Faceți căutări pe acest blog

Mancand grasimi ramanem sanatosi

De multe ori cand te apuci de dieta, ai tendinta sa renunti la tot ce inseamna grasimi. O carte noua landat de Profesor dr Mencinicopschi, dr. Serban Puia Negulescu si Profesor dr. George Puia Negulescu vin in ajutorul celor care vor sa slabeasca sanatos.

 Cartea se numeste " Mancand grasimi ramanem sanatosi. Sa slabim mancand grasimi bune. Un obicei sanatos uitat astazi" .

Este o carte cu 212 pagini care ne da sfaturi in diete, ce sa mancam , care sunt grasimile bune care le poti consuma in diete.
Cartea este lansata de editura Universitara in 2012.

Comanda online cartea despre Grasimi sanatoase
Care sun grasimile bune cu care slabesti?? Grasimile sanatoase pentru organism sunt:
- uleiurile vegetale, fructele, pestii de mare adancime, scoicile, crustaceele, ouale, laptele si produsele din lapte, carnea si produsele din carne...

Cat costa cartea? Pretul cartii este de 32 de lei. Se gaseste in librarii sau online se poate face comanda pe site-ul acesta. 

-Cine a citit deja aceasta carte sau alte carti legate de sanatate si produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente informatiile ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog