Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

12 plante recomandat de Carmen Bruma

Ce este produsul "12 plante" ? La ce se foloseste?
12 plante este un produs nou 100% natural sub forma de capsule recomandat pentru toata familia. La acest produs ii face reclama Carmen Bruma.



De unde vine numele de 12 plante? Producatorii acestui produs au ales acest numar pentru ca este o cifra interesanta din punct de vedere simbolistic. Apostolii au fost in numar de 12, lunile din an sunt 12 la numar, 12 este expresia familiei si a sacrificiului pentru cei dragi, zodiile sunt 12, sarbatorile ortodoxe mari sunt 12 intr-un an, scheletul uman are 12 coaste.
Prospect si indicatii 12 plante:
- reface starea de bine a organismului
- este benefic pentru sistemul imunitar, sistemul digestiv si cel circulator
- aduce un aport de vitamine, enzime si proteine

poza cutia supliment alimentar 12 plante Platina Cluj recomandat de Carmen Bruma capsule din planteCare sunt cele 12 plante care intra in compozitia capsulelor "12 plante" ? Ingredinetele sunt : salcia (Salix sp), Mesteacanul pufos (Betula pendula), Migdalul (Prunus dulcis), Teiul argintiu (Tilia tomentosa), Magnolia (Magnolia sp), Tataneasa, Ghimbir (Zingiber officinale), Soc (Sambucus nigra ), Urzica (Urtica dioica), Ginko Biloba, Stejarul (Quercus robur), Orzul verde (Hordeum vulgare)
Cum se administreaza ? Zilnic se ia 1 capsula 12 plante dimineata sau seara inainte de a manca cu 30 de minute. Capsula se ia impreuna cu un pahar de apa sau ceai.
Are contraindicatii? Poate avea efecte secundare? Provoaca reactii alergice? Acest produs nu are contraindicatii. Nu este recomandat celor care au alergie la unul din compusii din continutul produsului.

Ce pret are "12 plante" ? O cutie costa in jur de 100 de lei si pretul include transportul . De unde se poate cumpara? Momentan se vinde prin intermediul site=ului www.12plante.ro
Eventual daca apare spre vanzare in magazine naturiste, plafare sau farmacii revin cu detalii. Produsul recomandat de Carmen Bruma 12 plate este un produs marca Plantina din Cluj si este un supliment alimentar. O cutie contine 30 de capsule care iti ajung pentru 1 luna.
A folosit cineva aceste capsule? Astept pareri pe forum. Ce gust au capsulele si cit de eficiente sunt?

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog