Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Acai Verde te scapa de kg in plus

Ce este Acai verde? Este un produs nou pentru slabire care are la baza extract din fructul minune Acai Berry. Aceste capsule sunt prelucrate printr-o tehnologie numite Freeze Dry prin care toate proprietatiile fructului acai sunt comprimate in capsule. Fructele acai cresc in padurile Amazoniene pe niste palmieri care fac parte din specia de palmier Evterpei numita in latina Euterpe oleracea.

Ce beneficii are? La ce e bun? Prospectul spune ca este indicat in caz de scadere a greutatii corporale prin eliminarea kilogramelor nedorite. Pe langa slabire, te ajuta sa ai o digestie mai buna, iti accelereaza metabolismul, opreste pofta de mancare exagerata, elimina starile de oboseala si iti da energie de viata. Fructele acai berry din care se fac pastilele acai verde sunt pline de vitamina A si C, fibre, minerale, fier si calciu, flavonoide, acizi grasi omega 6 si omega 9.poza cutia acai verde slabire cu acai bery

Ce compusi contin capsulele cu Acai verde? Ingredientul este extract pur din fructul acai berry din padurile amazoniene, mai contine streatat de magneziu si capsula vegetala. Este un produs recomandat si persoanelor vegetariene care doresc sa slabeasca.

Cum se tine cura de slabire cu acai verde? Modul de administrare: se recomanda luarea a una sau doua capsule de 2 ori pe zi cu o jumatate de ora inainte de a lua masa.  In cazul in care va consultati cu un medic acesta va va recomanda cantitatea potrivita corpului dvs. Cat timp pot tine o astfel de cura? Intr-un flacon sunt 120 de capsule care ajung pentru 2 luni de zile.
Ce contraindicatii are? Nu au voie sa il foloseasca femeile insarcinate si mamele care alapteaza decat dupa consultarea medicului de familie. De la ce varsta se poate folosi? Aceste capsule de slabire se recomanda persoanelor care au implinit 18 ani si cei care au pana la 60 de ani.

Ce pret are Acai verde? O cutie costa in jur de 120 de lei. In cazul in care cumperi mai multe cutii primesti reducere. Unde gasesc sa cumpar pastile Acai verde? In magazine si farmacii inca nu se gaseste insa se poate cumpara a online de pe site-ul
 http://acaiverde.com/rolan

Cine a slabit cu acai verde? Cat e de eficient? Cate kilograme se poate slabi si in cat timp? Are efecte secundare? Efect yoyo? Astep opinii si pareri aici pe blog, in casutele de comentarii de sub articole sau pe Facebook si Google+.

Legat de datele de contact al firmei care vinde acest produs sunt destul de putine date, e doar un formular de contact si o adresa de mail prin care iti poti spune eventualele nemultumiri. Voi ce parere aveti de asta?


Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog