Faceți căutări pe acest blog

La ce e bun gelul Lamifaren?

Am descoperit un produs nou cu efect de detoxificare numit Lamifaren. Conform datelor de pe prospect Laminfaren este un gel natural din alge cu efecte benefice in multe afectiuni.
Ce boli trateaza Lamifaren?
Lamifaren gel este recomandat in cazuri de diabet zaharat, boli hepatice, ateroscleroza, pentru eliminarea toxinelor si metalelor grele, radioactive din corp. Se foloseste si in cazuri de boala cardiovasculara, hipertensiune, boala digestiva,in caz de tumori sau probleme de piele. Detoxifica colonul si ficatul, scade colesterolul din sange, detoxifica creierul, tiroida si glandele reproducatoare.

Ingredientul de baza al gelului Lamifaren este alga bruna Laminaria angustata si apa. Nu contine nici un fel de conservant, deci este un produs ecologic si natural.

Cum se foloseste Lamifaren? Se bea sau se mananca?  Modul de utilizare se face prin inghitire. cantitatea este pentru adulti, se utilizeaza zilnic 1 data inainte de masa cu 15-25 de minute se ia 1 lingurita pentru cura profilactica. Pentru metoda terapeutica se ia cu 1 lingura dimineata si 1 lingura seara cu 15-20 de minute inainte de a manca. Lamifaren se ia cu un pahar de apa, ceai, suc, iaurt.
Pentru rezultate cura se tine pentru 30 sau 90 de zile consecutive.
Cum se pastreaza? Cutia se tine in frigider, departe de copii.

Pentru cei care au reactii adverse se recomanda anuntarea medicului de familie.

Cat costa suplimentul alimentar Lamifaren? Unde se gaseste si de unde pot cumpara? O cutie de 550 grame are un pret de 160 ron. Se poate comanda pe internet pe site-ul www.lamifaren.ro In magazine il poti cumpara la distribuitorii Lamifaren. Lista lor o gasestesti pe site-ul mentionat mai sus.

Ma intreb cat de eficient este acest gel? L-a mai folosit cineva? Astept pareri pe forum

Cauta pe acest blog