Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Va vine sa credeti ca Israela era grasa?

Am vazut azi la Protv la emisiunea lui Maruta Happy Hour un interviu cu Israela. Ea a dat detalii despre trecutul ei ,cand era grasa si avea 150 de kilograme. Sincer cand am auzit-o nu imi venea sa cred, mai ales ca daca te uiti acum la ea si vezi ca e slaba, nici prin cap nu iti trece ca putea fii si ea obeza.

Cum a slabit Israela? In momentul in care a vrut sa inceapa dieta, a apelat la un doctor naturopat, homeopat si internist din Israel care i-a schimbat viata.
Pe langa regimul dat de doctor si sfaturile lui, Israela a folosit si ceva magneti care au ajutat-o sa se reechilibreze fizic si psihic.



poza Israela grasa la 150 kg si slaba in 2013 la emisiune MarutaCand a fost Israela grasa? Ea a suferit de obezitate morbida acum 14 ani adica in anul 1999. Cum arata Israela cand era grasa? In poza alaturata este o poza cand era la 135 kg acum 15 ani. Israela a reusit sa slabeasca prin dans (salsa) si porti mici de mincare. Ea are acum 50 de kilograme. Cele 100 de kg le-a slabit in 5 ani de zile.

Ea a inceput dieta in urma unei tentative de sinucidere pentru ca simtea ca e foarte grasa, la 150 de kg se simtea o povara pentru cei din jur.

Din cauza grasimii de pe corp pe care o avea la greutatea de 150 de kile toate organele ei interne erau suprasolicitate si abia functionau. Ea a avut nevoie de operatii ca sa poata respira. Avea pietre la rinichi, probleme la bila, ficatul abia functiona..etc.
Dupa operatie a inceput cu greu sa isi revina si sa slabeasca incet incet.

Acum are o constitutie slaba si e foarte apreciata de iubitul ei Liviu pentru ca a slabit.
Ce sa zic, felicitari Israelei ca a reusit sa slabeasca.
Poate in urma unui astfel de caz de slabire, multe persoane care sunt obeze si au multe zeci de kilograme in plus se vor gandi cum sa faca sa inceapa o dieta, sa faca ceva si sa slabeasca, nu de alta dar pe langa faptul ca isi strica sanatatea mai afecteaza si viata celor apropiati.

sursa articol http://happyhour.protv.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog