Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tratament pentru par facut acasa

Cei/cele care isi doresc un par frumos, plin de volum si stralucire fara matreata pot face acasa din produse naturale tratamente pentru par. De multe ori din cauza ca folosim vopsea de par, extensii, spuma, gel si spray fixativ pentru par ajungem sa vedem ca firele de par incep sa se despice la virfuri, apare caderea parului, matreata si chiar parul pare lipsit de stralucire si vitalitate.



Iata cateva remedii pentru par care te ajuta in mod naturist. Toate aceste tratamente masti pentru par le poti face acasa, simplu si usor.
poza par frumos si stralucitor cu masti pentru par facute acasa1- Solutie pentru varfuile despicate ale firelor de par. Incearca o masca pe baza de ulei de rozmarin si ou. Cum se face masca pentru par?



 Intr-un pahar adaugi apa fierbinte si putin ulei de rozmarin. Amesteci si lasi solutia sa se raceasca. Cand s-a racit adaugi un ou si amesteci compozitia. Masca se pune pune pe par si se lasa cateva minute sa actioneze, dupa care se spala parul cu apa calda din abundenta.


2- Tratament pentru par matasos. Daca iti doresti un par stralucitor si matasos inceasca sa iti torni pe par bere. Se lasa pe par cateva minute dupa care se spala parul cu apa. La final parul tau va deveni stralucitor si matasos.

3 -Solutie pentru matreata. Daca ai matreata incearca sa iti faci o masca pt par din papaya si iaurt. Fructul de papaya trebuie sa fie copt. Se curata papaya si intr-un bol se amesteca cu un iaurt simplu fara zahar. Compozitia omogenizata se pune pe toata suprafa parului si se tine pe par timp de o jumatate de ora. Dupa care desigur sa spala parul cu multa apa.

Aceste tratamente au fost recomandate de revista Cosmopolita (sursa partiala articol). Pentru alte tratamente cititi site-ul www.cosmopolitan.ro sau cumparati revista la orice chiosc de ziare sau benzinarie din tara.
sursa foto

Voi ce faceti sa aveti parul frumos si plin de volum? Astep idei si postari pe forum sau in rubrica de comentarii

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog