Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum aleg cele mai bune capsule de slabit din cafea verde?

poza boabele din cafea verde pt slabire
Cele mai eficient suplimente din cafea verde
Care sunt cele mai bune pastile de slabit pe baza de cafea boabe verde?

Conform doctorului Oz pe piata capsulelor si suplimentelor de slabit exista doua firme care produc suplimente pe baza de cafea verde, suplimente care au efect garantat in slabire. Aici ma refer la cele din America.

Extractul din boabe de cafea verde

Zilele trecute celebrul Dr.Oz a prezentat la  emisiunea sa o noua metoda de a slabi si a arde grasimile rapid si cu efect de durata.

Este vorba despre slabirea cu un extract obtinut din boabele de cafea verde. Se pare ca intr-adevar aceasta metoda functioneaza si chiar se poate slabi cu acest extract.
De e vorba de boabe de cafea verde?

Ceai verde capsule

La ce ajuta ceaiul verde? ce beneficii are consumul de ceai verde?

Ceaiul verde are nenumarate proprietati benefice pentru organism printre care:
- este un puternic antioxidant
- accelereaza arderea grasimilor din corp de aceea este des utilizat in dieta de slabire
- ajuta la pastrarea unei greutati corporale normale
- protejeaza organismul impotriva cancerului
- este utilizat in caz de dureri in corp, durere de cap, depresie, detoxifiere
- se recomanda si in caz de cresterea sistemului imunitar
- scade nivelul colesterolului , protejeaza si reduce posibilitatea de aparitie a cancerului de piele, cancer de colon, de prostata sau leucoplazie
- ajuta digestia si reface flora intestinala
poza ceaiul verde sub forma de capsule
Ceai verde capsule

Despre ceaiul verde exista nenumarate postari. In acest articol scriu despre ceaiul verde sub forma de capsule. Administrarea se face ca si supliment alimentar zilnic cate 1 capsula. Nu se recomanda depasirea dozei zilnice.

Ce efecte secundare are ceaiul verde? Pot lua capsule de ceai verde impreuna cu alte medicamente? Conform prospectului  capsula cu ceai verde nu provoaca reactii adverse. In cazul in care urmati tratament medicamentos se recomanda consultarea medicului personal.

Ce pret au capsulele de ceai verde? O cutie cu 30+30 de capsule costa in jur de 13 ron. In Romania se poate cumpara in farmacii si magazine naturiste sau plafare.
Pe net poti face comanda de exemplu pe site-ul acesta.

Tu ai folosit capsule cu ceai verde? Te-au ajutat in slabire? Ti se pare un produs eficient? Cine a slabit si cat se poate slabi cu ceai verde?

Eu personal am baut ceai verde si mi-a placut atat gustul ceaiului cat si efectele benefice revigorante.
Cred ca ceaiul verde sub forma de capsule e recomandat persoanelor care nu au timp si bea mereu cate un ceai verde, cei care au un stil de viata activ. Astept pareri si comentarii aici sub articol pe blog.

Criolyft aparatul care te scapa de riduri by Anca Radulescu

Zilele trecute a aparut la televizor cumnata  Mihaelei Radulescu, pe nume Anca Radulescu. Ea a prezentat un aparat revolutionar care elimina ridurile prin inghetare. Aparatul minune se numeste Criolyft. Este un aparat de ultima generatie care te scapa de ridurile de pe fata, gat si decolteu.

Se pare ca si Mihaela Radulescu recunoaste ca acest aparat este secretul tenului ei impecabil la 43 de ani.

Cum functioneaza Criolift? Aparatul ingheata zona tratata pana la -18 grade. In timpul procedurii se folosesc colagen, acid hialuronic, vitaminele C si B6.

Cat dureaza o sedinta? O cura dureaza in jur de 1 ora. Efectul antirid se vede instantaneu. Efectul tine pana la 5 zile.Cabinetul unde se face terapia este in Bucuresti. Pentru adresa si programari exacte recomand sa luati legatura cu Anca Radulescu.

Cat costa o terapie cu Criolift? O sedinta are un pret de 200 de lei.
Cum si unde pot lua legatura cu Anca Radulescu? Pagina oficiala pe net este www.ancaradulescu.ro sau http://www.scoalademake-up.ro/

desigur puteti urmari postarile ei pe facebook pe linkul http://www.facebook.com/atelierancaradulescu
unde e si numarul ei telefon pentru cele care doresc sa invete arta machiajului sau sa scape de riduri cu celebrul Criolyft.

Ce parere aveti despre metoda de a scapa de riduri prin inghetare? A folosit cineva aceasta terapie? Cat de eficient te scapa de riduri? Astept pareri si comentarii pe forum.

Pe mine personal inca nu ma tenteaza ...probabil pentru ca inca  nu am riduri :)) Oricum varsta la care poti apela la o asemenea sedinta de infrumusetare este peste 35 de ani.... ca la 20 inca nu ai cum sa ai riduri.

sursa articol partial www.evz.ro/
si http://directproprietar.ro/

Extract de Cetona din Zmeura

Ce este Cetona din Zmeura?
A aparut un produs de slabit nou foarte mediatizat la televizor si pe internet. Este vorba despre un extract pe baza de Cetona de Zmeura. In limba engleza i se spune Raspberry Ketone Forte si multa lume a auzit de aceste capsule de slabit de la Dr.Oz.

Pentru ca dr.Oz este unul din cei mai apreciati doctori care da sfaturi despre sanatate si slabire, multa lume auzind de acest produs revolutionar de slabit a ales sa slabeasca cu Raspbery Cetona cu Zmeura.
Totul despre pirulele dietetice raspberry cetona.
Cetona de zmeura face parte din grupul celor mai bune produse de slabit. Celebrul dr.Oz numeste Cetona de zmeura - un miracol pentru slabire intr-o sticla .
Conform prospectului Cetona de zmeura - Raspberry Ketona are urmatoarele efecte benefice:
- arde grasimile repede, distruge celulele grase din tot corpul fara  sa afecteze sanatatea, deci te ajuta sa arzi grasimea foarte simplu si rapid
- slabesti in timp scurt
- accelereaza metabolismul, arde glucoza si zaharul din ficat
- opreste depunerea grasimilor in organism
- Cetona Raspberry se zice ca ii ajuta si pe cei mai orgoliosi care au probleme cu grasimea
- nu contine stimulente

Ce contine Cetona de slabit? Ingredientul de baza este zmeura, care se stie ca este unul din cele mai puternice fructe care ajuta  slabirea.
Ce este Cetona? Ce inseamna ketone? Cetona numita Ketone in engleza este o substanta chimica care se produce de catre organismul nostru in momentul in care grasimile/celulele adipoase grase se descompun in sange.

Cumpara de aici capsule de slabit cu cetona de zmeuraSe poate slabit rapid cu Cetona Raspberry Ketone? Sunt bune pt slabit? De pe site-ul de prezentare al produsului au observat ca sunt mai multe persoane care declara ca au slabit multe kilograme in doar cateva saptamani. Sunt si poze cu inainte si dupa slabire.
Sincer nu stiu cat de reala este informatia, de aceea cei/cele care au folosit deja produsul Cetona raspbery de zmeura sa lasa comentarii pe forum sau aici in rubrica de comentarii facebook.

Cat costa Extractul de Cetona de zmeura? O cutie de Extract de cetona zmeura forte in Romania are un pret de 174 de lei. In formularul de comanda scrie ca poti slabi cu raspberry cetona recomandata de dr. Oz pana la 14 kilograme in 4 saptamani. E oare posibil?
Unde gasesc sa cumpar Raspberry Extract de Cetona zmeura? In Romania se poate comanda de pe site-ul  acesta dar si pe alte magazine online naturiste.

Se poate cumpara in magazine naturiste, magazine online si farmacii 
Voi l-ati folosit? E chiar eficient? Are efecte secundare, reactii adverse? Creaza dependenta? Slabeste sau ingrasa? Astept pareri si opinii pe forum despre zmeura care arde grasimile si te slabeste spectaculos.

Videoclipul in care Dr. Oz prezinta produsele pe baza de cetona zmeura il puteti vizualiza pe site-ul http://www.weeklyhealthalerts.com Videoclipul e tradus in limba romana.

Ce este sportul squash?

Am vazut ieri la televizor pe Acasa la emisiunea Povestiri Adevarate un interviu cu Loredana Groza.
Pentru ca multe lume se intreaba care este secretul ei pentru a fi mereu supla si in forma indiferent de varsta pe care o are, Loredana a dezvaluit ca mai nou a ales un sport la moda numit squash.

Cum este sportul squash? Este un sport extrem de solicitant care te ajura sa arzi cele mai multe calorii intr-un timp scurt. De exemplu dupa o ora de squash poti arde pana la 1000 de calorii. Ce se face intr-o sedinta de squash? Conform descrierii squash-ul este un sport asemanator cu tenisul.

Cumpara de aici echipament sportiv pentru squash
Squash 
 Se foloseste racheta de tenis si o minge. De obicei se joaca cu cate 2 jucatori sau 4 jucatori. Totul se petrece intr-un spatiu inchis cu 4 pereti si o minge mica de cauciuc. Jocul squash consta in lovirea mingei cu racheta squash de perete si partenerul de joc trebuie sa prinda minge sa-l trimita din nou spre perete. E un joc rapid care necesita energie, insa te mentine in forma si te scapa de stresul cotidian acumulat la servici.

 Unde pot cumpara echipament sportiv pentru squash?
Un site specializat pe vanzarea de aparate de fitness si echipament sportiv pentru squash este acesta.

O minge squash are un pret de aproximativ 17 ron iar o racheta squash costa de la 116 ron in sus.

Unde poti face squash in Romania? Voi practicati squash? Cine face acest sport? La ce club sportiv e cel mai bine sa mergi? Astept pareri si comentarii.

Energiva Fem de la Alevia

Ce sa fac sa am mai multa energie? Ce produse exista care ma scapa de stres, depresie?

Pentru persoanele care au o viata tumultuoasa si cauta cateva solutii pentru a avea mai multa enegie de viata pot incerca capsulele de la Alevia Energiva fem. Este un produs care juta in caz de recuperare dupa diferite boli, operatii sau interventii chirurgicale. Are efect afrodisiac, este un energizant si adaptogen.

 Se recomanda celor care au senzatie de slabiciune, epuizare, stres, depresie. Ajuta si in diete pentru ca are efect de ardere a grasimilor.

Energiva fem iti da o senzatie de confort si stabilitate.
Ce are in compozitie ?
Ingredientele din pastilele Energiva fem sunt: ginko biloba, ceai verde, ginseng panax, maca, vitamina A, vitamina D3, vitamina E, vitamina K1, vitamina PP, vitamina B9, biotina, acid pantotenic, vitamina C, crom, cupru, calciu, magneziu, clor, fosfor, mangan, molibden, seleniu, fier, iod.

Cumpara de aici capsulele Energiva fem de la Alevia
Energiva fem de la Alevia
Cum se administreaza? Se ia cate 1 pastila dimineata inainte de a manca si inca una inainte sa mananci la pranz.
Ce costuri implica o cutie de Energiva fem ? O cutia are 30 de comprimate. Pretul e in jur de 44 de ron pachetul de 1+1 gratis. Unde se poate gasi?
Se vinde online de exemplu la acest magazin naturist.

Se gaseste in toate magazinele plafar si in farmacii. Deci se poate cumpara  usor in Romania. Dupa parerea mea e un produs foarte bun si util. Voi l-ati folosit ?

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Despre capsulele Larvalbina produs apicol


La ce se folosesc capsulele numite Larvalbina? Cei de la Hofigal au lansat un supliment alimentar natural cu numeroase beneficii.

Larvalbina are urmatoarele actiuni:
-  sursa naturala de sanatate, vigoare si longevitate
- actioneaza eficient asupra sistemului imunitar, regleaza echilibrul emotional si hormonal, ajuta creierul si rezistenta organismului.
- iti da energie, vitalitate, te incarca de vitamine, tonifica fiind extrem de utila pentru orice varsta

foto cutia larvalbina de la hofigal produs apicol din albine pentru intarirea organismului
Capsule Larvalbina
cumpara de aici
Cat costa? Pretul unei cutii cu 40 de capsule moi este in jur de 39 lei.

Unde se poate cumpara? Produsul Larvalbina Hofigal se gaseste aici pe acest site de pe care faci comanda si ti se livreaza produsul acasa.

- ajuta la echilibrarea metabolismului, elimina inflamatiile din organism
- te ajuta sa te concentrezi mai bine, ajuta memoria, incetineste procesul de imbatranire timpurie
- controleaza senzatia de foame si e recomandat si persoanelor care au tulburari metabolice
- e de un real ajutor in caz de tulburare a ciclului menstrual si semnele de menopauza
- ajuta circulatia, intareste peretii vaselor sanguine si protejeaza vasele coronare, protejeaza inima
Cumpara aici

Larvalbina este un produs apicol revitalizant, energizant foarte util pentru organism.

 Ce ingrediente contine? In capsulele Larvalina se gaseste ulei de catina, ulei din seminte de in, spirulina, extract din larve de trantor(albine), tween 80, glicerina, apa purificata si gelatina.

Cum se ia aceste capsule ? Modul de administrare este de 1-2 capsule dupa mesele principale, adica dimineata, la pranz si seara la cina.

Cat timp se tine o cura cu acest supliment apicol? Utilizarea capsulelor se face pe o perioada de 10-15 zile dupa care se tine o saptamana pauza. Dupa cele 7 zile daca e cazul poti relua cura.



Cine a folosit acest produs? Cat de eficient este? Astept pareri de la cei care l-au incercat deja.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog