Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Extractul din boabe de cafea verde

Zilele trecute celebrul Dr.Oz a prezentat la  emisiunea sa o noua metoda de a slabi si a arde grasimile rapid si cu efect de durata.

Este vorba despre slabirea cu un extract obtinut din boabele de cafea verde. Se pare ca intr-adevar aceasta metoda functioneaza si chiar se poate slabi cu acest extract.
De e vorba de boabe de cafea verde?


Pentru ca in forma in care cafea este verde si inca nu a fost prajita si macinata, are cele mai puternice proprietati de a arde grasimile din corp.
In momentul in care cafeaua este neagra si macinata isi pierde proprietatile de slabire.
Extractul nu este din cofeina ci din contra este fara cofeina deci nu creaza dependenta si nici nu te accelereaza ca si cafeaua neagra.
foto boabe cafea verde
Proprietatile cafelei verzi in forma de extract:
- iti topeste grasimea depusa de pe burta, coapse, solduri etc
- ajuta la slabit fara efecte secundare
Doctor Oz a facut un experiment in emisiunea lui unde a ales un grup de femei care aveau varste intre 35 si 49 de ani, indexul lor corporal era intre 25 si 45, nu aveau probleme de sanatate, nu aveau diabet, nici probleme cu inima, nu erau insarcinate si nici nu alaptau.
Grupul care a incercat extractul din cafeaua verde a reusit sa slabeasca considerabil. La ei in America extractul a fost folosit in cea mai pura forma, si acum se vinde sub forma de capsule. Numele in engleza al produsului este Green Coffe Bean Extract.
Pe timpul experiementului de slabit in emisiunea Doctor Oz, participantele nu au tinut deloc dieta deci au mancat tot ce au vrut si se pare ca totusi au reusit sa slabeasca.

Sincer pare un lucru incredibil mai ales ca majoritatea au mancat multe de Craciun si Revelion deci ar veni perfect o astfel de pastila de slabit cu efect garantat :)

Puteti viziona intreaga emisiune pentru  vedea cum si cat se poate slabi cu extratul din cafea verde pe site-ul DoctorOz.com
Voi ce parere aveti, chiar da rezultate? Astept postari pe forum sau mai jos in casuta de comentarii facebook.

Doctor Oz spune ca pentru a reusi sa slabesti incearca o metoda simpla. Ia suplimente cu extraxt din cafea verde, tine un jurnal de dieta, un caiet unde iti scrii zilnic tot ce mananci sau de ce nu un blog online/forum unde scrii toate meniurile pe care le mananci. In acest mod ai sansa sa slabesti normal, fara sa iti bruschezi corpul, deci o slabire sanatoasa fara sa iti afecteze sanatatea.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog