Faceți căutări pe acest blog

Legumele si fructele ne otravesc?

Peste tot in reclame si televiziuni auzim sa renuntam la carne si sa mancam numai mancare vegetariana. Ce facem cand, alegem sa mancam cat mai multe legume si fructe si ne inbolnavim de la ele? Zilele trecute a aparut un articol in ziarul Libertatea in care se spune ca niste specialisti au facut cateva teste si analize cu fructele si legumele care se vand in piete, tarabe, magazine si hipermarketuri si au constatat ca sunt pline de pesticide si otravuri,chimicale,  ingrasaminte chimice, legume si fructe modificate genetic.

Cum e mai bine atunci? Sa mancam legume si fructe pline de e-uri si otravuri? Ce legume si fructe sa evitam ca sa nu ne inbolnavim? Care sunt alimentele care te pot imbolnavi?

Conform dr. Mencinicopschi cele mai nocive sunt:
- merele, ardeiul gras, telina, piersicile, capsunele, nectarinele, stugurii, spanacul, afinele, castravetii si cartofii
Fructele si legumele care sunt mai putin nocive adica nu contin atat de multe pesticide si substante fertilizante sunt: ananasul, avocado,ceapa,varza, mazarea, mango, sparanghel, vinetele, kiwi, pepenele galben, cartofii dulci, pepenele rosu, ciupercile si grapefruitul.

De unde sa cumpar legume si fructe fara chimicale? Cele din Romania de la tarani sunt sigure? Voi alegeti legumele si fructele bio? Va invit pentru comentarii, opinii si pareri despre legumele si fructele cu chimicale..sub articol in casuta de comentarii.
sursa www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Cauta pe acest blog