Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum pot scapa de chelie?

Cei care au chelie (calvitie, alopecie), le cade masiv parul, acum pot urma un tratament numit micropigmentare care ii ajuta sa refaca aspectul de foliculi de par natural pe scalp prin punerea unor pigmenti minerali in piele.

Ce este si ce inseamna micropigmentarea? Este un procedeu nonchirurgical, deci nu necesita operatie, este o alternativa la procedura de transplant de par. Este recomandat atat pentru barbati cit si pentru femei care au probleme de cadere al parului si au chiar chelie.



In cit timp apar rezultatele? Rezultatele de micropigmentare se vad imediat de la 1 sedinta, aceste rezultate sunt permanente.

Unde pot urma tratament pentru a avea din nou par? Tratamentul se face de un reputat artist tatoo din Israle cel care este inventatorul tehnicii de micropigmentare si se numeste Moshe Alul. Procedura se face cu aparatul numit Roller cu 56 de ace.
Firma care vinde acest aparat care te scapa de chelie se numeste Beauty Tech si este in Bucuresti la adresa Strada Dobrota nr 15 sector 2. Telefonul este 0724 667 275 sau 0769604888 iar pagina lor web este www.beautytech.ro

Cine a facut tratament de micropigmentare? In Romania deja printre vedetele care au incercat acest procedeu sunt Mihai Mitoseru si Viorel Lis fostul primar al Bucurestiului. Ambii sufera de chelie dupa ce au avut probleme cu caderea parului.

Pe site-ul beatytech puteti vedea videoclipuri cu inainte si dupa micropigmentare, e si cazul unei femei care avea inceput de chelie si cu acest procedeu a scapat de raritatea parului.
Pretul unui astfel de procedeu inca nu il stiu dar cum aflu mai multe revin cu informatii.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog