Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ce te ajuta sa scapi de burta ?

Cum pot scapa de burta mare ? Prin ce metoda se poate slabi in zona burtii ?

Pentru persoanele care au probleme cu greutatea, mai ales in jurul abdomenului, recomandam sa incerce cateva suplimente nutritive care ajuta la slabit.

Doctorul Oz a prezentat cateva solutii, care au un rol important in scaderea in greutate, si eliminare a grasimii din zona burtii (scapa de colacei :)  )


Iata care sunt produsele care accelereaza metabolismul, rapid:

- 1- Suplimentul 7-keto. Ce este ? 7keto este produsul secundar natural al unui hormon din organismul uman, care are rolul de a ne mentine tineri. Cu trecerea timpului, cum imbatranim, nivelul de 7 keto scade din corp si metabolismul incepe sa incetineasca, fapt care poate duce si la ingrasare.

Folosirea capsulelor cu 7 keto ajuta "repornirea" metabolismului si ajuta la arderea grasimii de pe burta in mod sigur si natural. Printre beneficiile pe care le aduce se mai numara si: stimularea tiroidei, ajuta transformarea grasimii in muschi si ajuta in readucerea metabolismului la nivelul de ardere a grasimilor.

poza 7keto supliment slabire care te scapa de obezitate
Flacon 7-Keto slabire
Ce pret are si de unde pot gasi 7 keto in Romania ? O cutie cu 30 de pastile costa in jur de 90 de lei. Administrarea este de 1 capsula pe zi. Se poate cumpara in magazinele naturiste, posibil si in farmacii. Pe internet poti face comanda produsului de ex. pe site-ul www.suplimente.ro

2- Un alt supliment recomandat de medicul Oz este "Forskolina"

Ce este si la ce foloseste ? Forskolina este o substanta extrasa dintr-o planta numita "Coleus Forkohlii" care face parte din familia mentei. De mii de ani se foloseste in tratarea bolilor inimii. Mai nou, este recomandat si in slabire, pentru a topi grasimea corporala.

Deja si la noi in tara sunt produse care contin forskolin, de exemplu produsul Calivita Grenade Thermo, care costa cam 150 de lei 100 de capsule.
Se poate cumpara accesand linkul: www.retetanaturista.ro
sau Biosooft Gangliolife sub forma de comprimate, ce se poate cumpara de la Farmacia Stejara, direct online, accesand linkul  www.farmaciastejara.ro

A luat cineva aceste capsule? Cat ati slabit cu ele si in cat timp? Au contraindicatii ? Provoaca efecte secundare ? Reactii alergice ? Asteptam parerile sau comentariile voastre in rubrica de sub articol.

Nota! Noi nu vindem aceste produse, doar scriem recenzii si adunam informatii legate de slabire pe acest blog.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog