Faceți căutări pe acest blog

Criolyft aparatul care te scapa de riduri by Anca Radulescu

Zilele trecute a aparut la televizor cumnata  Mihaelei Radulescu, pe nume Anca Radulescu. Ea a prezentat un aparat revolutionar care elimina ridurile prin inghetare. Aparatul minune se numeste Criolyft. Este un aparat de ultima generatie care te scapa de ridurile de pe fata, gat si decolteu.

Se pare ca si Mihaela Radulescu recunoaste ca acest aparat este secretul tenului ei impecabil la 43 de ani.

Cum functioneaza Criolift? Aparatul ingheata zona tratata pana la -18 grade. In timpul procedurii se folosesc colagen, acid hialuronic, vitaminele C si B6.

Cat dureaza o sedinta? O cura dureaza in jur de 1 ora. Efectul antirid se vede instantaneu. Efectul tine pana la 5 zile.Cabinetul unde se face terapia este in Bucuresti. Pentru adresa si programari exacte recomand sa luati legatura cu Anca Radulescu.

Cat costa o terapie cu Criolift? O sedinta are un pret de 200 de lei.
Cum si unde pot lua legatura cu Anca Radulescu? Pagina oficiala pe net este www.ancaradulescu.ro sau http://www.scoalademake-up.ro/

desigur puteti urmari postarile ei pe facebook pe linkul http://www.facebook.com/atelierancaradulescu
unde e si numarul ei telefon pentru cele care doresc sa invete arta machiajului sau sa scape de riduri cu celebrul Criolyft.

Ce parere aveti despre metoda de a scapa de riduri prin inghetare? A folosit cineva aceasta terapie? Cat de eficient te scapa de riduri? Astept pareri si comentarii pe forum.

Pe mine personal inca nu ma tenteaza ...probabil pentru ca inca  nu am riduri :)) Oricum varsta la care poti apela la o asemenea sedinta de infrumusetare este peste 35 de ani.... ca la 20 inca nu ai cum sa ai riduri.

sursa articol partial www.evz.ro/
si http://directproprietar.ro/

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog