Faceți căutări pe acest blog

Jessica Simpson a slabit 20 kg in 4 luni

De cand a nascut in luna mai 2012 vedeta Jessica Simpson se lupta cu kilogramele pe care le-a acumulat in timpul sarcinii. In fiecare saptamana reuseste sa slabeasca putin insa recunoaste ca ii este foarte greu in dieta.

Corpul nu ii mai raspunde si nu mai slabeste asa de usor. De mancat mananca de toate insa in cantitati mult mai mici decat in timpul sarcinii. Pentru Jessica cel mai important lucru este ca fetita ei, logodnicul ei si ea sa fie sanatosi si fericiti. Kilogramele vor disparea incet incet. Oricum se pare ca din luna mai pana in septembrie a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme.

Cum a slabit? Tine un plan de dieta riguros si faci sport in mod regulat.
Merge la sala de fitness si merge mult pe jos.  Jessica spera ca in momentul in care reuseste sa slabeasca cat mai mult si corpul va fi din nou suplu.
Momentan ii vine greu sa se apuce de jogging sau alergat.

poza Jessica Simpson inainte de sarcina, in timpul sarcinii, grasa si dupa ce a nascut si a slabitLogodnicul ei este alaturi de ea si o ajuta sa slabeasca. O iubeste asa cum este si o ajuta in lupta pe care o duce in timpul dietelor. In magazinul Life&Style a aparut un articol cu Jessica Simpson unde explica in detaliu cum a reusit sa slabeasca 20 de kg in 4 luni, ce a mancat, ce exercitii a facut pentru a arde grasimile


Alaturi poti vedea poza cat era de grasa Jessica Simpson in timpul sarcinii si cum arata ianinte de sarcina si cum arata acum in septembrie 2012. Si se pare ca mai vrea sa slabeasca.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog