Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Comprimate Antidulce pentru cura de slabire

Daca te apuci de cura de slabire, una dintre cele mai grele incercari este sa renunti la dulciuri si la tot
ce inseamna dulce.Cum pot scapa de nevoia de a manca mereu ceva dulce? O metoda naturista este o metoda fitoterapeutica propusa de cei de la Fares. Este vorba de niste comprimate -capsule numite Daphne -comprimate antidulce pentru cura de slabire.



Descriere produs:
Ce efecte si beneficii au comprimatele anti dulce daphne? Conform prospectului aceste comprimate elimina nevoia de dulciuri, iti opreste apetitul si te opreste sa mai simti nevoia de a manaca ceva dulce.
Este un produs fitoterapeutic 100% natural. Aceste capsule sunt comercializate si separat si impreuna cu trusa de slabit Daphne de la Fares.

poza cutie daphne fares dietaCe ingrediente are in compozitie? Daphne- antidulce contine: frunze de Gymnema sylvestre, hoodia gordonii, ulei esential de lamaie,  ulei esential de portocale, ulei esential de scortisoara, ulei esential de menta, fructoza, celuloza microcristalina, talc, aerosil, stearat de magneziu.

Are efecte adverse? Nu are efecte adverse si provoaca reactii. Contraindicatiile spun ca nu au voie sa il foloseasca copii care au sub 14 ani si nici femeile insarcinate sau cele care alapteaza.

Cat tine o cura cu pastilele anti dulce daphne? Durata unei cure de slabit dureaza 2-3 luni.
Cum se administreaza? Intrebuintarea se face zilnic. 1 comprimat trebuie supt incet de 3 ori pe zi inainte de a lua masa

Ce pret au comprimatele antidulce Daphne Fares? O cutie costa in jur de 50-60 de lei, depinde de unde il cumperi. Intr-o cutie sunt 90 de comprimate.
Unde gasesc sa cumpar capsule comprimate antidulce Daphne de la Fares? Se gaseste in magazine de profil naturist sau pe internet pe mai multe site-uri.
De exemplu il poti comanda online pe:

Foarte important. Acest produs va fi prezentat vineri si sambata la OTV in emisiunile "Fitoterapia in cura de slabire" si "Cura de slabire cu fitoterapeutice" .
Vineri pe 20 iulie 2012 - Romanul, Sefu lui Condurateanu de la ora 16.00
Sambata tot la OTV la Cafeneaua sufletelor de la ora 17.oo prezentate de doamna doctor Daniela Busneag

sursa + imagine www.fares.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog