.
.

Cauta pe acest blog

Suma te scapa de stres

Ce este Suma? La ce se foloseste? Conform doctorului Oz  suplimentul alimentar numit Suma te ajuta sa scapi de stresul zilnic.
Prospectul Suma: Suma este cunoscuta sub numele de  Ginseng Brazilian sau in latina i se spune Pfaffia paniculata. Aceasta planta salbatica seamana cu  ginsengul chinezesc.

 Are urmatoarele proprietati:  elimina stresul, te ajuta sa rezisti mai bine in situatiile stresante, intareste sistemul imunitar, grabeste vindecarea dupa operatii chirurgcale sau
fracturi, reduce nivelul de colesterol, reduce  inflamatiile din corp. Suma e indicat si in caz de
ulcer, diabet si cancer. Elimina oboseala cronica si favorizeaza cresterea muschilor, e des folosit de fanii de bodybuilding.

 Are contraindicatii? Da, e contraindicat gravidelor si femeilor care alapteaza. Nu
provoaca efecte secundare.
Cum se utilizeaza? Zilnic se administreaza 1-2 capsule de doua ori pe zi cu apa (un pahar mare.) Sub forma de pudra se iau 1-2 lingurite de 3 ori pe zi.
Ce pret are Suma in Romania? O cutie cu 50 de pastile  costa in jur de 90 de lei.
Unde gasesc sa cumpar Suma ginseng brazilian?
Sub forma de capsule se gaseste sub marka Organika. Il  poti comanda de pe site-l  ww
http://www.mamanatura.ro
Daca alegi Suma sub forma de ceai il poti cumpra la  Plafar sub numele de Triple Ginseng Dr Stuarts- costa 21 de lei o cutie cu 15 plicuri.

Poti face comanda la ceai cu suma pe http://www.plafar.net
Se gaseste si sub forma de pudra. Un plic de 250 grame de pudra Suma ginseng brazilian  costa in jur de 72 de lei. Se poate procura de la magazine naturiste sau on line de pe site-ul
http://www.paradisulverde.com
Cine a folosit Suma? Cit e de eficient? Ce gust are? Astept pareri sau comentariiaici pe blog, in casutele de comentarii de sub articole sau pe Facebook si Google+.