Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Plasture pentru slabire si detoxifiere nocturna, Night Detox & Slim

A aparut inca un produs interesant de slabire. Se cheama Night Detox&Slim si e vorba despre un plasture care trebuie folosit pe timp de noapte cand dormi, te ajuta sa elimini usor kilogramele in plus.
Cum funtioneaza acest plasture? Ma juta sa ma detoxific?
Prospectul plasturelui Night Detox Slim:
- este un produs care seamana cu un mic pansament care se aplica pe talpa si se tine acolo pana dimineata
- actioneaza in timpul noptii ca un difuzor plantar progresiv care detoxifiaza

- te scapa de metalele grele, toxine, chimicalele si deseurile metabolice
acumulate in organism
- curata ficatul, stomacul, pancreasul si intestinele
- te ajuta sa dormi mai bine si iti imbunatateste starea sanatatii
Cum se folosesc? Seara inainte de adormi pui un plasture pe talpa piciorului, care trebuie sa fie curat si uscat. Plasturele este alb. In momentul in care il vei lua jos dimineata vei observa ca este "murdar" adica a extras toate toxinele si metalele grele din corpul tau.
Imagine cu plasturele night detox slim , pentru slabire si detoxifiere noaptea
O parte din reclama
Night Detox & Slim
Cat pot slabi cu ele? E nevoie de 7 zile sa slabesti 1,5 kilograme dupa care in fiecare noapte poti slabi pana la jumatate de kg pe zi.

Ce ingrediente are? Compusi activi care stau la baza acestui produs sunt: otet de lemn dulce, ioni negativi, turmalina (scade secretia de insulina) si chitosan extras din carapacea crustaceelor care arde grasimile.
Ce costuri implica o cura de slabire cu plasturii Night Detox slim? Pretul unui tratament de 10 zile cu care poti slabi pana la 5 kilograme este de 69 de lei. Daca faci comanda la o cutie care iti ajunge 1 luna (30 zile) iesi mai ieftin. Platesti doar 159 de lei. Desigur cura de o luna te poate ajuta sa slabesti mai mult adica in jur de 15 kilograme.

Unde se pot gasi? Se pot cumpara online pe site-ul ACESTA . Nu stiu daca se vinde sau nu in farmaciile sau magazinele naturiste, plafare. Eventual revin cu informatii.

A folosit cineva acesti plasturi? Chiar slabesc? Au contraindicatii sau provoaca stari alergice? Poti avea stari de greata de la ele? Voi cat ati slabit cu ele si in cat timp?  Astept comentariile voastre aici pe blog sub articol.

*Actualizare 01.01.2015: articolul a fost modificat pentru a actualiza informatiile;  

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog