Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Simona Gherghe si pastilele de slabit

 Vedeta Simona Gherge, prezentatoarea de la emisiune Drept la tinta de la Antena1 a recunoscut ca a apelat la pastile de slabit pentru a slabi 7 kilograme. Insa slabirea s-a produs rapid, in scurt timp si acest lucru i-a rasturnat echilibrul din organism. Simona Gherghe spune ca ii era rau de la pastile si avea probleme cu inima.
Cu toate ca pastilele de slabit erau pe baza de plante Simona zice ca nu recomanda nimanui sa incerce sa slabeasca cu pastile.



poza cu Simona Gherghe de la antena1Recomandarea ei pentru cei/cele care vor sa slabeasca este sa tina dieta si sa faca sport.
Oricum dupa parerea mea Simona nu trebuia sa slabeasca deloc, mai ales ca atunci cand ea se considera "grasa" avea doar 7 kilograme in plus fata de greutatea ei generala adica cea de 45 de kilograme. Desigur la o silueta asa firava pastilele de slabit aduc o rasturnare de echilibru pentru ca ard grasimile si acesta e rolul lor sa schimbe forma si greutatea corporala.
Pastilele de slabit sunt destinate femeilor si barbatilor care au probleme cu greutatea, care sunt obezi, supraponderali cu 20-30 de kilograme in plus si nu e pentru femei subtiri care se cred grase pentru 7 kg cu care in total au 52 de kilograme.

Deci eu cred ca nu a procedat corect Simona si din pacate asa lanseaza ideea ca daca ai 52 de kile esti grasa. Nu va luati dupa ideea asta. o persoana nu e grasa ci e slaba la atatea kilograme.
Voi ce ziceti de asta? Astept pareri pe forum sau comentarii ai in rubrica de mai jos. Si o alta problema este ca nu a specificat numele pastilei de slabit cu care a slabit si de la care s-a simtit rau si in acest fel a bagat toate pastilel si capsulele de slabit in aceeasi oala "ca ar fi toate rele".

sursa partiala poza si articol Agentia de Presa Mondena


Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog