Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Alimentele din dieta

Am citit azi un articol in ziarul Adevarul despre alimentele care pana acum se zicea ca sunt cele mai bune pentru sanatate se  pare ca nu sunt atat de bune pe cat se creadea.



Sincer sunt consternata pentru ca de ani de zile asa zisii "doctori si medici nutritionisti" ne tot impuiau capul cu alimente care sunt cele mai bune pentru a fii sanatosi si acum dupa atat amar de vreme vine un nutritionist si da totul peste cap.

Eu nu pot fi de acord cu acest articol.
Pur si simplu unele fraze sunt aberante. Adica intr-o parte spun ca "mamaliga ingrasa la fel ca painea". Nu e adevarat, eu nu mananc paine de 2 ani si consum mamaliga de 2-3 ori pe saptamana si nu ma ingrasa deloc. Din contra, dupa ce am slabit 13 kilograme ma ajutat sa raman la greutatea ideala, deci e o mare minciuna chestia cu ingrasatul de la mamaliga.

Luna trecuta aparuse un alt articol prin ziare in care se zicea ca pestele e periculos pentru sanatate ca e plin de mercur, iar puiul nu e bun ca e injectat cu nu stiu ce chimicale.... Pana la urma nici nu mai stim ce sa credem care alimente sunt bune pentru sanatate si care nu... Voi ce credeti? Haideti pe forum sa discutam mai pe larg.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog