Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta cu Extra Fit minus 1 kg pe zi

Vreau sa ma apuc de slabit in noul an, ce diete sa incerc? Ce produse de slabit sunt bune in cura de slabit?
Un exemplu pentru cei care vor sa incerce un produs nou in dieta este Extra Fit.
Ce este Extra fit? Cum ajuta la slabit? Este vorba despre niste pastile de slabit care se pune in cafea sau orice bautura calda care activeaza procesul de slabire.

Se pare ca este un produs revolutionar care nu necesita diete. In prospect Extra fit se spune ca te ajuta sa slabesti pana la 16 kilograme in doar 3 saptamani fara sa tii regim de slabit.
Se zice in descriere ca se poate slabi pana la 1 kg pe zi adica in 24 de ore cu aceste pastile. Ma intreb daca e periculos pentru sanatate sa slabesti atat de mult in doar cateva zile.

*actualizare articol din 10 sept.2015: se pare ca produsul a fost retras de pe piata
Se pare ca fiecare pastila Extrafit dizolvata contine mii de molecule care sunt devoratoare de grasimi deci care favorizeaza slabire rapida in scurt timp. Nu are contraindicatii.

fotografie cutia extrafit pastile care de dizolva si ard grasimile
Cutie extrafit - produs
retras de pe piata (sept 2015)
Cat de sigur e acest produs de slabire? Chiar se poate slabi fara dieta? Se pare ca in acest produs are rezultate vizibile inca de la prima saptamana de cura cu Extra fit: te scapa de burta, elimina colaceii, vei avea talia mai fina soldurile ferme si tot corpul va arata armonios.

Ce contin capsulele Extrafit de slabire? Intr-o capsula se afla urmatorii compusi : Crom, Garcinia cambogia din care se extrage acidul HCA cel mai bun agent impotriva grasimilor, Ortosifon.
Ce este Ortosifonul? Este o planta medicinala care are denumirea stiintifica de Orthosiphon Stamineus cu efecte de eliminare a retentiei de apa din corp, elimina toxinele si grasimea, fiind foarte util in diete. Aceasta planta creste in Indonezia, Malaezia unde este numit si ceai de Java. Printre efectele curative ale ortosifonului se mai numara si : protejeaza impotriva reumatismului, gutei, artritei, diabetului, pietrele la rinici, colesterol marit, hipertensiune, purifica sangele, rinichii si ficatul.

La ce preturi se vinde cutia de Extra fit? O cutie costa in jur de 79 de lei care iti ajunge pentru 2 saptamani. In cazul in care cumperi mai multe cutii iesi mai ieftin pentru ca primesti reducere.
De unde se poate cumpara? Unde se gaseste? De unde pot procura extrafit? Se gaseste in Romania prin itermediul firmei Silueta si Sanatate srl. Se poate comanda direct de pe net de pe site-ul ACESTA sau direct de la numarul de telefon al firmei 021.208.70.77 .

A slabit cineva cu Extra fit? Ce gust are? Cat ati slabit cu pastilele Extra fit? Poate provoca reactii secundare?

Un lucru care e bine de retinut. Se pare ca cei care vand Extrafit returneaza banii in termen de 90 de zile daca nu ai reusit sa slabesti. Voi ce ziceti de asta?

Disclaimer: acest articol este un advertorial. Daca achizitionati produsul urmand legaturile din articol, este posibil, ca bloggerii editori ai blogului sa fie recompensati printr-un comision din vanzarea respectiva

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog