Faceți căutări pe acest blog

Radacina de konjac ajuta la slabit spune Dr.Oz

In fiecare zi de luni pana vineri renumitul doctor Oz are o emisiune la Euforia Tv de la ora 22.00 unde vine cu sfaturi de slabire, idei de a potoli foame, leacuri naturale pentru axietate, etc.

Zilele trecute Dr Oz a dat un pont important pentru cei care vor sa slabeasca si sa scape de senzatia de foame necontrolata. Dr Oz a recomandat radacina de konjac.

 Suna ciudat mai ales cand auzi cuvantul radacina te gandesti mai intai la patrunjel :) si apoi vine cuvantul konjac si instant iti vine in minte bautura conjac.

Ei bine este vorba este planta numita Amorphophallus Konjac. In radacina de konjac este o fibra numita glucomannan care este responsabila pentru mancarurile care au continut mare de fibre si zero calorii.

Daca vrei sa stii unde poti gasi in Romania radacina de konjac, un lucru e clar nici la piata si nici in magazinele cu legume si fructe nu il poti cumpara. In schimb exista suplimente nutritive naturale sub forma de capsule facute din radacina de konjac si se vand sub numele de Gluconan sua Konjac Glucomannan.

Cumpara de aici capsule care ajuta la slabit Glucomannan din radacina de konjac
Glucomannan
din radacina de konjac
Ce beneficii are consunul de radacina de konjac? In primul rand slabeste, reduce colesterolul, este bun si pentru cei cu diabet, opreste pofta de mancare, elimina toxinele, regleaza glicemia, detoxifica intestinele, ateroscleroza, hemoroizii, problemele de digestie chiar si constipatia.

Se recomanda in caz de obezitate, ca adjuvant in cura de slabire pentru ca blocheaza asimilarea de glucide si grasimi.

Cat costa pastilele care contin radacina de konjac? Capsulele sunt de la mai multe firme producatoare:
- de ex de la Herbal One capsulele Glucomannan au un pret de 69 de lei. Un flacon contine 100 de capsule. Se gaseste pentru cumparare de ex pe aceasta pagina web 

- o alta firma care vinde tot pastile cu radacina de konjac este de la Organika Health Product, produsul se numeste Konjak Glucomannan si are un pret de 56 de lei.
O cutie contine 120 de capsule. Uite il poti cumpara pe siteul acesta.
Cumpara de aici capsule care ajuta la slabit cu radacina de konjac
Cumpara de aici
radacina konjac pt slabit

Din radacina de konjac sunt disponibile acum si niste bureti de baie care ajuta la masajul corpului, bune pentru eliminarea acneei, punctelor negre, etc. Costa intre 35-45 de lei. Se vand online direct pe acest site cu produse naturiste.

Cumpara de aici burete din konjac pentru curatarea si tratarea tenului cu acnee puncte negre
Burete din Konjac
pentru ten acneic
A folosit careva aceste capsule?Astept pareri si opinii :) A slabit deja cineva cu ele ?

Cate kilograme si in cat timp ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog