Faceți căutări pe acest blog

Vedete grase care au slabit

De multe ori daca indiferent ca suntem slabi sau suntem obezi sau supraponderali, inainte sa ne apucam de diete vrem sa aflam care sunt vedetele care pe vremuri erau grase dar acum sunt slabe pentru ca au reusit sa slabeasca spectaculos.

Iata mai jos o lista cu vedete internationale care au slabit vizibil, care candva erau grase si acum sunt slabe:

- Kelly Osbourne - a slabit specataculos transformandu-se in timp record dintr-o femeie banala si grasa intr-o femeie frumosa si cu o silueta de admirat- Jennifer Hudson - a slabit 40 de kg cu dieta Weight Watchers.

poza cu kelly ousbourne grasa si slaba- Jessica Simpson a slabit 30 de kilograme dupa ce a nascut insa imediat ce a reusit performanta sa revina la greutatea ideala a anuntat ca este insarcinata din nou deci proabil va incepe din nou lupta cu kilogramele. Si ea a slabit cu ajutorul dietei Weight Watchers

- Beyonce se ingrasase 30 de kilograme in timpul sarcinii. Ea a reusit sa slabeasca de surplusul de kilograme in doar 4 luni cu dieta Master Cleanse numita si dieta cu limonada
foto Jessica Simpson grasa si slaba
imagine Mariah Carey grasa in timpul sarcinii si slaba dupa ce a slabit 30 de kilograme- Mariah Carey a slabit 30 de kg dupa ce a nascut. Pentru ea a trebuit sa treaca 2 ani adica 24 de luni sa revina la silueta initiala.

In aceasta postare am dat exemplu doar cateva din vedete feminine care se ingrasasera si care au slabit spectaculos. In articolele urmatoare voi prezenta vedete internationale barbati care erau grasi dar au slabit.

Sper ca aceste cazuri de slabiri ale vedetelor sa va ambitioneze si pe voi sa slabiti sau cel putin sa va apucati de slabit.
sursa poze
http://sheisdiva.com
http://www.huffingtonpost.com

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog