Faceți căutări pe acest blog

Anghinare, leurda si ridiche neagra


A aparut un produs nou romanesc si natural pt slabit lansat de aceasta data de firma DaciaPlant.

 Este vorba despre niste capsule care au la baza vestita anghinare, leurda si ridichea neagra.

Pentru ce afectiuni e recomandat acest produs? Aceste pastile sunt facute special pentru persoanele obeze, supraponderale care au nivelul de colesterol si trigliceride foarte ridicat.

Prospectul produsului descrie ce actiuni are asupra organismului:
- este tonic digestiv, diuretic, litotriptic, vasodilatator, antimicrobian, carminativ, depurativ


- de foloseste in supraponderabilitate, obezitate, ateroscleroza, steatoza hepatica, hipercolesterolemie, hiperlipidemie, constipatii, colecistite, dischinezii biliare.

Ce contraindicatii au aceste tablete ?
NU au voie sa il consume femeile insarcinate, cele care alapteaza, cei care sufera de obstructie biliara, sau cei care au alergie la ingredientele capsulelor.

Cei care iau medicamente anticoagulante e bine sa intrebe medicul inainte sa incerce acest produs de slabit.

Cumpara produsul aici
Cumpara produsul aici
Modul de utilizare este doar pentru adulti cate 1-2 capsule de trei ori pe zi inainte de mesele principale. Se iau cu apa sau se sfarama in gura.

Ce pret are produsul de la Daciaplant cu anghinare leurda si ridiche neagra?

Pretul unui flacon este in jur de 31 lei. O cutie contine 60 de bucati de pastile. Pachetul contine 1+1 cutie cadou.

Daca vrei sa il cumperi il poti cumpara in magazine de profil naturist in orice oras din Romania.

 SI pe internet se poate comanda de exemplu pe site-ul acesta.Cine a folosit deja aceaste pastile pentru slabit ? Chiar are efect ? Merita banii ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog