Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Batonul de slabit Slim Bar cu ceai verde

Am descoperit azi un nou produs perfect pentru rontait in timpul curelor de slabire.Este vorba despre un supliment alimentar sub forma de baton cu fibre numit Slim Bar.

Ideal in pauzele de masa, sau ca si o mini gustare intr-o zi aglomerata. mai ales daca te intrebi ce poti rontai ca si gustare in timpul zilei fara sa te ingrasi.

Cit costa si de unde il pot cumpara? Pretul unui baton este in jur de 2 lei.

Gramajul este de 40 de grame. Produsul este marca Vedda. Se poate comanda direct de pe site-ul acesta.
Baton de slabit cu ceai verde cumpara aici
Baton de slabit cu ceai verde cumpara aici

Din ce e facut ?

Slim bar este un baton cu fibre ce contine: fulgi de porumb, izolat proteic de soia, fulgi de grau germinat, maltitol, sirop de malt, cacao, seminte de in, pulbere de frunze de ceai verde, roscove, alune prajite, L-carnitina, aroma de ciocolata, acid ascorbic, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu si carbonat de calciu.

Au beneficiul de a asigura energie organismului pe timpul zilei si sunt perfecte si pentru mic dejun. Se consuma de obicei impreuna cu ceai.

Desigur persoanele care sunt sensibile la soia, grau, alune sau la orice alt ingredient din acest baton nu au voie sa il consume.



A folosit cineva aceste batoane cu ceai verde? Va place gustul? Da senzatie de satietate pe durata zilei? Astept comentarii aici pe blog, in casutele de comentarii de sub articole sau pe Facebook si Google+.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog