Faceți căutări pe acest blog

Lipoeffect -kit remodelator de slabit

In cazul in care vrei sa incepi sa slabesti si nu vrei sa faci operatii pentru asta, poti alege un pachet profesional preparat special pentru remodelare corporala cu efect natural de liposuctie. Este vorba despre kitul LipoEffect.

poza cu lipoeffect flacoanele de remodelare corporala si slabireIn pachetul Lipoeffect sunt 3 produse care folosite impreuna iti remodeleaza corpul si te ajuta sa arati mai bine si mai supla. Cel mai bine e sa te gandesti inca de pe acum sa arati cel mai bine pentru petrecerile ce urmeaza in perioada sarbatorilor, daca vrei sa atragi privirile prietenilor tai si daca vrei sa fii cea mai senzationala aparitie la orice petrecere, incearca sa slabesti.

Descrierea celor 3 produse din gama Lipoeffect descrie urmatoarele:
- primul este Lipoeffect verde care este un ser care disloca celulele grase, accelereaza metabolismul si elimina efectul de reingrasare, adinca elimina efectul yo-yo
- al doilea produs este Lipoeffect albastru care este o lotiune care tonifica si ajuta la felxibilitatea pielii
- al treilea produs este Lipoeffect rosu care este un balsam cu efect termogenic de ardere a grasimilor dislocate, topind grasmilile
Ingredientele in compozitia produselor sunt naturale, cele mai importante dintre ele sunt: alga bruna numita Fucus vesiculosus folosit in multe diete de slabit, Carnitina -care arde grasimile, scade colesterolul si opreste pofta de mancare si Cafeina care iti da energie, accelereaza metabolismul si arde caloriile.

Cum folosesc produsele Lipoeffect? Cele trei produse se vor folosi in modul urmatorL dimineata foloseste lipoeffect verde care se maseaza pana la absorbtie in zonele cu probleme. Dupa care se aplica pe piele Lipoeffect albastru. Seara inaine de culcare cu 30 de minute se aplica Lipoeffect rosu. E foarte important ca pielea sa fie curata. Dupa folosirea produsului trebuie sa bei 500 ml de apa plata. Trebuie neaparat dupa masajul cu lipoeffect sa te speli pe maini si sa ai grija sa nu iti intre in ochi. Daca ai reactii de la aplicare inseamna ca este alergic/a la unul din ingredientele produsului si nu mai ai voie sa il folosesti.

Cat costa Lipoeffect? Intregul kit cu cele 3 flacoane are un pret de promotie de 179 de lei. Daca faci comanda la mai multe pachete pretul va si mai ieftin.
Poti citi mai multe despre produsele Lipoeffect pe site-ul www.lipoeffect.ro unde le si poti comanda
Inca nu se gaseste in magazine si nici in farmacii. Din prospect am aflat ca nu are contraindicatii si nici efecte secundare. Doar in cazul in care suferi de boli de piele e bine sa iti intrebi medicul daca poti folosi aceste produse sau nu.
L-a folosit cineva? Hai sa scriem mai multe despre aceste produse, cu pareri concrete... :) sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog