Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Margarina e sanatoasa sau nu?

A aparut ieri un articol in ziarul Evenimentul zilei unde scrie ca de fapt margarina vanduta in comert sub sloganul de margarina buna pentru inima de fapt este un aliment periculos pentru sanatate, contine grasimi esentiale si e facut din peste gras si ulei de masline extravirgin.

Chiar daca pe eticheta margarinei scrie ca are in compozitie Omega 3 sau Omega 6 si ca are ca scade colesterolul se pare ca medicul nutritionist nu ne recomanda sa mancam margarina.

Voi ce parere aveti despe margarina? Citind comentariile oamenilor pe net am vazut ca multe lume spune ca de fapt margarina e otrava curata pentru sanatate.
Astept comentarii si opinii despre acest subiect, mai ales ca de mici am fost invatati sa mancam dimineata paine cu unt sau margarina.

Tot in acelasi articol se vorbeste si despre iaurt si painea de secara cu stanioli.Deci se pare ca nu toate alimentele care promit ca ar vindeca boli sunt la fel de eficiente.
Se pare ca painea cu stanioli e buna pentru a scadea colesterolul...Parerile despre aceste produse erau ale unei experte in nutritie pe nume Corina Zugravu.

sursa articol www.evz.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog