Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ce sa mananci in functie de metabolismul tau?

Ce sa mananci in functie de metabolismul tau?

Celebrul doctor Oz a facut un chestionar cu ajutorul caruia poti afla ce tip de metabolism ai, ce sa mancanci ca sa slabesti in functie de metabolism si ce nu ai voie sa mananci pentru ca pe tine personal te ingrasa.

Quiz-ul, chestionarul dr Oz este in limba engleza deci ai nevoie sa vorbesti engleza ca sa poti face testul online.

Unde se poate face testul care iti zice ce metabolism am? Mergi pe site-ul www.doctoroz.com si faci testul virtual.

doctor Oz lanseaza testul de metabolism care iti spune ce tip de metabolism aiAdevarul este ca fiecare persoana in parte are un tip de metabolism unic si aparte. De aceea pentru a putea manca sanatos si de a alege cele mai bune alimente pentru santatatea noastra trebuie sa invatam ce sa mancam ca sa slabim. E posibil ca alimentele cu care a slabit prietena in timp record la tine sa aibe efect negativ si pe tine personal sa te ingrase. De aceea e foarte bine sa faci testul doctorului oz care te invata cum sa slabesti si sa fii plin/plina de viata si energie.
Linkul este aici
http://www.doctoroz.com/quiz/quiz-what-your-metabolism-type

Bafta ! Sa vii pe forum sa ne spui ce rezultate ti-au iesit la test :) nu de alta dar daca, stii exact ce alimente sunt bune la slabit, ai sanse mari sa elimini obezitatea, kilogramele in plus care te obosesc si te fac sa te simti inconfortabil/a.

sursa articol site-ul oficial dr.Oz

Cum a slabit Ozana Barabancea?

Cantareata de jazz si muzic hall la Opera Nationala Romana soprana Ozana Barabancea s-a ambitionat la inceputul anului si a zis ca vrea sa slabeasca. Cate kile avea Ozana Barabancea cand era grasa? Initial ajunsese la 120 de kilograme.
Pe Ozana o puteti cunoaste de la televizor pentru ca apare ca jurata la "Te cunosc de undeva" de la postul Tv Antena 1.

Ozana are acum 80 de kilograme (daca am gresit numarul corectati-ma :)) si mai vrea sa slabeasca 15 kilograme. Care e secretul slabirii? Cum a reusit sa slabeasca? Se pare ca cea mai mare ambitie i-a dat faptul ca este indragostita. Dragostea a facut-o sa se tina de dieta si sa se ambitioneze si mai mult ca sa slabeasca.

poza ozana barabancea soprana care a slabit 40 de kilogramePersonal o felicit ca a slabit si ii urez multa bafta in continuare. Cel mai important lucru e sa nu se lase de dieta, sa slabeasca si dupa ce a ajuns la greutatea ideala sa aibe grija de efectul yoyo. Adica sa nu se ingrase la loc :))
In poza alaturata poti vedea cum arata dupa dieta cu care a slabit Ozana Barabancea.

Soprana a reusit sa slabeasca pentru ca a urmat sfatul nutritionistei Silvi Ifrim care i-a dat un program personalizat de slabit.
Cand a inceput dieta? A pornit in lupta cu kilogramele in data de 11 noiembrie 2011. Acum in septembrie 2012 arata mult mai bine dupa ce a slabit :)
pentru cei care vor sa o felicite pe Ozana ca a slabit puteti comunica cu ea pe facebook contul ei il gasiti pe linkul
http://www.facebook.com/pages/Ozana-Barabancea/141169933717
sau pe blogul ei personal
http://ozanabarabancea.blogspot.ro/

sursa poza cu Ozana - pagina ei de profil de pe Facebook

Biomed 6 supliment nutritiv de ingrasat

Pana acum am tot publicat diete si produse care ajuta la slabit. Insa m-am gandit ca exista persoane care nu reusesc nici cum sa se ingrase.

Aici vin in ajutor si le spun ca exista un produs supliment nutritiv pentru ingrasare. Se numeste Biomed 6 de ingrasat si este un preparat natural care ajuta la ingrasat.

poza cutia biomed6 preparat natural supliment nutritiv pentru ingrasare
Biomed 6
produs care ajuta la
ingrasare
Ce pret are preparatul natural Biomed 6 ? Un flacon costa putin si are o cantitate de 100 ml. Producatorul este Biomed Forever. Il poti cumpara pe site-ul acesta.

Prezentarea farmaceutica a produsului care ingrasa Biomed 6:
Este indicat pentru a creste pofta de mancare, asimileaza compozitia nutritiva din alimentele si le distribuie uniform in organism in zona musculara.

Efectul curei cu Biomed 6 este cresterea in greutate.

Biomed 6 sunt include in compozitie: polen, propolis, miere de albine si tinctura din plante medicinale achillea millefolium care este coada soricelului, thymus vulgaris care este cimbrul de camp cunoscut ca si cimbrisor si cichorium inthybus care se mai numeste si cicoarea comuna.

Cum fac cura de ingrasare cu Biomed 6?

Inainte sa utilizezi continutul produsului trebuie sa il amesteci bine pana se omogenizeaza, apoi pui intr-un pahar 100 ml de apa in care pui cu o lingurta din preparat.

Trebuie sa bei amestecul cu 30 de minute inainte sa mananci. Cura se face timp de 5 zile. Preparatul se bea de 2 ori odata inainte de masa de pranz si odata inainte de cina cu jumatate de ora.

Cine a mai folosit acest produs ca sa se ingrase? E chiar imposibil pentru unii sa se ingrase?

Ce calitati are uleiul de palmier?

Cand te duci sa cumperi un ulei ai posibilitatea sa alegi in magazine intre uleiul din floare soarelui, uleiul de masline sau uleiul de palmier.
Care e mai bun? Care e mai sanatos? Si care este mai ieftin?

Se pare ca pe primul loc este uleiul de masline dupa care nutritionistii recomanda uleiul din palmier. Daca te gandesti la pret e posibil sa iesi mai ieftin cu uleiul de palmier daca cumperi o doza mai mare.

Iata ce calitati are uleiul de palmier... 
Cumpara de aici online ulei de palmier
Ulei de palmier 5l
Ce calitati are uleiul de palmier? In primul rand daca vrei sa prajesti ceva carne, snitele, cartofi, pulpe...etc poti folosi uleiul de palmier de nenumarate ori. De ce? Pentru ca nu are miros , nu preia mirosul alimentelor si rezista la prajire de nenumarate ori. Singurul lucru pe care trebuie sa faci este sa strecori uleiul, sa-l filtrezi. Acest ulei este ideal in bucatarie daca prajesti multe alimente. Nu mai esti nevoit/a sa schimbi uleiul dupa fiecare aliment prajit.
E periculos pentru sanatate? Pentru ca rezista pana la 230 grade fara asi schimba compozitia uleiul din palmier nu e nociv si nu e periculos pentru sanatate.

Beneficiile consumului de ulei de palmier "crud" adica pus peste alimente, salate, etc. Are proprietati antioxidante, reduce inflamatiile, reduce nivelul de colesterol rau, previne aparitia trombilor din sange. Contine vitamina A si vitamina E.

Ce pret are uleiul de palmier? Un flacon de 2 litri costa in jur de 22 lei, iar unul de 3 litri are un pret de aproximativ 31 de lei. Se poate face comanda si pe internet de exemplu la acest site de produse naturiste 5 litri de ulei de palmier la pretul de 49 lei.

Voi gatiti cu ulei de palmier? Va place gustul alimentelor prajite in acest ulei? Stiu din sursa proprie ca la fast food-uri mancarurile se prepara in acest ulei pentru ca e foarte avantajos. Voi ce parere aveti?

Vopsea de par L'oreal Paris Creme Gloss

Vopsea de par L'oreal Paris Creme Gloss

Daca vrei sa iti schimbi culoarea parului sau vrei doar sa ascunzi suvitele de par alb ce incep sa apara odata cu inaintarea in varsta poti alege pentru colorarea parului cele mai noi promotii de la L'oreal Paris. E vorba despre vopseaua de par Casting Creme Gloss colectia Glossy fara amoniac.
Produse apare in mai multe noante si toate iti vor da reflexii ultra glosy pentru parul tau. Parul colorat cu aceasta voprea va avea o culoare irizanta cu reflexii foarte vizibile si stralucitoare.

Parul tau va fi natural, culoarea durabila. In aceasta gama poti gasi urmatoarele tipuri de culori:
-1013 Blond/Deschis Bej Glossy Blonds
-1021 Blond perlat/Glossy Blonds
-735 Miel Ambre/Miels Glossy
-516 Chocolat Glace/Glossy Chocolats
-910 Blond Glace/Glossy Blonds
-801 Blond Satin/Glossy Blonds
-635 Marron Miel/Miel glossy
-9304 Blond luminos/Glossy Blonds
-930 Blond Soleil/Blonds Clairs
-835 Blond Ambre/Caramels et Miels
-811 Blond Perle/Blond Clairs
-730
-724 Npugatine/Caramels et Miels
-714 Beige Glace/Blonds
-700 Blond/Blonds
-646 Ambre/Caramels et Miels
-630 Caramel/Miels glossy
-623 Caffe Latte
-600 Blond Fonce/Blonds
-566 Rouge Grenat/Rouge et Acajous
-550 Acajou/rouge et Acajous
-535 Chocolat/Glossy Chocolats
-530 Praline/glossy chocolats
-500 Chatain Clair/Chatains et Bruns
-432 Amrron Supreme/Chatains et Bruns
-427 Auburn/Violines et noirs
-416 Marron glace/Chatains et Bruns
-400 Chatain/Chatains et Bruns
-361 Cerise Noire/Noirs Glossy
-317 Prune/Violines et Noirs
-301 Chatain Fonce/Chatains et Bruns
-200 Noir ebene/Noir glossy
-323 Chocolat Noir/Noir Glossy
-8304 Miel Soleil

Ce pret are crema pt colorarea parului L'oreal paris Casting Creme glossy? O cutie are un pret de aproximativ 40 de lei. Se gaseste in Romania in toate magazinele de profil cosmetic, in hipermarketuri si chiar si online se pot cumpara pe urmatoarele site-uri:
-se vinde pe

Despre intructiunile de utilizare si ingrediente mergi pe pagina loreal paris romania

Tu ce tip de vopsea folosesti pentru ingrijirea parului? Hai sa iti spui parerea. Cine a folosit deja vopreaua pt par de la Loreal Paris Creme Casting Glossy? Sunteti multumite de rezultatul culorii? Cat timp tine culoarea?

Ruj de buze Kate Moss Lasting Finish

Daca iti doresti un ruj de buze rosu superb care sa dureze incearca rujul marca Rimmel Kate Moss Lastin finish. In aceasta categorie sunt 5 nuante de ruj imbogatite cu Diamant negru.

De ce e asa special rujul Kate Moss Lipstick Collection? Pentru ca are o formula unica care reflecta lumina, iti pune in evidenta buzele si folosindu-l iti da o senzatie ca pasesti pe covorul rosu ca si vedeta Kate Moss.

Cat costa rujul Kate Moss? Pretul rujul este in jurd e 16 lei. Producatorul rujului este Rimmel london.
poza cu kate moss ruj de buze rosu aprins Lasting finish

Este un ruj rosu, rezistenta, hidratant si este unul din cele mai cautate rujuri de pe piata cosmeticelor. Rujul are o culoare magnetica, un rosu aprins.

Poti cumpara rujurile Kate Moss in magazinele de cosmetice sau chiar si pe net se vinde de exemplu pe site-ul ...

Se poate purta la orice ocazie speciala, mai ales daca vrei sa atragi atentia si privirile celor din jur. Daca cumperi rujurile de pe acest site ai livrare gratuita prin posta si primesti cadou la orice comanda.

Tu ce parere ai despre rujul Kate Moss? Iti place? La ce ocazii de dai cu ruj? Folosesti ruj de buze mereu, in fiecare zi sau doar de sarbatori si zile onomastice? Astept pareri sub articol.

La ce e bun uleiul de cocos ?

Am tot auzit de nuca de cocos, stiu ca se foloseste in retete pentru prajituri sau dulciuri, nuca de cocos razuita...

Intrebarea este, ce stim despre uleiul de cocos ? Se mananca, se bea direct, se foloseste in cosmetica ? La ce e bun ?

Pentru cei care au avut aceleasi intrebari legate de uleiul de cocos, iata cateva informatii utile:
- poti folosi uleiul de nuca de cocos atat intern cat si extern.
- aplicat extern, are efecte deosebit de benefice asupra pielii, regenereaza pielea crapata, deteriorata, poate fi folosita si pentru a face parul mai matasos, are proprietati tamaduitoare,  vindeca afectiunile dermale, iritatiile, micozele, candidozele care afecteaza tegumentele.

- e foarte bun pentru iritatia produsa de scutece la bebelusi in doar 1 zi de poate observa cum se vindeca senzatia de oparire acolo jos, se poate folosi si la vindecarea iritatiei de pe gatul ebebelusului si sub subtioara ( recomand asta pentru ca funtioneaza!!_)

Ulei virgin din nuca de cocos comanda aici
Ulei virgin din nuca de cocos comanda aici
-  consumat intern ajuta in dieta, la slabire, pentru ca reduce greutatea corpului, intareste imunitatea, regleaza metabolismul si digestia, imbunatateste functioanrea rinichilor si a inimii, e bun si in hipertensiunea arteriala, intareste oasele si dintii, ajuta tiroida sa functioneze normal, arde puternic grasimile.

- vindeca durerea de gat , senzatia de usturime, gat uscat si inflamat (o doza 1 lingurita se tine in gura timp de 5-10 minute apoi se scuipa) este puternic antiinflamator si te scapa de infectii si la nivelul gatului, deci il poti folosi si cand esti racit/a

Se foloseste si de catre atleti si cei care fac mult sport. Da multa energie si rezistenta la efort !

In urma unor cercetari efectuate in SUA, cercetatorii au aflat ca uleiul de cocos ajuta la regenerarea celulara neuronala, ajuta la imbunatatirea memoriei, si prezinta mari sperante in ce priveste chiar remedierea simptomelor de Alzheimer.

 De asemenea, uleiul de cocos este si un puternic protector impotriva anumitor afectiuni microbiene, pentru ca protejeaza membranele celulare impotriva atacurilor (prin imbunatatirea sintezei fosfolipidelor)

Uleiul din cocos se poate folosi si la gatit, pentru ca are proprietati antimicrobiene. Anumite pizzerii si restaurante folosesc uleiul de cocos pentru pregatirea multor preparate culinare, pentru ca, spre deosebire de alte uleiuri, nu se arde, sau se arde foarte tarziu.

Ca o comparatie, uleiul de floarea soarelui, poate fi incins de 2
..3 ori, inainte de a prelua si ulterior, a preda mirosul sau gustul mancarurilor preparate in ea, pe cand, uleiul de cocos, poate fi incins si de cateva sute de ori, si odata cu racirea sa, revine la starea "curata", isi pastreaza compozitia si puritatea pentru o perioada mult mai indelungata.

Ce pret are si unde gasesc ulei de cocos pentru gatit ? O punga de 1L costa in jur de 39lei. Se poate
comanda online direct de pe acest site.
Imaginea cutiei cu capsule gelatinoase cu ulei de cocos, marca Jarrow
Cutia capsulelor
gelatinoase cu ulei de cocos
Cat costa o cutie de ulei de cocos pur? Unde pot gasi sa cumpar ulei de cocos ? In magazinele de produse naturiste sunt destul de multe tipuri de uleiuri, inclusiv in forma de capsule gelatinoase, noi va prezentam aici 2 produse.
Primul este uleiul de cocos "nativ"
  de 400g. (ulei presat la rece), costa in jur de 40 de lei, borcanul. Il puteti comanda direct de pe acest link.

Celalalt produs,  capsulele gelatinoase cu continut ridicat de ulei de cocos, costa in jur de 80 de lei, cutia cu 120 de capsule.


A folosit cineva ulei de cocos pana acum ? Ce gust are ? E bun ? Va invitam sa ne spuneti parerea voastra !

Eu personal ador nuca de cocos razuita, amestecata in ceva dulce. Nuca de cocos cruda nu mi-a placut la gust, insa, gusturile nu se discuta, fiecare poate sa-si spuna opinia despre asta, pe forum, sau in casutele de comentarii de sub articol !

Ii rugam deci, pe cei care au gustat uleiul de cocos, in orice forma, sa vina sa ne povesteasca cum e la gust, cum le-a placut :)


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Radacina de konjac ajuta la slabit spune Dr.Oz

In fiecare zi de luni pana vineri renumitul doctor Oz are o emisiune la Euforia Tv de la ora 22.00 unde vine cu sfaturi de slabire, idei de a potoli foame, leacuri naturale pentru axietate, etc.

Zilele trecute Dr Oz a dat un pont important pentru cei care vor sa slabeasca si sa scape de senzatia de foame necontrolata. Dr Oz a recomandat radacina de konjac.

 Suna ciudat mai ales cand auzi cuvantul radacina te gandesti mai intai la patrunjel :) si apoi vine cuvantul konjac si instant iti vine in minte bautura conjac.

Ei bine este vorba este planta numita Amorphophallus Konjac. In radacina de konjac este o fibra numita glucomannan care este responsabila pentru mancarurile care au continut mare de fibre si zero calorii.

Daca vrei sa stii unde poti gasi in Romania radacina de konjac, un lucru e clar nici la piata si nici in magazinele cu legume si fructe nu il poti cumpara. In schimb exista suplimente nutritive naturale sub forma de capsule facute din radacina de konjac si se vand sub numele de Gluconan sua Konjac Glucomannan.

Cumpara de aici capsule care ajuta la slabit Glucomannan din radacina de konjac
Glucomannan
din radacina de konjac
Ce beneficii are consunul de radacina de konjac? In primul rand slabeste, reduce colesterolul, este bun si pentru cei cu diabet, opreste pofta de mancare, elimina toxinele, regleaza glicemia, detoxifica intestinele, ateroscleroza, hemoroizii, problemele de digestie chiar si constipatia.

Se recomanda in caz de obezitate, ca adjuvant in cura de slabire pentru ca blocheaza asimilarea de glucide si grasimi.

Cat costa pastilele care contin radacina de konjac? Capsulele sunt de la mai multe firme producatoare:
- de ex de la Herbal One capsulele Glucomannan au un pret de 69 de lei. Un flacon contine 100 de capsule. Se gaseste pentru cumparare de ex pe aceasta pagina web 

- o alta firma care vinde tot pastile cu radacina de konjac este de la Organika Health Product, produsul se numeste Konjak Glucomannan si are un pret de 56 de lei.
O cutie contine 120 de capsule. Uite il poti cumpara pe siteul acesta.
Cumpara de aici capsule care ajuta la slabit cu radacina de konjac
Cumpara de aici
radacina konjac pt slabit

Din radacina de konjac sunt disponibile acum si niste bureti de baie care ajuta la masajul corpului, bune pentru eliminarea acneei, punctelor negre, etc. Costa intre 35-45 de lei. Se vand online direct pe acest site cu produse naturiste.

Cumpara de aici burete din konjac pentru curatarea si tratarea tenului cu acnee puncte negre
Burete din Konjac
pentru ten acneic
A folosit careva aceste capsule?Astept pareri si opinii :) A slabit deja cineva cu ele ?

Cate kilograme si in cat timp ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Vitanemin sirop pentru copii

Un produs bun pentru copii de la 1 an si pana la varsta adolescentei este un produs de gemoterapie si homeopatie de la PlantExtraka;t=t si se numeste Vitanemin.

Prospectul descrie produsul ca folosit in urmatoarele recomandari:
- vitaminizant, aport de minerare, antianemic pentru uz intern.
- sustine si ajuta dezvoltarea armonioasa a copilului
- este bun in cazul copiilor care au intarzieri si tulburari in crestere
- se recomanda in cazuri de stari de demineralizare si reduce durerile de oase provocate de la cresterea copilului
- se recomanda si in caz de durerile de dinti la copii, tulburari de dentitie, mai ales cand intarzie eruptia dentara sau copilul are carii dentare
- acest produs corecteaza starea de anemie la copii
- reface organismul in cazuri de convalescenta.

poza vitanemin cutie sirop pt copii de la plant extrakt produs de gemoterapieCe ingrediente se gasesc in Vitanemin? In compozitie sunt extracte gemoterapice din muguri de Brad si mladite de catina rosie, extracte din fructe de coacaze negre, afin, extract uscat din fructe de maces, Vitamina A, Vitamina B1 clorhidrat de tiamina, Vitamina B2 riboflavina, Vitamina B5 pantotenat de calciu, Vitamina B6 clorhidrat de piridoxina, Vitamina B12 cobalamina, Vitamina E acetat, Vitamina D3 colecalciferol, Fosfat de calciu, Fosfat de magneziu, Gluconat de zinc.

Cum se utilizeaza Vitanemin pt copii? Cum trebuie sa ii dau copilului acest produs? Modul de administrare este urmatorul:
- pentru copii care au intre 1 an pana la 3 ani se da cate 5 ml de 2 ori pe zi
- la copii care au intre 4 ani pana la 8 ani se da cate 5 ml de 3 ori pe zi
-La copii care au peste 9 ani se da cate 5 ml de 4 ori pe zi

Ce pret are Vitanemin? O sticla de 100 ml costa in jur de 22 de lei. Se gaseste in farmacii si magazine naturiste. Este un sirop perfect pentru copii mai ales in perioada toamna-iarna.
Si pe net se poate comanda online de ex. pe site-ul acesta.

Dieta neopaleolitica sau pe scurt Paleo

Daca ai chef sa citesti o carte buna, iti recomand cartea"Traieste slab, gurmand si sanatos Dieta neopaleolitica"

Este o carte lansata de editura House of Guides si a fost scrisa de autorul Romain Gagnon. Are 240 de pagini si este in limba romana.

Ce pot citi in cartea cu dieta neopaleolitica? Autorul care este inginer si gastronom a elaborat o noua metoda de alimentatie pe care a denumit-o regimul neopaleolitic.
Ideea de baza a dietei este epoca paleolitica in perioada in care oamenii mancau sanatos.
Un citat din carte explica clar ce informatii poti gasi despre aceasta dieta noua si totusi veche.

"Principiul stiintific pe care se sprijina intreaga teorie consta in asigurarea unui bun echilibru hormonal plecand de la trei axe: o alimentatie adecvata, un nivel minim de activitate fizica, si o igiena de viata.

dieta neopaleolitica poza coperta carte de dieta
Cumpara de aici aceasta
carte de dieta
Astfel, se poate atinge greutatea ideala, adica acea greutate care asigura cea mai buna sanatate si speranta de viata cea mai lunga. Cheia succesului unui regim nu consta atat de mult in concentrarea atentiei asupra numarului de calorii ingerate, ci mai degraba in restabilirea sanatatii hormonale a corpului printr-o alimentatie sanatoasa si o igiena de viata adecvata.

Corpul se ocupa atunci de restul, adica de eliminarea caloriilor ingerate in exces, dar si de limitarea foamei la nevoile energetice. Un avantaj indiscutabil al metodei neopaleolitice este ca, spre deosebire de alte diete, isi scuteste adeptii de grija calcularii caloriilor sau glucidelor. In plus, ea le permite celor care o adopta sa manance mereu dupa pofta inimii."

Pretul cartii este de 14 lei si o poti cumpara in libraria online de pe acest link.


A cumpara deja aceata carte ?Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Informatii despre Igienol antibacterian si dezinfectant

Au aparut niste produse cu proprietati antibacteriene numite Igienol.
Pentru ce se foloseste gama de cosmetice Igienol? Aceste produse sunt special create pentru a avea o igiena corecta a mainilor. Este recomandata atat pentru copii cat si pentru adulti.

Ce fel de produse se gasesc in gama Igienol? Sunt mai multe produse pe care le voi enumera mai jos:
Igienol Dezinfectant: sapun antibacterian fresh, cream sau cu aloe vera, gel antibacterian pentru maini cu aloe,
poza logo igienol produsele antibacteriene si dezinfectante fara clorIgienol Antibacterian dezinfectare fara clor: In aceasta categorie sunt produse cu care poti curata si dezinfecta in siguranta gresia, faianta, capacul si vasul WC, olita copiilor, tastatura, mouse0ul galeata de gunoi, etc...toate produse din casa cu dezinfectant universal Igienol, spray dezinfectant fara clor.

Unde pot cumpara produse Igienol? Deja se gasesc in magazine in hipermarketurile Cora, Billa, AUchan, Mega Image si Real.
Poti citi mai multe informatii despre produsele Igienol pe site-ul www.igienol.ro

Ce preturi au sapunurile si produsele Igienol?
Iata la ce pret gasesti aceste produse, daca vrei sa le cumperi:
-Sapun antibacterian Igienol costa in jur de 3.8 lei
- Dezinfectantul universal Igienol de 1 litru are un pret aproximativ de 13-14 lei, depinde de unde il cumperi.
Produsele Igienor sunt marca Interstar Chim.

Ce parere aveti despre Igienol? Sunt eficiente aceste produse? Are efecte secundare pentru sanatate? Astept comentarii si opinii sub articol.
Ati folosit sapun antibacterian Igienol? Va place? Dar dezinfectantul fara clor e bun? Eficient sau nu?

Scapa de astenia de toamna cu argila

In ultimul timp in mai  multe locuri am auzit vorbindu-se despre cura cu argila, despre beneficiile consumului de argila. La inceput si eu am crezut ca argila se foloseste doar la tratemente cosmetice, pana am descoperit un supliment nutritiv ce contine argila de la FarmecVital . Acest supliment cu argila se consuma intern si are foarte multe beneficii pentru organism.

Ce efecte are argila daca o consumi? O cura cu argila are urmatoarele proprietati:
- e perfect pentru o cura de dezintoxicare
- regleaza tractul intestinal
- are putere antitoxica, antiparazitara, bactericida, abrsoarbe si elimina toxinele
poza cutia cu argila alimentara pentru cura de detoxificare argila de baut de la Faresvital
Argila supliment
alimentar
- elimina starile de astenie, somnolenta, stresul si lipsa poftei de viata
- ajuta creierul, elimina tensiunea acumulata in muschi dupa perioade stresante
- are proprietati antibiotice
- te reincarca cu energie elimina oboseala
- ajuta in caz de constipatie, diaree, ulcer, osteoporoza, calculi renali si biliari, infectii urinare
- elimina pofta de mancare excesiva si nevoia de rontait
- te scapa de durerile de stomac

Ce minerale se gasesc in argila? Argila suplimenteaza aportul de minerale necesar organismului. In argila se gasesc potasiu, sodiu, magneziu, calciu, mangan, cupru, zinc, sulf, aur, argint, siliciu, flor, iod, clor, titan, fier, crom, aluminiu si fosfor.

Cum se tine dieta cu argila? Se mananca sau se bea argila? Cum se foloseste? Mod de utilizare a suplimentului alimentar argila:
- trebuie sa amesteci un plic cu argila alimentara cu 150 ml de apa plata. Dupa ce ai amestecat compozitia o lasi 15 minute in repaus. Inainte sa il bei il amesteci din nou si il bei dimineata pe stomacul gol cu 30 de minute inainte sa mananci la mic dejun.
Atentie! Amestecul cu argila de baut se face in cana sau vase doar din sticla, portelan sau lemn. Daca il amesteci in recipiente de plastic sau metal strici compozitia argilei si proprietatile ei.
Cat timp se tine cura cu argila? Durata curei este de 21 de zile, dupa care tii o pauza de 1 saptamana. Dupa perioada de repaus poti relua cura cu argila.

Ce pret are argila care se consuma intern? Suplimentul alimentar cu argila (nu se mananca) se bea combinata cu apa  costa in jur de 7-8 lei. Unde gasesc sa cumpar argila pentru cura ? In orice farmacie sau in magazine naturiste se poate cumpara. Farmec vital a lansat produsul. O cutie contine 21 de plicuri a cate 5 g de argila care iti ajung pentru 1 cura de detoxificare. Si pe net il poti comanda direct de la Farmec pe site-ul acesta.

Ce reactii secundare pot aparea in cura cu argila? E posibil sa apara senzatie de oboseala, nervozitate, si necesitatea mare de a urina. Aceste simptome dispar dupa 4 zile de la folosire.
A baut deja cineva argila? Ce gust are? Cat de eficienta e argila? Te scapa de boli? Hai sa povestim :) sub articol.

Silueta fara efort-produse pt slabit la Lidl

In perioada 24 septembrie 2012-30 septembrie 2012 hipermarketurile din tara marca Lidl lanseaza o super oferta la produse pentru cei care vor sa faca sport acasa si sa slabeasca.
Iata mai jos ce produse pt slabit poti gasi la Lidl:

poza minge pt gimnastica Lidl
- Aparat electrostimulare SEM42 marca Sanitas. Pretul este de 99.99 lei
- Casti sport stereo marca Silver Crest foarte comode usor de folosit daca faci sport si asculti si muzica in acelasi timp. Pretul este de 19.99 lei
- Bara tractiuni maca Crivit sport. Rezista la o greutate maxima de 100 kilograme. Constructie din otel cu sustinere sigura prin insurubarea capacelor in tocul usii. Pretul este de 24.99 lei

- Minge pentru gimnastica marca Crivit sports-1 bucata costa 29.99 lei
- Mini Pad electrostimulare SEM05-are intensitate de reglare de 15 trepte pretul este de 29.99 ron
- Perna electrica tip centura cu 6 trepte de temperatura reglabila , facut din material exterior moale din microfibra, flausat, respirant.
Are o garantie de 3 ani si costa 59.99 ron.

Mie personal imi place ca cei de la Lidl incep sa aduca produse pentru silueta, si pentru slabit. E o initiativa desteapta si recomand cat mai multor persoane sa se apuce de diete si sport. :)
Poti primi prin email cele mai noi promotii la Lidl daca te inscrii pe site-ul lor www.lidl.ro sa primesti cele mai noi oferte!
Bafta la cumparaturi la promotie!

Informatii despre dieta Keto

Ce este dieta Keto? Ce e asa special la aceasta dieta?
In ziare (ex ziarul Cancan) a aparut un articol cu doctorul Lascau care a reusit in doar 45 de zile sa slabeasca 20 de kilograme cu renumita dieta Keto. Particularitatile dietei keto: te ajuta la scaderea masiva in greutate fara sa slabeasca muschii.
Daca urmezi cura de slabit keto poti ameliora sau remedia urmatoarele afectiuni:
- iti scade colesterolul rau si il creste pe cel bun
- slabesti mult in timp scurt
- regleaza glicemia
- remediaza diabetul de tip 2
- e recomandat in diferite tipuri de cancer, Alzheimer si Parkinson
- si cei care au epilepsie pot urma dieta keto
- in caz de sindrom metabolic si steatoza hepatica, si cei cu scleroza multipla

In dieta keto se pot consuma urmatoarele alimente. Mancarurile permise in aceasta dieta: carne preparata la cuptor sau fiarta, peste, branzeturi, oua, legume, salate, fructe care nu sunt foarte dulci si oleaginoase.
Ce sunt oleaginoasele? In categoria alimentelor oleaginoase intra: nucile, migdalele, nucile pecan, nucile caju, nucile de macadmia, fisticul.

Ce nu ai voi sa mananci in timp ce tii dieta keto? Alimentele nepermise: paine, fainoase, produse de patiserie, covrigei, prajituri, placinte, orice aliment care contine faina, orez, zahar, produse care contin zahar.

A slabit cineva cu dieta keto? Dieta keto e mai eficienta pentru barbati sau pentru femei? Cine slabeste mai usor daca urmeaza dieta keto? Astept pareri sub articol.

BioRhesus dieta in functie de grupa de sange

Vreau sa incep o dieta. Cu ce sa incep? O metoda ar fi urmarea unei diete numite dieta BioRhesus.

Ce este Biorhesus?. Este vorba despre o dieta personalizata, un program individual de slabit in functie de grupa de sange pe care o ai. Este o dieta ideala si buna atat pentru femei cat si pentru barbati.

Particularitatile programului individual de slabit BioRhesus:
- este conceput special pentru fiecare grupa de sange in parte, grupa A, grupa B, grupa AB, grupa O
- iti reactiveaza metabolismul
- te ajuta sa slabesti eficient si pe timp indelungat
- este fara efect yo-yo
- nu are contraindicatii
- da rezultate vizibile garantate
- este recomandat pentru oricine vrea sa slabeasca indiferent ca vrei sa slabesti 5 kg sau 55 kg :)

Cum aflu pasi catre dieta Rhesus?
logo dieta biorhesus dieta de slabit in functie de grupa de sange
In primul rand mergi pe pagina web www.biorhesus.ro
unde afli particularitatile grupei tale de sange, iti scrii datele in formular (nume, prenume, inaltime, greutate,  tipul grupei de sange pe care il ai si adresa de email) si primesti programul dvs. individual de slabire care va duce la slabire prin atingerea greutatii ideale.

Ideea mi se pare foarte buna mai ales ca ajuta multi oameni sa stie ce sa manance si ce sa evita in dieta luand in considera grupa lor de sange. Cheia slabitului sanatos se afla in grupa ta de sange.

Reteta de suc pentru o silueta de diva

Pentru cele care vor sa slabeasca, sa se mentina frumoase ca vedetele si fotomodele, pot incerca un suc facut natural in casa ca ajuta in procesul de slabire si mentinere la greutatea ideala.

Iata reteta. Ingredientele necesare sunt portocalele 2 bucati, mere vezi 2 bucati, 1 telina, o jumatate de lamaie si radacina de ghimbir 1,2 felii, depinde cum iti place.

Cum il prepar? Ce aparat de bucatarie trebuie sa folosesc? Poti folosi un mixer fructe, sunt pe piata de electrocasnice o multitudine. Deci ai de unde alege. Uite poti folosi un mixer de mana, un blender pt fructe smoothie maker, la alegere.

Ingredientele le pui in mixer si le amesteci .
Cura cu acest suc de slabit se tine pe o perioada indelungata. Sucul il bei dimineata pe stomacul gol.

Efectele benefice ale sucului mix de fructe sunt:
- slabeste, subtiaza silueta
- detoxifica
- iti curata sistemul digestiv, trateaza bolile digestive, regleaza tensiunea, ajuta ficatul si rinichii sa functioneze corect
- te ajuta sa arati ca o diva, sa ai un corp de fotomodel
Ce mai un mix fe fructe cu proprietati multiple.

sursa articol Perfecte.ro

Biomedical Remed Biorezonanta magnetica

In Bucuresti exista un cabinet de biorezonanta magnetica unde poti face tratament fara durere.
Cabinetul se numeste Biomedical Remed si este detinul de specialistul in biorezonata magnetica Liuba Radion. Pe data de 5 septembrie 2012 pe canalul OTv a fost o emisiune live de prezentare despre tratamentul bolilor cu bioreznonanta in centrul de sanatate.

Ce boli se pot trata cu biorezonanta la cantrul de sanatate Biomed Medical?
- cei care au nevoie de o detoxifiere a organismului pot face o terapie Detox Spa
- daca vrei sa slabesti poti face drenaj limfatic, reglarea metabolismului si echilibrare hormonala
- pentru cei care au afectiuni psihice pot trata anxietatea, depresia, fobiile, dependentele
- in caz de afectiuni oculare trateaza cataracta, conjunctivita, glaucomul
- exista servicii de infrumusetare : remedii pt acnee,  frigiditate, terapii pentru cearcane, cresterea potentei, lifting facial, regenerare celulare, terapii pentru riduri
- pentru probleme pe plan endocrin se pot face tratamente la glandele renale, hipotiroidii, hipertiroidii, hipofiza
- daca ai probleme digestive poti trata gastrita, ulcerul duodenal, refluxul gastroesofagian, ulcerul gastric
- la nivel cardiovascular se pot trata afectiunile in arteroscreloza, hipertensiune arteriala, tensiune oscilanta, tulburari de ritm
- au servicii special pentru a elimina celulita, terapie naturista antifumat, slabire rapida fara durere, deparazitarea organismului, 
Centrul de sanatate Biomedical Remed se afla in Bucuresti la adresa Strada Negustori, Nr. 12, Etaj 2, Sector 2, Bucuresti sau pe site-ul www.biomedicalremed.ro
unde poti citi totul despre serviciile   all inclusive in domeniul biorezonantei magnetice.

Aparat de masaj cu vacumm Cellu 5000

A aparut un nou aparat de masaj pentru acasa. Acum poti face masaj anticelulitic in confortul casei tale. Este cea mai moderna si noua solutie de decelulitizare.

Cum functioneaza Cellu 5000 Velform? Aparatul de masaj actioneaza in sistem dual: odata maseaza pielea dupa care aspira prin formarea unui vid celulele care formeaza celulita. Ajuta sa elimini toxinele.

La ce preturi sunt acum aparatele de masaj pentru acasa? De exemplu Cellu 5000 costa in jur de 90 de ron(900.000 lei vechi). Se poate cumpara pe internet pe site-ul www.cudetoate.ro sau pe site-ul cu cele mai bune promotii si oferte la reducere site-ul web .

Coletul se livreaza prin curierat deci trebuie sa mai platesti o taxa de livrare.
Cine poate spune "am folosit cellu 5000 si sunt multumita de rezultate?" Astept opinii  sa discutam :) sub articol.

Dvd pilates "Ora de sport cu Oana Cuzino"

Prezentatoare emisiunii "Ce se intampla doctore?" de la Protv, celebra Oana Cuzino a lansat un dvd care contine un program de slabit cu exercitii Pilates.
Secretul frumusetii Oanei Cuzino este faptul ca fac sport in mod regulat, ea prefera exercitiile de Pilates.

DVD-ul cu exercitii pilates este nou si este oferit gratuit impreuna cu revista "Ce se intampla doctore".
Exercitiile te ajuta sa slabesti si sa ramai in forma. Acest DVD lansat de Oana este facut impreuna cu o campiona nationala la patinaj artistic din Turcia pe nume Gizem Cordan Deletioglu care detine un studio Pilates in Romania.

Important este ca se poate slabi cu pilate pana la 20 de kg in doar cateva luni fara dieta in mod sanatos.
poza oana cuzino prezentare dvd slabit cu pilates- revista ce se intampla doctoreUnde este studioul de pilates unde a filmat dvd-ul de exercitii Oana Cuzino? Studioul unde este intructor de pilates prietena Oanei - Gizem Cordan Deletioglu se numeste Shape Art Pilates Studio si se afla in Bucuresti la adresa strada Barajul Argesului 41E in sectorul 1.
site-ul web al centrului de pilates este www.shapeartpilates.ro
numarul lor de telefon este Tel: + 40 21 310 37 44, + 40 728 849 257.

Cat costa antrenamentele de pilates unde face sport si Oana Cuzino? O sesiune costa in jur de 95-110 lei depinde la cate sesiuni de antrenament de pilates faci abonament.

Cat costa revista Ce se intampla doctore? Pretul este in jur de 9.9 lei, iar in noul numar vei primi gratuit cadou dvd-ul Oanei Cuzino cu exercitiile de Pilates. Site-ul oficial al revistei Ce se intampla doctore este www.csid.ro
Unde pot cumpara revista cu dvd-ul? Revista se vinde pe tarabe, in chioscurile de ziare, in benzinarii, in hipermarketuri. Eventual poti face abonament la revista pe site-ul revistei.
sursa articol si poza cu Oana Cuzino

Exercitii fizice cu care slabesti eficient

Ce sport sa fac in timpul unei cure de slabit? Conteaza daca fac exercitii fizice in dieta?
Cate calorii ard cand fac sport?
Cele mai bune exercitii de facut cand vrei sa dai jos din kilogramele in plus sunt:
- mersul cu bicicleta, aici poti alege bicicleta cu care mergi pe afara sau iti iei o bicicleta fitness cu care faci sport in casa, important este ca poti arde pana la 1000 de calorii intr-o ora cu bicicleta

poza cum se face step aerobic- step aerobic, arzi pana la 800 de calorii intr-o ora
- inotul arde caloriile pana la 800
- dansul, ajuta la arderea caloriilor pana la 800/ora
- alergatul, joggingul e eficient, poti arde pana la 550 de calorii/ora

- Kickboxing in jur de 600 de calorii
- mersul pe jos arde caloriile in jur de 360 pe ora
- yoga in urma cu 180 de calorii e ora

sfaturile sunt preluate de pe site-ul Feminis.ro

Tu ce tip de sport faci ca sa slabesti? Ce exercitii sunt cele mai eficiente? Folosesti aparate de fitness ca sa slabesti? Ridici greutati? Astept pareri sub articol.

Anghinare, leurda si ridiche neagra


A aparut un produs nou romanesc si natural pt slabit lansat de aceasta data de firma DaciaPlant.

 Este vorba despre niste capsule care au la baza vestita anghinare, leurda si ridichea neagra.

Pentru ce afectiuni e recomandat acest produs? Aceste pastile sunt facute special pentru persoanele obeze, supraponderale care au nivelul de colesterol si trigliceride foarte ridicat.

Prospectul produsului descrie ce actiuni are asupra organismului:
- este tonic digestiv, diuretic, litotriptic, vasodilatator, antimicrobian, carminativ, depurativ


- de foloseste in supraponderabilitate, obezitate, ateroscleroza, steatoza hepatica, hipercolesterolemie, hiperlipidemie, constipatii, colecistite, dischinezii biliare.

Ce contraindicatii au aceste tablete ?
NU au voie sa il consume femeile insarcinate, cele care alapteaza, cei care sufera de obstructie biliara, sau cei care au alergie la ingredientele capsulelor.

Cei care iau medicamente anticoagulante e bine sa intrebe medicul inainte sa incerce acest produs de slabit.

Cumpara produsul aici
Cumpara produsul aici
Modul de utilizare este doar pentru adulti cate 1-2 capsule de trei ori pe zi inainte de mesele principale. Se iau cu apa sau se sfarama in gura.

Ce pret are produsul de la Daciaplant cu anghinare leurda si ridiche neagra?

Pretul unui flacon este in jur de 31 lei. O cutie contine 60 de bucati de pastile. Pachetul contine 1+1 cutie cadou.

Daca vrei sa il cumperi il poti cumpara in magazine de profil naturist in orice oras din Romania.

 SI pe internet se poate comanda de exemplu pe site-ul acesta.



Cine a folosit deja aceaste pastile pentru slabit ? Chiar are efect ? Merita banii ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Ginkgo Biloba de ce sa-l folosim?

Ce este ginkgo biloba? Este un ... cu frunze verzi care are proprietati miraculoase pentru sanatate.
Stiati ca singurul copac care a supravietuit bombei nucleare de la Hiroshima din cel de-al II lea Razboi Mondial a fost ginko biloba? Si culmea e ca copacul se afla la doar 1,5 km de la locul de detonare a bombei nucleare.

Ginko biloba este una din cele mai vechi copaci din lume. In medicina chinezeasca ginko biloba este folosit de mai bine de 5000 de ani. Se poate CUMPARA AICI

poza cu copacul si frunzele de ginko biloba
Asa arata frunzele de biloba

Ce proprietati are ginko biloba? Ce boli se pot trata cu el?
Ginkgo biloba este folosit ca si tratament pentru:
- tratarea simptomelor de Alzheimer
- trateaza bolile de inima
- este de un real ajutor in bolile si afectiunile care apar odata cu imbatranirea
- chinezii folosesc ginko biloba in remedierea racelilor, in tratament de astma si in infectii ale vezicii urinare.
- e folosit pentru circulatia mai buna a sangelui, in caz de circulatie vasculara periferica (cand ai mainile si picioarele reci)
- e bun si pentru ameteala dar si in glaucom (boala a ochiului)
- remediaza simptomele sindromului premenstrual
- se poate folosi si in caz de tinitus(sunete sau zgomote, tiuit in ureche)
- are efecte pozitive asupra memoriei, te ajuta sa te concentrezi mult mai bine si sa rezolvi cu usurinta cele mai dificile probleme, te ajuta sa inveti mult mai usor si mai repede

Produse pe baza de ginko biloba se gasesc si la noi in magazine si plafare.

De exemplu ceaiul Ginko Biloba frunze de la Parapharm, sau capsule din extract de ginkgo biloba. Capsulele costa in jur de 16 lei, iar ceaiul are un pret de 5-6 lei. COMANDA AICI

Pentru cei care vor sa citeasca mai multe despre Ginkgo biloba sau sa vada un videoclip le recomand videoclipul lansat de Natural Health Sherpa - este in limba engleza si e foarte informativ linkul este aici catre video..

Diavit - tratamentul natural si definitiv al diabetului !

Stiati ca exista tratament cu efect de lunga durata pentru diabet ? Adica, te poti vindeca definitiv ?

Cei care au diabet si cauta un tratament natural pot incerca un produs natural eficient numit Diavit.

Diavit este un medicament exceptional, dezvoltat de prof. univ. dr. Roman Morar, care a petrecut multi ani cu cercetarile medicale necesare dezvoltarii acestui produs.

Cercetarile pentru crearea Diavit au inceput inca din anii '80, si datorita muncii si eforturilor deosebite depuse de dl. prof. dr. Roman Morar, mii de oameni din tara au fost salvati, si si-au transformat efectiv viata intr-una mai buna, crescandu-le semnificativ calitatea vietii !

De unde pot comanda DIAVIT pentru diabet ? 

Se poate comanda Diavit direct online, de pe ACEST SITE 

Asa arata cutia Diavit
Asa arata cutia Diavit 

Slim Fit slabire cu rezultate imediate

Un produs nou numit Slim Fit a ajuns acum si la noi in Romania. Este un produs care are succes in vanzari atat in America cat si Europa.
Ce contin tabletele SlimFit? Ingredientele sunt naturale si asigura slabirea: lamaie, ghimbir, scortisoara, ceai verde, ulei de cuisoare si ceai de Java.

Ce proprietati are? Prospectul spune ca regleaza glicemia, arde grasimile, elimina kilogramele reducand pana la 30% grasimile din corp.
In timpul curei cu pastilele Slimfit nu trebuie sa te infometezi, iti reduce pofta de mancare.

Cat costa o cutie de SlimFit? Pretul este in jur de 49 de lei pentru un tratament complet de slabire.Un flacon contine 60 de capsule care iti ajung pentru 1 luna.
Poti prinde un pret promotional daca faci comanda la 3 cutii SlimFit in acelasi timp. Nu de alta dar atunci primesti gratis cadou inca 2 cutii de SlimFit si un Regim alimentar intocmit de nutritionisti si platesti doar 147 lei pentru tot pachetul. Coletul ti se livreaza acasa la domiciliu prin curierat rapid.
poza cutia si flaconul capsulelor de slabire SlimFit produse de California Health Products
Unde as putea gasi sa cumpar capsule Slimfit? Comanda o poti face pe site-ul
http://slimfit2000.com/ro/index.php

Cum se iau pastilele de slabit? Slimfit se dozeaza zilnic cate o capsule de 2 ori inainte de masa. Nu are efecte secundare , nu contine substante nocive si nici efedrina sau cafeina. Poate fi folosit si de cei care au diabet sau hipertensiune arteriala daca vor sa slabeasca.

Cat slabesc cu Slimfit? Poti slabi intr-o luna pana la 8 kilograme.
Preparatul SlimFit este produs si comercializat de firma California Health Inc Products care este si distribuitor exclusiv in Romania.

Intrebarea mea este daca le-a incercat cineva? Chiar ajuta sa elimini kilogramele in plus? V-ati ingrasat din nou dupa ce v-ati lasat de cura? Sub articol asteaptam opiniile si parerile voastre. Ati avut simptome de slabiciune, greata, ameteli, voma, dureri de oase?

Capsula de slabit Alcachofa Extrem

De multe ori cand vine vorba despre slabit vrem sa alegem o capsula sau o tableta cu efect sigur de slabire.
Unul dintre cele mai bine vandute capsule de slabit, fiind in topul produselor de slabit este Alcahofa extrem.
Prospectul acestor capsule descrie ca un produs care iti da rezultate incredibile de slabire in doar 7 zile.

Cum functioneaza aceste capsule Alcahofa extrem? Ingredientul minune este extractul de anghinare.Modul de administrare este prin luarea acestor capsule zilnic cate 4 bucati cate 2 de 2 ori pe zi si care asigura o slabire rapida si cu efect garantat.

Unde sunt facute, preparate capsulele Alcachofa Extrem? Aceste capsule sunt facute la noi in Romania de Laboratoarele Medica din Bucuresti.

poza cutia capsulelor de slabit Alcachofa extrem produse in Romania cu extract de anghinare de Laboratoarele Medica Bucuresti
Cat costa? Pretul unei cutii cu 60 de capsule are un pret de 129 de lei. Cumparat prin intermediul site-ului acesta  iesi mai bine pentru ca platesti mai putin. Pe site-ul lor e mai ieftin decat in farmacie.

Foarte important!.
Pe site-ul mai sus mentionat ai sansa sa pui intrebari si chiar sa ti se raspunda de catre un medic nutritionist pe nume Ionut Dragos expert nutritionist.

Alcachofa extrem nu contine E-uri, aditivi, conservanti sau sibutramina, deci este un produs sigur pentru sanatate. Nu are contraindicatii. Te ajuta sa slabesti si sa nu te ingrasi la loc.

Vin-o si lasa comentarii sub articol daca deja ai incercat acest produs de slabit si povesteste-ne ce simptome ai avut, cat si in cat timp ai slabit, cata miscare ai facut si ce ai mancat in timpul dietei cu alcachofa extrem.

Ulei din ficat de cod pentru copii Lysi

De ce bine sa dai copilului ulei de ficat de cod? Ce beneficii are?
Proprietatile benefice: Uleiul din ficatul de cod este foarte important oentru copii pentru ca ajuta la dezvoltarea creierului, a sistemului nervos central si dezvolta functiile congnitive la copii, remediu natural de rahitism si sursa sigura de vitamina D pura.
De la ce varsta pot da la copil ulei din ficat de cod? Uleiul se poate administra deja copiilor care au doar cateva luni pana la pubertate.

Iata ce doza este recomandat zilnic pentru utilizarea uleiului de cod:
- pentru copii care au intre 0 si 12 luni se da intre 3 si 4 picaturi de ulei
- pentru cei care au intre 1 an si 10 ani se da 1 lingurita(5ml)
- pentru copii care au peste 11 ani se da o cantitate mai mare 10 ml -1 lingura

poza cu sticla si cutia uleiului din ficat de cod destinat copiilor marca Lysi ulei de peste islandez purCe compusi contine uleiul din ficat de cod ? Ingrediente: Omega 3 DHA, Vitamina A, Vtamina D, Vitamina E, ulei din ficat de cod obtinut la rece, ulei de ton.


Uleiul se pastreaza la frigider, cutia trebuie inchisa si se fereste de razele soarelui. NU lasati la indemana copiilor.
Ce pret are si unde as putea cumpara ulei din ficat de cod destinat copiilor marca Lysi? O sticla de 240ml costa in jur de 70 de lei si se poate cumpara direct de la singurul reprezentant din Romania pentru produsele Lysi Islanda.
 Este vorba despre firma Saga Sanatate srl.
Pe site-ul acesta se poate face comanda la uleiul din ficat de cod destinat copiilor dar si alte produse din ulei de peste.

Ati incercat aceste produse? Copii accepta usor administrarea de ulei din ficat de cod? Cum ii d-ati copilului ulei de peste daca nu ii place gustul?
Astept comentarii sub articol....asa ca sa ne ajutam intre noi cu diverse informatii..
Mai poti citi mai multe despre aceste uleiuri de peste pur islandez pe site-ul www.lysi.ro

Purpura bacca in medicamentul Weight Loss

Ce este purpura bacca? Am tot auzit de niste tablete de slabit cu purpura bacca si mi-am propus sa aflu cat mai multe despre aceasa planta sau fruct minune.
Am descoperit ca purpura bacca este un fruct minune din padurile Amazoniene si care are efect puternic de ardere a grasimilor deci e foarte bun pentru slabit.

Ce este specific acestor fructe este factul ca are cel mai ridicat indice ORAC. Ce inseamna? ORAC arata cantitatea de oxidati care au rol cheie in slabire.
Purpura bacca are urmatoarele proprietati: reduce colesterolul, regleaza glicemia, arde grasimile, intareste sistemul imunitar, iti da multa energie, elimina toxinele, regleaza hormnii responsabili de buna functionare a organismului.

Ce medicamente, suplimente contin purpura baca?
poza cu cutia cu capsulele weight loss cu purpura bacca pentru slabitDin cate am auzit exista niste pastile care contin purpura si care se gaseste si la noi in Romania. E vorba despre capsulele Weight Loss cu extract din planta purpura bacca.
Din prospect reiese ca produsul cu purpura are urmatoarele efecte beneficeL
- te slabeste, elimina 100% surplusul de grasimi din corp si vei avea un corp zvet.
- te ajuta sa fi sanatos pentru ca odata ce slabesti si alte afectiuni care veneau odata cu obezitatea vor disparea
- te ajuta sa fii mai atractiv/atractva si sa ai mai mult succes pe plan profesional.
Cat slabesc cu Weight loss care contine purpura bacca? Se pare ca peste 97%din clientii care l-au folosit au reusit sa slabeasca in doar 4 saptamani pana la 10 kilograme.
Ce pret are? Purpura bacca -Weight loss un flacon costa in jur de 137 de lei. O cutie are 30 de capsule. In farmacii sau plafare aceste tablete nu se gasesc in magazine, insa il poti cumpara direct pe internet pe site-ul http://sln.weightlossc.com/

As vrea sa stiu daca cineva de la noi l-a folosit deja? Am vazut cateva exemple cu persoanele care au marturisit ca au slabit cu aceasta metoda, insa va invit  la comentarii si opinii concrete sub articol. Oare are efecte secundare? Provoaca reactii alergice? Slabirea masiva provoaca dezechilibre in organism?

Diete de vedete

A aparut o carte noua lansata de Editura House of Guides in care poti citi totul despre dieta vedetelor. Cartea este o noutate in 2012 si se numeste" Diete de vedete" Cum slabesc vedetele din Romania.

Daca iti place stilul de viata al vedetelor din Romania si vrei sa citesti despre dietele lor inceaca cartea.

Pretul cartii daca o cumperi pe raft in librarii costa in jur de 29 de lei,Daca il cumperi online e mai ieftin platesti un pret de aprox.23 de lei.
coperta carte diete de vedete house og guides
Cartea are 108 pagini si in ea gasesti sfaturi pentru o greutate optima, sanatate de fier, sfaturile vedetelor legate de diete, retete pentru un corp de vis.

Daca vrei sa cumperi carte o poti comanda online pe site-ul acesta.

Pe coperta cartii apar Bianca Dragusanu, Tania Budi, Adelina Pestritu, Andreea Mantea, etc

Fleximobil remediu pentru dureri articulare

Cei care au dureri de articulatii al nivelul soldului, coloanei, la umar, la maini sau la gleza stiu cat de greu e sa te misti si sa lucrezi daca te dor "toate".

A aparut un produs nou care este disponibil in farmaciile Catena si este special creat ca remediu pentru articulatii. Este vorba despre Fleximobil plicuri. Prospectul scrie ca are ca efecte diminuarea durerilor articulatiilor, dar si pentru recuparare articulara in caz de traumatisme la nivelul locomotor adica aveti probleme cu miscare.

Ingredientele din pliculetele flexomobil sunt: extract uscat din planta medicinala gheara diavolului, glucozamina suflat si condroitina sulfat. Acesti compusi nu au efecte adverse.

Cum folosesc pliculetele Flexomobil? Timp de 2 luni se administreaza cate 1 plic de 2 ori pe zi. Dupa cele 2 luni trebuie sa tii 1 luna pauza, dupa care poti relua tratamentul.

Cumpara de aici FleximobilCe preturi au pliculetele pt articulatii? O cutie contine 30 de pliculete + 10 cadou si costa in jur de 60 de lei. Pentru a putea cumpara Fleximobil poti merge la orice farmacie Catena.

Se poate cumpara si online direct de la acest magazin cu produse naturiste.

Vreau sa stiu daca sunt eficiente aceste pliculete Fleximobil? Eu am cateodata dureri de articulatii la mana si ma gandeam sa le incerc...Poate sa dea mai multe detalii cineva sub articol??

Jessica Simpson a slabit 20 kg in 4 luni

De cand a nascut in luna mai 2012 vedeta Jessica Simpson se lupta cu kilogramele pe care le-a acumulat in timpul sarcinii. In fiecare saptamana reuseste sa slabeasca putin insa recunoaste ca ii este foarte greu in dieta.

Corpul nu ii mai raspunde si nu mai slabeste asa de usor. De mancat mananca de toate insa in cantitati mult mai mici decat in timpul sarcinii. Pentru Jessica cel mai important lucru este ca fetita ei, logodnicul ei si ea sa fie sanatosi si fericiti. Kilogramele vor disparea incet incet. Oricum se pare ca din luna mai pana in septembrie a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme.

Cum a slabit? Tine un plan de dieta riguros si faci sport in mod regulat.
Merge la sala de fitness si merge mult pe jos.  Jessica spera ca in momentul in care reuseste sa slabeasca cat mai mult si corpul va fi din nou suplu.
Momentan ii vine greu sa se apuce de jogging sau alergat.

poza Jessica Simpson inainte de sarcina, in timpul sarcinii, grasa si dupa ce a nascut si a slabitLogodnicul ei este alaturi de ea si o ajuta sa slabeasca. O iubeste asa cum este si o ajuta in lupta pe care o duce in timpul dietelor. In magazinul Life&Style a aparut un articol cu Jessica Simpson unde explica in detaliu cum a reusit sa slabeasca 20 de kg in 4 luni, ce a mancat, ce exercitii a facut pentru a arde grasimile


Alaturi poti vedea poza cat era de grasa Jessica Simpson in timpul sarcinii si cum arata ianinte de sarcina si cum arata acum in septembrie 2012. Si se pare ca mai vrea sa slabeasca.

Short Bermuda -colantii care te ajuta sa slabesti

Daca esti la dieta si vrei sa apuci de sport, de multe ori primul lucru care iti vine in minte e echipamentul de sport. In ce sa ma imbrac daca  vreau sa fac sport? O idee ar fi niste colanti cu efect de slabire numiti Short Bermuda.

Cum slabesti cu pantalonii pentru fitness? In momentul in care ii porti si faci exercitii fizice, aerobic, jogging, fitness, surf, jet ski, sau boarding colantii Short Bermuda folosesc caldura corpului pentru a crea un efect instant de slabire.
Din ce material sunt facuti colantii de slabit? Pantalonii speciali ShortBermuda sunt poza cu pantalonii care slabesc Short Bermuda cu efect de saunafacuti din neopren, un material care retine caldura corporala si are ca efecte:
- are efect de sauna topind grasimea si elimnand celulita
- intensifica transpiratia si elimina apa din corp
- elimina toxinele din piele lasand pielea frumoasa si catifelata.
- subtiaza coapsele si fesele in timp ce faci miscare
- il poti purta sub pantalonii de trening fara sa se vada

Ce pret au pantalonii de slabit Short Bermuda? O pereche costa in jur de 45 de lei. Pantalonii fitness pot fi purtati pe ambele fete. Se pot spala fara probleme in masina de spalat. Nu are efecte negative asupra corpului.
Unde as putea cumpara bermudele pt slabit ShortBermuda? Le poti cumpara online de exemplu pe site-ul www.preturirezonabile.ro
Este un produs vazut si in reclamele de la TV. Ai folosit deja pantaloni de slabit? Astept pareri si opinii pe sub articol.

Lipoeffect -kit remodelator de slabit

In cazul in care vrei sa incepi sa slabesti si nu vrei sa faci operatii pentru asta, poti alege un pachet profesional preparat special pentru remodelare corporala cu efect natural de liposuctie. Este vorba despre kitul LipoEffect.

poza cu lipoeffect flacoanele de remodelare corporala si slabireIn pachetul Lipoeffect sunt 3 produse care folosite impreuna iti remodeleaza corpul si te ajuta sa arati mai bine si mai supla. Cel mai bine e sa te gandesti inca de pe acum sa arati cel mai bine pentru petrecerile ce urmeaza in perioada sarbatorilor, daca vrei sa atragi privirile prietenilor tai si daca vrei sa fii cea mai senzationala aparitie la orice petrecere, incearca sa slabesti.

Descrierea celor 3 produse din gama Lipoeffect descrie urmatoarele:
- primul este Lipoeffect verde care este un ser care disloca celulele grase, accelereaza metabolismul si elimina efectul de reingrasare, adinca elimina efectul yo-yo
- al doilea produs este Lipoeffect albastru care este o lotiune care tonifica si ajuta la felxibilitatea pielii
- al treilea produs este Lipoeffect rosu care este un balsam cu efect termogenic de ardere a grasimilor dislocate, topind grasmilile
Ingredientele in compozitia produselor sunt naturale, cele mai importante dintre ele sunt: alga bruna numita Fucus vesiculosus folosit in multe diete de slabit, Carnitina -care arde grasimile, scade colesterolul si opreste pofta de mancare si Cafeina care iti da energie, accelereaza metabolismul si arde caloriile.

Cum folosesc produsele Lipoeffect? Cele trei produse se vor folosi in modul urmatorL dimineata foloseste lipoeffect verde care se maseaza pana la absorbtie in zonele cu probleme. Dupa care se aplica pe piele Lipoeffect albastru. Seara inaine de culcare cu 30 de minute se aplica Lipoeffect rosu. E foarte important ca pielea sa fie curata. Dupa folosirea produsului trebuie sa bei 500 ml de apa plata. Trebuie neaparat dupa masajul cu lipoeffect sa te speli pe maini si sa ai grija sa nu iti intre in ochi. Daca ai reactii de la aplicare inseamna ca este alergic/a la unul din ingredientele produsului si nu mai ai voie sa il folosesti.

Cat costa Lipoeffect? Intregul kit cu cele 3 flacoane are un pret de promotie de 179 de lei. Daca faci comanda la mai multe pachete pretul va si mai ieftin.
Poti citi mai multe despre produsele Lipoeffect pe site-ul www.lipoeffect.ro unde le si poti comanda
Inca nu se gaseste in magazine si nici in farmacii. Din prospect am aflat ca nu are contraindicatii si nici efecte secundare. Doar in cazul in care suferi de boli de piele e bine sa iti intrebi medicul daca poti folosi aceste produse sau nu.
L-a folosit cineva? Hai sa scriem mai multe despre aceste produse, cu pareri concrete... :) sub articol.

Produse pentru hipertensiune arteriala

Daca ai probleme cu tensiunea, ai tensiunea crescuta poti remedia situatia folosind produse si preparate din plante medicinale care regleaza tensiunea si te ajuta sa te insanatosesti.
De exemplu cei de la Fares au mai multe produse special create pentru cei cu probleme de tensiune.

Voi enumera cateva nu numele si preturile lor pentru a alege ce sa cumparati.
ulei de in fares pentru tensiune marita
- U64 capsulele Diuretic contine 60 de bucati si costa in jur de 14-15 lei
- C27 capsulele numite Tensiune intr-o cutie sunt 60 bucati la un pret de 18 lei aproximativ
- M105 capsulele Colesterolm un flacon are 60 de tablete la un pret de aproximatie 24 ron
- D87 pastilele din Anghiare si frunze de maslin costa in jur de 17 ron si contine 60 de tablete din plante medicinale
- F165 capsulele cu Noni si Echinaceea pret de 24 lei
- F163 capsulele Imunitate cu 7 ciuperci costa in jur de 29 de lei un flacon are 60 de capsule
- C25 ceaiul pliculete Tensiune are 20 de plicuri si costa doar 4 lei
- C36 ceai vrac la punga Tensiune gramaj 50 grame si pretul este de 4 ron
- ceaiul la punga Traditii Reteta Farmaciei A. Farago C26 Ceaiul numit Ceai T-Tensiune cutia are 50 gr si costa in jur de 14 lei
- M114 uleiul de in presat la rece este intr-o sticla de 200 ml si are un pret de 21-22lei

Eu sunt de parere ca toate produsele Fares sunt minunate, sunt de un real ajutor pentru sanatate si pe mine personal m-au ajutat de multe ori sa imi revin din diferite afectiuni. De aceea le recomand tuturor.

Puteti citi mai mule despre produsele Fares pe site-ul acesta  sau la emisiunile de la televizor pe canalul OTV emisiune Romanul, Seful lui Condurateanu sau la emisiunea Cafeneaua sufletelor din 2 in 2 saptamani medicii Fares prezinta produse si preparate din plante medicinale, fitopreparate pentru tensiune crescuta, si multe alte afectiuni....

sursa articol Fares

Cum sa scap de nervozitate in dieta?

Cine a tinut vreodata cura de slabire, stie cu siguranta starile de nervozitate care apar pe parcurs.
Din ce cauza devin nervos/nervoasa cand tin dieta ?
 Pentru ca organismul nostru "sufera" o schimbare majora - pierde kilogramele in plus si cu asta stilul lenes de a trai, se modifica atat stilul de viata cat si stilul de alimentatie, apar din senin stari de nervozitate inexplicabile. Nu stiu la voi cum e, dar la mine personal cand ma enervez apare totul dintr-o clipa, ca o tornada si de multe ori mie greu sa-mi revin.

Pentru ca sunt multe persoane in aceeasi situatie ca si mine m-am documentat si am aflat alimentele care nu ingrasa, deci poti tine dieta in continuare si totusi sa ramai calm/calma, echilibrat/echilibrata, fara stari de nervozitate.
poza nutitionista Kate Geagan la Dr.Oz emisiunea despre dieta antidepresiva
Celebrul doctor Oz intr-o emisiune de la televizor la Euforia Lifestyle TV a prezentat impreuna cu nutritionista Kate Geagan cateva solutii ca sa scapi de nervi in timpul dietei.

Iata ce trebuie sa mananci ca sa te simti plin/a de energie, sa te simti fericit/a sa scapi de starile de depresie ce apar e parcurs:

- omega 3. trebuie sa mancam alimente care contin omega3 pentru ca daca nu avem destul omega3 in organism, apar starile depresive si senzatiile de iritabilitate, cele mai recomandate sunt somnul(pestele) impreuna cu seminte de canepa
- avem nevoie de vitamine, si antioxidanti

- cuscus cu ciuperci. De ce cuscus ? Pentru ca are in compozitie seleniu. Daca in corpul tau nu e destul seleniu ai tendinta sa te enervezi repede in orice motiv. Ciupercile care au fost crescute la lumina ultravioleta contin vitamina D necesara echilibrului mental.

- cirese uscate amare - te ajuta sa te odihnesti bine, sa dormi bine si sa te simti mai bine a doua zi
- un alt produs cu efect antidepresiv este amarantul care iti da bunadispozitie.

- daca tie pofta de ceva dulce incearca combinatia dintre avocado, curmale si pudra de cacao 4 lingurite, care se pun in blender si se amesteca. Este o reteta pentru o ciocolata bio  care nu ingrasa si cel mai important te scapa de nervozitate.

Voi ce metode folositi ca sa nu fiti nervosi daca tineti cura de slabire? Veniti pe forum sa ne spuneti detalii si idei de retete de slabit antidepresive :))

sursa articol - emisiunea Dr.Oz de la EuforiaTVl
sursa: poza

Slabeste cu Acai Cleanse Forte produs romanesc

Un produs nou preparat la noi in Romania, vine in ajutorul celor care doresc sa slabeasca rapid, sa se mentina la greutatea ideala si sa nu se mai ingrase inapoi. Produsul se numeste Acai Cleanse Forte. Se pare ca este unul din cele mai bune capsule de slabit, este in topul vanzarilor mai ales din cauza eficientei si rezultatelor rapide in slabire.

poza flacon pastile slabit acai cleanse forte de la laboratoarele medica din bucurestiIn descrierea capsulelor pe prospect scrie ca te ajuta sa slabesti rapid, nu are efecte secundare, nici contraindicatii. Printre efectele sale se enumara: arde rapid grasimile, elimina celulita, te incarca cu energie, iti scade pofta de mancare si ce e foarte important daca odata ai slabit, nu te mai ingrasi la loc, deci e un produs fara efecte yoyo.
Metoda de administrare este de 2 capsule pe zi. Prima capsule trebuie s-o iei inante de a lua micul dejun iar a doua inainte de cina. Capsulele se iau cu 1 pahar de apa sau ceai.

Ce contin capsulele Acai Cleanse forte? Ingredientele sunt naturale si se numesc: Acai fruct sub forma de pulbere, Hoodinia pulbere si pulbere din seminte de Guarana.

Cat as putea slabi cu aceste capsule?
Cu o cutie in care sunt 60 de pastile care iti ajung timp de 1 luna poti slabi pana la 8 kilograme. Pretul unei cutii este de 119 lei. Din cate am inteles nu se gaseste in farmacii si nici in plafare. Singura metoda sa cumperi acest pachet de slabit este prin intremediul site-ului http://top-produseslabit.ro/acai-cleanse-forte/
In cazul in care cumperi mai multe flacoane iesi mai ieftin pentru ca pretul e cu reducere.
Un lucru foarte important este faptul ca doctorul care vinde aceste capsule iti raspunde la intrebari. Doctorul se numeste dr.Ionut si raspunde la toata lumea pe forumul personal al site-ului.

Tu ai slabit cu aceste capsule? Vin-o  sa ne spui parerile tale despre acest produs sub articol. Dupa parerea mea cel mai important lucru, care este si pozitiv, este ca e un preparat facut la noi in tara de Laboratoarele Medica din Bucuresti si au avizul Ministerului sanatatii.
Daca nu esti multumit de cat ai slabit cu ele ai o garantie de 90 de zile cand iti poti cere banii inapoi. E un lucru bun si inspira incredere.

Tratament reumatism cu placute de cupru

In ziarul Libertatea a aparut un articol in care se scrie despre o noua terapie pentru tratarea durerilor de reumatism cu niste placute de cupru. Pentru ca in articol nu erau mentionate adresa si numerele de telefon unde poate fi contactat doctorul Ioan Ometa - cel care a descoperit acest tratament, vin in ajutorul celor care doresc sa mearga sa scape de reumatism.


In primul rand e bine sa stiti ca doctorul care face tratamentul cu placutele de cupru se numeste dr. Ioan Ometa si are cabinet in Timisoara. Adresa cabinetului unde poti merge pentru consultatii si tratament de recuperare este urmatoarea.
Centru de recuperare medicala Acupunct Ometa

strada Aleea Studentilor, Complexul Studentesx Caminul nr 2 Timisoara. Telefonul de contact este 0256-203.875, 0356-410.878 sau mobil 0723-545.800.
Cand este la cabinet doctorul Ometa? Orarul de functionare este : In zilele de Luni, Miercuri si Vineri e deschis intre orele 08.00-13.00 iar Marti si Joi intre orele 13.00-19.00

Consultatiile sunt facute de doctorul Ometa care este medic primar medicina generala, specialist in acupunctura, kinetoterapie, ostepatie, posturologie. Terapia cu placutele de cupru si crema minerala magnetica si cea cu nanofluide megnetice este o inventie proprie brevetata a celebrului doctor.
Puteti vizita site-ul doctorului pe linkul alaturat http://acupunct-ometa.ro
In poza alaturata poti vedea cum arata domnul doctor Ometa.


Pentu cei care vor sa stie cat costa consultatie, pretul tratamentelor cu placile de cupru e bine sa sune la numerele de telefon mentionate mai sus.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog