Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Alcachofa Forte - anghinare de laon

Alcachofa Forte sau Alcachofa de Laon sau Anghinarea de  Laon ?? Care e diferenta?

Se pare ca a aparut un produs de slabit nou numit Alcachofa Forte? Sincer cand am vazut reclama am crezut ca e vorba tot de dozele de slabit numite Alcachofa de Laon la care li se face reclama la TV. Insa se pare ca exista o diferenta intre cele doua produse si anume: numele difera datorita concentratiei de anghinare pe care o contine produsul Alcachofa forte.
In prospect scrie ca acesta contine de patru ori mai multa anghinare decat toate produsele identice sau cel putin asemanatoare cu alcachofa. Se spune ca te ajuta la slabit si te scapa de celulita.

Alcachofa forte contine anghinare in cantitate hiperconcentrata care are urmatoarele efecte benefice asupra organismului
- te ajuta sa elimini toxinele - te detoxifica pt ca o substanta numita cinarina din anghinare iti curata ficatul
- elimini excesul de apa din organism
- iti imbunatateste activitatea vezicii biliare
- distruge grasimile
- distruge zaharurile consumate

Alcachofa forte pe langa anghinare in cantitate concentrata mai contine si otet din cidru de mere si L-carnitina care te va ajuta sa slabesti garantat.
Produsul Alcachofa Forte -Anghinarea de Laon a fost creat de doctorul Berkem.

Alcachofa Forte are un pret de 99 de lei - pret promotional cu care poti sa slabesti pana la 10 kg. Cura dureaza 14 zile. O cutie contine 14 doze de anghinare de laon. Daca vrei sa slabesti mai mult de ex 15 kg atunci trebuie sa tii cura timp de 28 de zile si te costa in jur de 179 lei. Administrarea e simpla - consumi un shot-o doza de anghinare concentrat pe zi.

Unde gasesc Alcachofa Forte? Produsul de poate cumpara si comanda pe site-ul acesta.

Detalii, informatii, marturii si interviuri sau puteti lua legatura cu un consultant si puteti citi despre alcachofa-forte
Cine a slabit cu acest produs?? Hai la discutii pe forum

Nivea Q10 plus -creme cosmetice anti rid

Din multitudinea de produse cosmetice, cremele nivea Q10 exista momentan pe piata in mai multe variante. Unele chiar te ajuta sa scapi de riduri.

In categoria cremelor Nivea q10 plus poti alege intre urmatoarele 7 creme:

- Nivea Visage Q10 plus ce contine coenzima Q10 si creatina. Este o crema de zi anti rid pentru ten mixt SPF 15. Are un pret de aproximativ de 45 de lei, cutiuta are 50 de ml.
- NIVEA Q10 plus Crema de zi anti-rid SPF 15 cu formula imbunatatita cu Q10 si creatina ingrijire in timpul zilei - pret in jur de 45-46 lei -50 ml

- Nivea q10 crema de noapte antirid - pret in jur de 45-46 lei -50 ml
Cumpara Nivea Q10 plus direct aici
Cumpara Nivea Q10 plus
direct aici
- Nivea q10 plus crema de ochi anti-rid - are 15 ml si un pret de aprox. 38-39 ron
- nivea q10 plus roll-on de ochi anti rid - 10 ml si costa in jur de 38 lei
- nivea q10 plus crema de zi coloranta -50 ml si un pret de 45-46 lei
- nivea q10 plus lapte demachiant anti-rid - are 200 ml si un pret de 22-23 lei depinde de unde il cumperi

poti citi dar si comanda online mai multe despre produsele, cremele Nivea pe site-ul acesta.

Daca te intrebi de unde poti cumpara creme Nivea- raspunsul e simplu, in toate farmaciile si magazinele care vand cosmetice in toata tara.

Tu ce crema folosesti pentru a scapa de riduri? Ce produse cosmetice recomanzi pentru ten uscat, mixt, gras care te scapa de riduri??

Vitaritma Fitness de la Labormedica

Cei care doresc sa pastile pentru slabit si pentru arderea grasimilor pot incerca produsul numit Vitaritma Fitness produs de compania farmaceutica  Labormedica din Romania.
Prospectul descrie produsul Vitaritma Fitness, ca ajuta la arderea grasimilor,  este un supliment alimentar sub forma de comprimate masticabile.
Slabesti cu Vitaritma Fitness? Se recomanda sa faci miscare si exercitii fizice in timp ce iei aceste pastile pentru un efect garantat. Te ajuta sa ai o forma fizica de invidiat si sa iti si mentii greutatea ideala.

Ingredientele din compozitia pastilelor Vitaritma Fitness sunt coenzima Q10 si L-carnitina, A11 vitamine. Au gust placut de lamaie. Coenzima Q10 iti da vitalitate si energie iar L-carnitina iti accelereaza metabolismul si te ajuta sa arzi  grasimile mai usor. Se iau zilnic intre 1-2 pastile pe zi.
O cutie de contine 10 comprimate si are un pret de 9-11 lei depinde de unde il cumperi. Vitaritma Fitness se gaseste in toate farmaciile din tara. Le poti cumpara si prin comanda facuta pe internet de exemplu pe urmatoarele site-uri.

Impreuna cu Vitaritma Fitness, cei de la laboratoarele romanesti Labormed au mai lansat alte 3 suplimente:
- Vitaritma Energie ce contine coenzima Q10, guarana si are gust de grapefruit, Te ajuta sa ai energie pe tot parcursul zilei
- Vitaritma Relax contine Suntheanine@ si are efect de relaxare si calmare fara sa iti provoace o stare de somnolenta. Are gust de portocale. Ce este Suntheanine@ ?? Este un extract din ceai verde care stimuleaza si relaxeaza activitatea creierului, in special undele alpha din creier
- Vitaritma Imunitate cu vitamine si coenzima Q10. Are gust de zmeura si intareste imunitatea.
Toate produsele Vitaritma contin cate 10 comprimate si sunt la acelasi pret.

Puteti citi mai multe detalii despre produsele Labormed pe site-ul lor
Ai folosit deja produsele Vitaritma? Hai si povesteste-ne pe forum ce parere ai despre ele??

Slabire cu 7D Slim pastile de slabit

Un produs nou pentru slabit si-a facut aparitia pe piata produselor pt slabit. Produsul se numeste 7D Slim si este un supliment natural care te ajuta in slabire.

Prospectul suplimentului 7d Slim descrie urmatoarele efecte benefice:
- te ajuta sa slabesti rapid, vei obtine rezultate inca din prima saptamana de la utilizare
- opreste senzatia de foame
- te scapa de celulita
- scade nivelul colesterolului rau
- te slabeste eficient, chiar daca ai probleme mari cu greutatea, obezitate, supraponderabilitate
- ajuta la slabit atat barbatii cat si femeile
- arde grasimile depuse pe abdomen, solduri, fese, picioare

In continutul pastilelor de slabit 7D slim sunt urmatoare ingrediente: otet de mere, mangan si bio-crom. Administrarea pastilelor se face zilnic cate 2 pastile pe zi.

Pastilele 7D Slim - pentru o silueta perfecta necesita o cura de cel putin 30 de zile pentru a slabi pana la 10 kilograme.
O cutie cu 60 de pastile 7D Slim care iti ajunge pt 1 luna are un pret de 79 de lei. Cu o cura de 1 luna poti slabi 10 kg.
Cu o cura de 3 luni/90 zile- poti slabi pana la 30 de kg - vei avea nevoie de 3 cutii/180 de pastile care te costa in jur de 149 lei.

Daca te intrebi unde se gasesc pastilele 7d Slim in Romania, ei bine momentan se poate face comanda pe internet pe  site-ul www.7dslim.ro 

Marturii si cateva pareri ale celor care deja au slabit cu 7dslim poti citi pe site-ul celor care comercializeaza pastilele 7dslim.

Tu ai folosit deja pastilele 7dslim? A slabit cineva cu aceste pastile? Ceva efecte secundare? reactii adverse??

Reteta - dieta Charlize Theron

Reteta dieta Charlize Theron


Cum se mentin suple vedetele? Care este dieta secreta a actritelor? Actrita Charlize Theron este una din cele mai frumoase vedete de la Hollywood. Multa lume s-a intrebat care este secretul ei pentru a fi mereu in forma. Intrebata de catre reporteti Charlize a facut cateva dezvaluiri legate de reteta ei pentru a silueta de invidiat.

Iata ce mananca si cum arata un meniu din dieta vedetei pentru 1 zi:

- dimineata la mic dejun mananca 2 felii de paine cu tarate/graham, 1 rosie, 50 gr ton si laptuci
- la pranz file de peste, salata verde cu suc de lamaie si 1 felie de paine si 1 fruct la alegere dintre portocale, mere, pere, prune sau banane
- la cina carne de pui la gratar, rosii coapte , fasole verde

Dieta ei se bazeaza in special pe fructe si legume pentru a necesarul de vitamine si minerale. Sportul nu lipseste din viata ei, Charlize Theron practica pilates, yoga, ciclism, kaiac canoe si jogging.

Tu ce sport faci pentru a te mentine in forma?


sursa articol www.a1.ro
sursa foto

Sos Silueta Concentrat de otet de mere

In gama produselor de slabit SOS Silueta, a aparut un nou produs - este vorba despre Concentratul de otet de mere.

Prospectul pastilelor Sos Silueta- concentrat din otet de mere scrie urmatoarele efecte benefice asupra ogranismului:
- te ajuta sa iti accelerezi metabolismul
- te ajuta sa iti detoxifici organismul
- este recomandat sa iei aceste pastile cand nu poti sa slabesti
- te ajuta sa iti reduci apetitul
- iti creaza un senstiment de satietate

- iti regleaza tranzitul intestinal
- reduce durerile articulare
- regleaza colesterolul
- se recomanda si celor care au diabet- pt ca regleaza glicemia la un nivel normal

Cumpara de aici SOS Silueta cu concetrat de otet de merePastilele din Concentratul de otet de mere contin ingredientul pectina - care este o fibra naturala din mar. Alaturi de pectina in compozitia acestor tablete se mai gasesc peste 90 de compusi activi printre care vitamine (vit A, B1, B2, B6, C, E, P), enzime, amino-acizi si minerale (cupru, calciu, fier, fosfor, mangan, magneziu, potasiu, sodiu).

Cum se iau pastilele SOS Silueta concentrat de mere? Modul de administrare se face in functie de greutate si inaltime. In primele 2 zile trebuie sa iei 1 capsula pe zi la 20-30 de minute inainte de masa sau dupa masa. Dupa cele 2 zile de la administrare se iau 2 capsule pe zi - dimineata si la pranz - tot pentru 2 zile, apoi se face tratament cu cate 3 pastile pe zi - dimineata, la pranz si seara.

Contraindicatii: - capsulele Sos Silueta Concentrat de mere nu se recomanda celor care sufera de ulcer sau gastrita.

A folosit cineva aceste pastile? V-a ajutat sa slabiti?

Unde poti cumpara aceste pastile? Se gasesc in farmacii, in plafar, magazine naturiste dar si pe internet de ex. acest magazin naturist.


Are contraindicatii ? Provoaca reactii adverse ? In descrierea suplimentului nu am gasit astfel de informatii, dar se stie ca femeile care sunt insarcinate sau alapteaza NU au voie sa foloseasca produse de slabit. In cazul in care aveti alergie la oricare din compusii produsului evitati sa le folositi.


A slabit deja cineva cu ele ? Cate kilograme si in cat timp ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Degasil - trateaza balonarea si flatulenta

Daca esti mereu balonat si ai probleme cu flatulenta atunci poti incerca un tratament cu pastilele Degasil de la Walmark.

Prospectul capsulelor Degasil scrie ca acestea se recomanda :
- pentru ameliorarea tulburarilor gastrointestinale: balonarea, flatulenta, meteorism, tensiune abdominala
- pentru persoanelele care se pregatesc pentru examinare cu scop de diagnostic medical la nivelul abdomenului.

In compozitia capsulelor Degasil ingredientul de baza este Simeticona. O cutie contine 32 capsule. Administrarea se face dupa fiecare masa principala, se iau 1-2 capsule cu 1 pahar mare de apa.

Cura cu Degasil se tine pentru maxim 10 zile. Degasil poate fi luat doar de persoanele adulte. Nu de administreaza femeilor gravide.
Imaginea produsului Degasil care trateaza flatulenta
Imagine cutie Degasil - click pe imagine
pentru a achizitiona direct prin linkul
nostru de afiliere


Degasil are un pret de 31 de lei si se gaseste in reteaua Wallmark, in farmacii sau magazine naturiste.

Comanda poti face pe site-ul ACESTA, prin click pe link

In cazul in care problemele gastro-intestinale nu dispar dupa 10 zile- trebuie neaparat sa mergeti la un control medical.



Disclaimer: acest articol este si un advertorial. Este posibil, ca in urma achizitionarii produsului, urmand linkul din articol, autorii articolului sa incaseze un comision.

Slabeste rapid dupa mesele copioase de Paste

Daca ati mancat mult in perioada Sarbatorilor de Paste, cu siguranta au aparut cateva kilograme in plus.

Daca vrei sa scapi de kilogramele depuse de Paste incearca reteta dieta recomandata de Cori Gramescu.
Dieta dureaza 4 zile si poti slabi in jur de 3 kilograme.

Este o dieta care detoxifica care are la baza lactate, nuci si legume de sezon.

Iata ce trebuie sa mananci ca sa slabesti rapid - meniu de dieta:
-Dimineata la mic dejun: salata dintr-o rosie, ardei gras, salata verde creata, jumatate de avocado, 1 lingura de ulei de masline si zeama de lamaie
- 1 gustare: 1 iaurt natural cu maxim 2 % grasime
- La praz: 1 bol de supa cruda de rosii, ardei rosu, telina apio, si o salata din germeni alfalfa care se face din salata verde, seminte de dovleac crude, rosii cherry, ardei vere, ulei masline 1 lingura si zeama unei lamai.
- gustarea 2: poti manca 30 gr migdale, nuci crude sau nuci caju
- la cina o salata din quinoa fiarta 2 linguri, 1 ardei gras cubulete, 2 rosii cubulete, patrunjel verde tocat, zeama de lamaie, 1 felie de lime si putin ulei de masline.

Zilnic trebuie sa faci 1 ora de antrenamente fitness, cardio, taebo tehnique, sau essential fitness....

sursa www.libertatea.ro

Tu cum slabesti dupa mesele copioase? Hai pe forum sa ne dai cateva idei de slabit..

Slabeste cu Dieta Manhattan

O noua dieta face furori in America. Este vorba despre dieta Manhattan. Daca te intrebi cum este dieta manhattan, ei bine poti afla mai multe de la scriitoarea Eileen Daspin din New York care a lansat o carte cu numele de "The Manhattan Diet" Lose weight while living a fabpulous life - adica tradus din engleza in lb.romana - Dieta Manhattan - slabeste si scapa de kg in timp ce traiesti o viata fabuloasa".

In carte Eileen descrie o serie de trucuri pt slabit pentru a avea o silueta de invidiat.
Iata cateva trucuri:
- mananca din toate dar nu mananca aproape nimic
- renunta la sosuri - eventual doar la ocazii foarte speciale
- mananca cu betisoare chinezesti
- nu tine in casa gustari grase - de ex unt de arahide, dulciuri
- mananca cereale
- consuma otet balsamic
- prepara-ti pranzul pentru birou acasa
- mananca din recipiente mici
- bea ceai verde cu lapte
- pregateste fizic si sufleteste timp de 21 de zile sa renunti treptat la alimentele de tip fast food
- renunta treptat la alimentele care ingrasa

Cartea despre dieta Manhattan este disponibila momentan doar in limba engleza si se poate cumpara de pe Amazon. Pretul cartii este in jur de 16.30 $.

In cazul in care vrei sa faci comanda la cartea Dieta Manhattan o poti comanda pe urmatoarele linkuri
Amazon
www.amazon.com
Amazon Kindle
Barnes&Noble
www.barnesandnoble.com
iBookstore
http://itunes.apple.com
nook
IndieBound
http://www.indiebound.org


sursa partiala articol Perfecte.ro

Hofisil Hofigal - produs naturist pt slabit

Hofisil Hofigal - produs naturist pt slabit

Cei care aleg produse naturale pentru a se mentine in forma sau pentru a slabi pot incerca un produs naturist de la Hofigal numit Hofisil.

Este un produs nou care a fost creat pentru a te scapa de kilogramele nedorite, kg in plus.

Hofisil este un supliment alimentar sub forma de capsule.

Este destinat - conform prospectului- in principal pentru arderea grasimilor si combaterea obezitatii.

Ingredientele din compozitia capsulelor Hofisil sunt : pulbere de aloe, pulbere de spirulina, ulei volatil de cimbru.

Modul de administrare : se ia zilnic - dimineata si seara la culcare, in felul urmator: daca ai peste 70 de kilograme, atunci trebuie sa iei cate 2 capsule de fiecare data, atat dimineata cat si seara.

Daca greutatea ta este sub 70 de kg atunci trebuie sa iei doar 2 capsule seara.


Perioada curei cu Hofisil: cura trebuie sa dureze 45 de zile.


Imaginea cutiei cu capsulele Hofisil, pentru slabire livrare in Romania
Comanda Hofisil
supliment alimentar
pentru slabire
livrare in Romania
Pentru ca slabirea sa fie eficienta, este necesar urmarea unui regim dietetic, si practicarea unor exercitii fizice.

Contraindicatiile Hofisil sunt urmatoarele: - nu au voie sa il ia copii sub 12 ani, si nici femeile daca sunt insarcinate sau alapteaza.

O cutie de Hofisil are 60 de comprimate si un pret de aproximativ 9 lei.

Pe internet se gaseste si se poate face comanda pe site-ul
ACESTA cu livrare in Romania.

Update!
Comanda aici Hofisil cu livrare in strainatate
Comanda aici Hofisil
cu livrare in strainatate

Daca esti in afara tarii undeva in strainatate, si vrei sa cumperi produsul Hofisil cu livrare in diaspora, acum ai sansa sa faci comanda direct la acest magazin naturist online, pentru ca ei livreaza produsele comandate direct in 27 de tari din Europa.

 Desigur pretul la ei difera, adica costa in  jur de 4 euro, dar merita pentru trimit coletul oriunde in orice tara din UE.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Slabeste cu Obecon - supliment alimentar pentru slabire sanatoasa

Cei de la Wave Pharma Cipru au lansat un nou produs de slabit numit Obecon. Este un supliment alimentar care este disponibil si in Romania, dar si cu livrare in strainate pentru diaspora. Contine extracte din plante care actioneaza asupra depunerilor de grasime si te ajuta sa slabesti.

Din prospect reiese ca, pastilele Obecon au urmatoarele indicatii:

- Obecon iti mentine silueta ideala, in mod natural si sanatos
- se recomanda in caz de obezitate
- trateaza obezitatatea la persoanele care au diabet

KG-Stop Herbagetica pt slabit

Cei de la Herbagetica au lansat un produs pentru slabit numit KG-Stop. este un produs unic care are o reteta complexa care contine 18 plante medicinale cu efect de slabire si nu numai.

Din datele prospectului KG-STOP:

- reduce pofta de mancare in mod natural
- impiedica asimilarea grasimilor
- regleaza si stabilizeaza glicemia
- regleaza digestia
- ajuta la eliminarea depunerilor din colon, deci detoxifica colonul
- elimina grasimea de pe burta
- reduce si scade greutatea
- are efect calmant - este recomandat mai ales persoanelor care mananca mult pe fond de stres.
- mareste tonusul fizic
- scade nivelul colesterolului si al trigliceridelor
- detoxifica
- este un antiinflamator gastro-intestinal
- tonifica si intinereste pielea.

Cele 18 plante medicinale din compozitia KG-Stop sunt:
seminte de in, coaja din fructe de psyllium, iarba de roinita, radacina de morcov salbatic, garcinia, iarba de senna, radacina de ghimbir, radacina de lemn dulce, fructe de coriandru, anason, fenicul, chimen, afin, iarba de lipicioasa, coaja de portocala amara, coaja de portocal dulce, frunze de aloe ferox, rozmarin

cutia produsului Kg-Stop Herbagetica pt slabitDaca te intrebi cum se consuma - modul de administrare este urmatorul: Amesteci 1-3 lingurite de preparat KG-stop cu 250 ml de apa, iaurt sau suc de fructe pana de omogenizeaza si devine o pasta. Se consuma alaturi de inca 250 ml de lichid (cantitatea de o cana) de apa, ceai, suc. Se poate lua de 3 ori pe zi inainte de masa principala cu 15 minute. In timpul dietei cu KG stop trebuie sa bei minim 2 litri de apa

Efectele adverse sunt foarte rare.
O cutie de KG Stop are 610 grame si un pret de aproximativ 87 de lei.
In cazul in care il cumperi acum de pe net primest gratuit o cutie de Aloe Ferox (50 de capsule).
Daca te intrebi unde gasesti KGStop de la Herbagetica atunci e simplu pe net se comanda pe acest site
sau poti face comenzi si poti cere mai multe informatii la nr de telefon 0745 435 877 sau 0788 521 606

Daca vrei sa  ne spui pareri despre produsele Herbagetica , hai pe forum la discutii

Disclaimer: acest articol contine linkuri de afiliere prin care produsele respective pot fi achizitionate direct. Este posibil ca in urma achizitionarii produselor respective, editorii blogului sa primeasca un comision.

Normoponderol V - pentru slabit

Cei de la Plantavorel au lansat un produs pentru slabit sub forma de capsule numit Normoponderol V.

Din prospect reiese ca este un supliment nutritiv care ajuta la slabit pentru ca are urmatoarele actiuni asupra organismului:
- detoxifica, purifica organismul
- este laxativ, diuretic, coleretic-colagog
- diaforetic si carminativ
- aceste capsule asigura o slabire eficienta, o scadere considerabila a kilogramelor in plus si ajuta la mentinerea stabila a greutatii corporale
- este recomandat in caz de obezitate si constipatii cronice

Capsulele Normoponderol au urmatoarele ingrediente in compozitie: iarba de traista ciobanului(Bursae pastoris herba), scoarta de crusin - pulbere (Frangulae cortex), iarba si radacina de papadie (Taraxaci herba),frunze de mesteacan (Betulae folium), radacina de cicoare(Cichorii radix), ulei de fenicul (Foeniculi aetheroleum).

 Metoda de utilizare, administrarea pastilelor Normoponderol V se face prin inghitirea pastilelor. Pentru persoanele care au peste 70 de kg se recomanda sa ia 4 pastile deodata seara timp de 14 zile. Cei care au sub 70 de kg vor lua 3 pastile in acelasi timp -tot seara pe o perioada de 2 saptamani. Cura de slabire cu aceste pastile se poate repeta de 3-4 ori pe an.

Normoponderol V - pentru slabit
Normoponderol V
O cutie de Normoponderol B contine 40 de tablete si are un pret de 11-13 lei, depinde de unde il cumperi. Se gaseste in farmacii si magazine cu profil naturist. Il poti comanda si pe net pe urmatoarul site.


Cei de la Plantavorel -Farmacia Tainica a naturii- au lansat un program de slabit "Plantavorel" care pe langa pastilele Normoponderol mai contine alte 3 produse pt slabit:
- ANTITOX – supliment alimentar sub forma de tablete
- TOPINAMBUR FORTE – supliment alimentar bigat in fibre dietetice -inulina
- DIETT - supliment alimentar sub forma de granule.
si NormoponderolV
Pachetul intreg costa in jur de 173 de lei si se poate cumpara direct pe site-ul acesta.

Daca deja a folosit cineva aceste produse si poate sa ne spuna cateva pareri, il/o asteptam pe forum sa povestim

Ulpio Fit- biscuiti cu fibre si vitamine + concurs

UlpioFit -castiga energie pentru fiecare zi

Cei de Ullpio Fit au lansat un super concurs. Este vorba despre concursrul "Ulpio Fit - In forma zi de zi"
Pentru a participa la concurs trebuie sa intri pe pagina www.ulpio.ro, sa incarci un filmulet sau o fotografie in care apari tu personal - ilustrand in poza sloganul In forma zi de zi.

Dupa ce ai incarcat materialul pentru concurs iti inviti prietenii de pe Facebook sa te sustina si poti castiga Ulpiofit Sursa de fibre si vitalitate.

Premiile pe care le poti castiga sunt :
- 2 pachete Ulpio Fit pentru 1 zi
- 40 de pachete de Ulpio FIT pt 1 luna
- 120 de pachete Ulpio FIT pentru 3 luni.

Concursul UlpioFit dureaza in perioada 22 martie 2012 -30 aprilie 2012.

Ce sunt produsele Ulpio Fit?? Ei bine e vorba de niste biscuiti recomandati pe timpul dietei sau curelor de slabire. Contin multe fibre si vitamine.

Sunt 2 feluri - una e cu ananas si portocale iar cealalta cu visine si stafide. Biscuitii Ulpiofit nu contin coloranti sau conservanti.
Cat costa si unde se pot cumpara online  biscuiti digestivi Ulpio ?

Un pachet de Ulpio FIt are pretul de 4 lei. Gasesti biscuitii cu fibre Ulpiofit in magazine si hipermarketuri. Online se pot comanda direct de la acest shop 

Ai incercat deja biscuitii ulpio fit?? Astept pareri si comentarii pe forum.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog