Faceți căutări pe acest blog

Plicatura Gastrica

Ce este plicatura gastrica? Informatii si descriere:

Pentru cei care vor detalii despre plicatura gastrica, voi incerca sa pun in acest articol cat mai multe date concrete despre acest procedeu de slabire- operatie slabire.
Plicatura gastrica este o operatie -un procedeu chirurgical care ajuta la slabire. Se face pe cale laparoscopica si este momentan cea mai moderna operatie in chirurgia obezitatii.

In ce consta operatia numita plicatura gastrica? Operatia chirurgicala consta in efecturarea unor pliuri in peretele gastric, dupa care pliurile se sutura cu fire chirurgicale neresorbabile. Este un procedeu restrictiv de chirurgie bariatrica unde se micsoreaza stomacul pe cale chirurgicala fara implanturi si fara agrafe metalice.

Cat slabesc cu plicatura gastrica? In urma unei astfel de operatii pentru slabire se poate pierde intre 40-70 % din excesul ponderal (adica din kilogramele in plus) in primul an.

Unde pot face operatia numita plicatura gastrica? In Romania este un centru medical numit Delta Hospital in Bucuresti care face operatii pentru chirurgia obezitatii. Pe langa plicatura gastrica, la Delta Hospital poti apela la doctori pentru operatii gastric sleeve, gastric banding (inel), gastric by-pass, diversie bilio-pancreatica.

Cat costa operatia de plicatura gastrica? Pretul este in lei si costa 18500 lei. Sincer e un pret cam piperat pentru salariile din Romania, dar cine isi permite sa faca o astfel de operatie.... In aceasta suma se include intreventia chirurgicala, anestezia, cazarea, dieta, medicamentele, materialele sanitare, controlul la 10 si 30 de zile de la operatie.

Unde este Delta Hospital? Adresa este strada Racari nr. 6A, sector 3, Bucuresti, site-ul lor web este http://deltahospital.ro
Programari se pot face la nr de telefon : *6788, fax 031-620.80.93

Cine si-a facut operatie chirurgicala pentru slabit? Poate sa ne povesteasca cineva detalii? Ce efecte are? Ati reusit sa slabit prin operatie? Astept comentarii si marturii sub articol in casuta de comentarii.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog