Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ce este Flavamed?

Ce este si la ce ajuta Flavamed? In cazul in care esti racit/a si tusesti  poti incerca un tratament
cu siropul Flavamed.  In descrierea medicamentului Flavamed sirop, in prospect scrie ca acest sirop ajuta in fluidizarea mucusului din caile respiratorii.
Se foloseste in tratamentul bolilor pulmonare si ale bronhiilor si tuse productiva.
Ce contraindicatii are siropul Flavamed? Poate provoca reactii alergice, reactii adverse?




Nu au voie sa foloseasca siropul Flavamed, persoanele alergice la clorhidrat de ambroxol sau la
orice compus din siropul respectiv. Nici persoanele care sunt hipersensibile si sufera de sindromul Stevens-Jonson sau sindromul Lyell. Nici cei care au intoleranta la histamina, sau au probleme cu rinichii sau cu ficatul nu au voie sa utilizeze acest sirop decit cu acordul medicului. Se poate da si copiilor? Flavamed sirop se da copiilor sub 2 ani doar la indicatiile medicului.

Cum se administreaza? La copii peste 12 ani si la adulti se administreaza 2 lingurite dozatoare de 5 mililitri in primele 2-3 zile de trei ori pe zi. In urmatoarele 2 zile se vor lua 2
lingurite de 2 ori pe zi. Siropul de ia dupa mese. Durata maxima de administrare a siropului este de 4-5 zile. Pentru utilizare totusi e recomandat sa va contactati medicul de familie sau farmacistul.
Ingrediente Flavamed : clorhidrat de ambroxol, sorbitol necristalizat, acid benzoic, glicerol, hidroxierilceluloza, aroma concentrat de zmeura si apa purificata.
Ce pret are siropul Flavamed? Dar caspulele Flavamed? Un flacon Flavamed sirop are un pret de 14 lei 100 ml, comprimatele Flavamed capsulele costa in jur de 9 lei pt 20 de bucati intr-o cutie. Se gaseste in farmacii.
Puteti mai multe detalii despre Flavamed pe site-ul www.flavamed.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog