele cu ciuperci de la Fares, sunt folositoare in caz de:

- infectie bacteriana, infectie fungica
- infectie virala gen herpes, hepatita virala, zona-zoster sau gripa
poza cu pilulele fares cu ciuperci anticancer
cutia capsulelor imunizante cu ciuperci
- diabet
- hipertensiune arteriala- alergii
- oboseala cronica, extenuare fizica, stres, convalescenta
- vindeca varicele si tromboflebitele
- regleaza colesterolul si glicemia
- des utilizat ca tratament anticancer, antitumoral, este imunomodulator, ajuta sistemul imunitar sa se apere de boli

Ce contratindicatii au aceste comprimate?

Atentie mare, in perioada de sarcina, femeile NU au voie sa il foloseasca, pentru ca proprietatile puternice ale ciupercilor pot avea efect de accelerare a contractiilor uterine. (!)

Iar in caz de alaptare, iarasi, NU este recomandata consumarea acestui produs, pentru ca se modifica gustul laptelui si afecteaza si bebelusul !

In plus, consumarea produsului poate provoca reactii alergice la persoanele sensibile la oricare tip de ciuperca din cele prezentate mai sus, ciupercile din care aceste capsule se produc.

Cum trebuie administrate ? Cate se iau pe zi ? In fiecare zi, trebuie sa iei cate 3 bucati. O capsula se ia la doua ore dupa micul dejun, urmatoarea dupa masa de pranz cu 2 ore, si inca una dupa masa de seara cu 3 ore.

Cat timp trebuie tinuta cura pentru imunitate ?

Medicamentele trebuie luate cel putin o luna, si maxim trei luni (!)
Apoi se tine o luna pauza. Daca e necesar, trebuie reluata cura, dupa recomandarea medicului specialist. Atentie, insa, NU VA JUCATI cu astfel de produse, sunt foarte puternice, efectele asupra organismului sunt deosebite, este recomandata consultarea medicului, in toate cazurile, inainte de consumarea unor produse de acest gen ! Deci, nu va apucati sa le consumati aiurea.

La ce preturi se vinde ? O cutie cu 60 de tablete costa in jur de 30 de lei.

De unde se poate procura ? Poti cumpara capsulele in farmacie, magazin naturist si online pe net, pe site-ul acesta,
.
Despre pastilele de la Fares Imunitate cu ciuperci, s-a vorbit si la televizor, la emisiuni de sanatate de pe Antena 2 si B1 Tv.

Pentru pareri si comentarii despre produs va invit in casutele de comentarii google plus sau facebook, de sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog