Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

LA 121 pastile dr Lemone


Aproapte in fiecare luna apare ceva nou pe piata produselor de slabit. Azi prezint produsul numit LA121 Advanced Formula.

Cum functioneaza? Ce indicatii are? Prospectul scrie despre acest produs ca este un comprimat de slabit cu actiune de lunga durata. Numele vine de la prescurtarea cuvintelor LA adica Long Action -tradus de lunga durata-, iar 121 vine de la 1 comprimat la 2 zile si slabesti 1 kilogram dupa doar 1 capsula.


Din pacate nu am gasit pe site-ul celor care comercializeaza produsul care sunt ingredientele din compozitia acestor pastile de slabit.
Efectele acestor caspule se zice ca sunt:
- elimina kilogramele in plus
e fara efect yoyo,a dica nu te mai ingrasi deloc dupa ce ai slabit cu aceste pastile
- nu are efecte secundare
- este un adevarat agent antiobezitate

Informatiile gasite pe site sunt garantate de doctorul Lorenzo Lemone expert in slabire.
Cat costa? Daca faci comanda pentru 5 pastile cu care slabesti 5 kilograme in 10 zile platesti un pret de 69 de ron. Alaturi de cele 5 bucati mai primesti gratuit inca 5 comprimate.Preturile difera in cazul in care comanzi mai multe prodse deodata.

In Romania aceste comprimate LA 121 se pot procura prin intermediul site-ului http://www.formula-slabire.ro prin intermediul firmei "Biroul European Silueta si Sanatate srl din Bucuresti.
A slabit cineva cu aceste capsule? Chiar elimini 1 kilogram in 2 zile de la 1 pastila? Ati avut reactii adverse? Simptome de lesin, disconfort, ceva? Veniti pe forum la comentarii.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog