Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tratament reumatism cu placute de cupru

In ziarul Libertatea a aparut un articol in care se scrie despre o noua terapie pentru tratarea durerilor de reumatism cu niste placute de cupru. Pentru ca in articol nu erau mentionate adresa si numerele de telefon unde poate fi contactat doctorul Ioan Ometa - cel care a descoperit acest tratament, vin in ajutorul celor care doresc sa mearga sa scape de reumatism.


In primul rand e bine sa stiti ca doctorul care face tratamentul cu placutele de cupru se numeste dr. Ioan Ometa si are cabinet in Timisoara. Adresa cabinetului unde poti merge pentru consultatii si tratament de recuperare este urmatoarea.
Centru de recuperare medicala Acupunct Ometa

strada Aleea Studentilor, Complexul Studentesx Caminul nr 2 Timisoara. Telefonul de contact este 0256-203.875, 0356-410.878 sau mobil 0723-545.800.
Cand este la cabinet doctorul Ometa? Orarul de functionare este : In zilele de Luni, Miercuri si Vineri e deschis intre orele 08.00-13.00 iar Marti si Joi intre orele 13.00-19.00

Consultatiile sunt facute de doctorul Ometa care este medic primar medicina generala, specialist in acupunctura, kinetoterapie, ostepatie, posturologie. Terapia cu placutele de cupru si crema minerala magnetica si cea cu nanofluide megnetice este o inventie proprie brevetata a celebrului doctor.
Puteti vizita site-ul doctorului pe linkul alaturat http://acupunct-ometa.ro
In poza alaturata poti vedea cum arata domnul doctor Ometa.


Pentu cei care vor sa stie cat costa consultatie, pretul tratamentelor cu placile de cupru e bine sa sune la numerele de telefon mentionate mai sus.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog