Faceți căutări pe acest blog

Dvd pilates "Ora de sport cu Oana Cuzino"

Prezentatoare emisiunii "Ce se intampla doctore?" de la Protv, celebra Oana Cuzino a lansat un dvd care contine un program de slabit cu exercitii Pilates.
Secretul frumusetii Oanei Cuzino este faptul ca fac sport in mod regulat, ea prefera exercitiile de Pilates.

DVD-ul cu exercitii pilates este nou si este oferit gratuit impreuna cu revista "Ce se intampla doctore".
Exercitiile te ajuta sa slabesti si sa ramai in forma. Acest DVD lansat de Oana este facut impreuna cu o campiona nationala la patinaj artistic din Turcia pe nume Gizem Cordan Deletioglu care detine un studio Pilates in Romania.

Important este ca se poate slabi cu pilate pana la 20 de kg in doar cateva luni fara dieta in mod sanatos.
poza oana cuzino prezentare dvd slabit cu pilates- revista ce se intampla doctoreUnde este studioul de pilates unde a filmat dvd-ul de exercitii Oana Cuzino? Studioul unde este intructor de pilates prietena Oanei - Gizem Cordan Deletioglu se numeste Shape Art Pilates Studio si se afla in Bucuresti la adresa strada Barajul Argesului 41E in sectorul 1.
site-ul web al centrului de pilates este www.shapeartpilates.ro
numarul lor de telefon este Tel: + 40 21 310 37 44, + 40 728 849 257.

Cat costa antrenamentele de pilates unde face sport si Oana Cuzino? O sesiune costa in jur de 95-110 lei depinde la cate sesiuni de antrenament de pilates faci abonament.

Cat costa revista Ce se intampla doctore? Pretul este in jur de 9.9 lei, iar in noul numar vei primi gratuit cadou dvd-ul Oanei Cuzino cu exercitiile de Pilates. Site-ul oficial al revistei Ce se intampla doctore este www.csid.ro
Unde pot cumpara revista cu dvd-ul? Revista se vinde pe tarabe, in chioscurile de ziare, in benzinarii, in hipermarketuri. Eventual poti face abonament la revista pe site-ul revistei.
sursa articol si poza cu Oana Cuzino

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog