Faceți căutări pe acest blog

Livinorm curata ficatul eficient

Cei care au nevoie de un tratament pentru detoxificarea ficatului pot incerca suplimentul alimentar numit Livinorm de la Walmark.

Acest supliment contine ingrediente care sunt benefice pentru ficat. Plantele din compozitia suplimentului ajuta sa ai un ficat sanatos si reactiveaza capacitatea de regenerare a ficatului.

In compozitia Livinorm sunt: silimarina care este un extract din Armurariu; fosfatidilcolina care este un extract din soia, acid alfa-lipoic. Aceste componente combinate creaza Hepa DTX Complex -combinatie de substante active naturale care ajuta capacitatea de regenerare a ficatului.

Cele 3 componente ajuta la detoxifierea ficatului, contribuie la funtionarea normala si la regenerarea celulelor hepatice, ajuta la formarea lichidului biliar asigurand o digestie normala.

Cumpara de aici online Livinorm bun pt ficat"O cutie de Livinorm are 30 de pastile si un pret de 30 de lei. Se gaseste pentru cumparare in reteaua Walmark sau pe site-ul acesta.Administrarea suplimentului se face zilnic cate 2 capsule.

Dupa opinia cumparatorilor Livinorm este bun pentru orice afectiune a ficatului.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog