Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Controlul greutatii cu Silueta Perfecta Fares

Un supliment de slabit nou a aparut pe piata, de la firma Fares. E vorba despre gama "Silueta Perfecta" si se cheama Controlul Greutatii M101.

E un produs romanesc, produs la noi in tara, din plante medicinale 100%.


Initial cand i-am vazut numele am crezut ca e vorba de Silueta perfecta controlul apetitului (vezi aici) insa dupa o privire mai atenta am observat ca e un alt supliment alimentar pentru slabire, doar ca e din aceeasi gama de produse.

La ce e indicat ? Prospectul scrie ca ajuta sa scazi in greutate si dupa ce ai slabit, te ajuta sa te mentii la o greutate corporala normala.

Printe beneficiile pe care le aduc aceste pastile sunt: accelereaza arderea grasimilor, elimina toxinele, scad colesterolul, au efect antioxidant, cresc termogeneza (procesul de producere a energiei, la nivel celular, prin eliberare de caldura)

Silueta perfecta -  controlul greutatii comanda de aici -livrare in Romania
Silueta perfecta -
controlul greutatii
comanda de aici -livrare in Romania
Din ce se compun pastilele pentru controlul greutatii ?  Capsulele sunt facute din urmatoarele ingrediente: ceai verde, frunze de mesteacan (ajuta rinichii foarte mult), fructe de soc (care purifica corpul in interior),

garcinia cambogia (care contine un acid numit acid hidroxicitric, notat de multe ori doar HCA, care opreste pofta de mancare, topeste grasimea depusa, elimina kilogramele, previne depunerea si adunarea de lipide in exces in ficat)
Silueta perfecta -  controlul greutatii ambalaj nou comanda de aici
Silueta perfecta -
controlul greutatii ambalaj nou
comanda de aici 

Au aceste pastile contraindicatii ? Aceste capsule nu se da copiilor sub 12 ani, nici in sarcina, sau mamelor care alapteaza.

Pot provoca reactii alergice ? Au efecte adverse ? Cine are alergie la oricare din componentele produsului, bineinteles, trebuie sa evite aceste capsule.

Cum trebuie luate capsulele ? Administrarea se face  timp de 2 sau 3 luni. In fiecare zi, se ia cate 1 pastila, de trei ori pe zi, dupa ce ai mancat (mic dejun, pranz, si cina, presupunand ca mentii macar la acest nivel stilul de alimentatie sanatos, si maninci de 3 ori pe zi)
 
Unde se poate gasi Silueta Perfecta ? Poti cumpara produse de slabit Fares cam in toate farmaciile din tara, dar si in magazinele naturiste, plafare.

Poti comanda produsul si de pe internet de pe acest site cu livrare in Romania.
Cat costa?  O cutie cu 60 de capsule are un pret de aproximativ 20 de lei

Cat slabesc cu ele ? Studiile au aratat ca cei care au facut o cura cu aceste pastile au slabit pana la 8 kilograme. Cine a reusit sa slabeasca mai mult cu aceste pilule ?

Le-ati incercat ? Sunt eficiente sau ba ? Asteptam pareri si comentarii la obiect, direct in casutele de comentarii de sub articol.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.



...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog