Faceți căutări pe acest blog

Diete de incercat in 2013

E inceput de an, suntem in ianuarie si parca toti vrem sa incercam o dieta noua. Desigur daca vrem sa slabim putem incerca diete noi sau diete vechi dar cu care se slabeste eficient.

Pentru cei care vor sa incerce ceva nou in cura de slabire iata cateva solutii care va pot ajuta in slabire:
- Dieta Tisanoreica de 3 zile, de 6 zile sau cea de 40 de zile.

In ce consta pachetul din dieta Tisanoreica pentru 3 zile? In prospect scrie ca este indicat la folosire mai ales dupa mesele festive de dupa sarbatori, nunti sau botezuri, dupa consumul excesiv al mincarurilor.
Este o dieta care se tine doar 3 zile cu care putem ajuta organismul nostru sa isi revina din "socul alimentar"/

Pachetul de slabit pentru 3 zile contine 4 preparate de Cappucino Tisanoreica care e sub forma de pulbere, 3 extracte din plante sub forma de lichid cu efect depurativ Tisanoreica nr 02, 3 extracte din plante sub forma de lichid cu efect de slabire Tisanoreica nr 21, 3 extracte din plante sub forma de lichid cu efect tonic Tisanoreica nr 13 si un shaker.
Pretul pachetului este 234 de lei.

Despre dieta Tisanoreica s-a vorbit foarte mult in massmedia mai ales ca fosta sotie a lui Borcea, Mihaela a reusit sa slabeasca cu dieta Tisanoreica.
Unde se gasesc produse pentru a urma aceasta dieta? Pe site-ul www.tisanoreica.ro se pot cumpara toate produsele incluse in dieta, produse cu gust dulce, cu gust sarat, Decocturile Decottopia si cartea despre dieta Tisanoreica.

cutia dieta tisanoreica pt 3 zile
Daca vrei sa le cumperi in farmacie sau magazine atunci trebuie sa stii ca aceste produse se vand in toate farmaciile Dona din tara sau in Bucuresti in locatiile de mai jos: Tineretului, 1 Mai, Calea Mosilor, Dorobanti, Mihai Bravu, Obor, Calarasilor, Piata Chibrit, Norilor, Piata Amzei si in maganinele Plafar (AFI Palace Cotroceni, Carrefour Feeria si Plafar Dorobanti).

A incercat cineva aceasta dieta? Produse sunt bune? Ce gust au? Cat se poate slabi cu decocturile tisanoreice? Astept opinii pe forum sau comentarii in rubrica de facebook de mai jos

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog