Faceți căutări pe acest blog

Capsulele Aloe Ferox

Din gama produselor de slabit azi voi scrie despre capsulele Aloe Ferox. Sunt produse de firma Herbagetica si au fost special facute pentru a reduce greutatea si pentru a detoxifica corpul.

Indicatii prospect: Se foloseste pentru cure de slabire, purificare si eliminarea toxinelor, diabet, guta (elimina acidul uric din corp), ajuta sistemul imunitar, elimina constipatia, reumatismul, candidoza digestiva, candidoza pulmonara, tromboflebita. E utilizat si in caz de cancer de colon, cancer de piele, cancer pulmonar, leucemie.
Cumpara de aici capsule Aloe ferox" comanda de aici livrare Romania
Aloe Ferox Greutate normala
+ detoxifiere
comanda de aici 
Cat costa aceste pastile ? O cutie cu 80 de capsule impreuna cu o cutie de 40 de capsule in acelasi pachet Aloe ferox  are un pret de aproximativ 36-38 lei.

Se poate cumpara fara reteta in magazine si shop-uri naturiste,in plafar sau pe internet in acest magazin online de produse naturiste.Ingredientul de baza este extractul uscat produs din deshidratarea completa a sucului galben din Aloe.
Ce este aloe ferox? Este o planta din gruplul aloe vera care au niste flori portocalii in momentul infloririi.

Administrarea se face zilnic timp de 2 saptamani cate 6 pastile pe zi.
Ce contraindicatii are? Aloe ferox e interzis pentru cei care au inflamatii intestinale acute gen Boala Crohn, colite ulceratice, constipatie cronica, apendicita, ielus.
Le pot lua impreuna cu alte medicamente prescrise de medic?

 Aceste capsule nu se vor lua in acelasi timp cu medicamente antiaritmice, cu diuretice, lemn-dulce, corticosteroizi, digoxina (glicolize cardiotonice)
A folosit cineva aceste capsule? Cit ati slabit? Ceva reactii adverse?

Dupa cat timp se vad rezultatele in slabire?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Cauta pe acest blog