Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta de slabit - slabeste cu supa de pui

In mod normal pentru a slabi sanatos ar fi recomandat sa alegem metode naturale de a slabi. O metoda simpla si efienta pentru a slabi cateva kilograme intr-un timp scurt ar fi sa alegem dieta cu supe. De exemplu dieta cu supa de pui este eficienta si destul de rapida.

Totusi inainte de a incepe aceasta dieta de slabit trebuie sa iei in considerare cateva aspecte legate de sanatate. Adica trebuie sa fii 100% sanatos/sanatoasa si cu forta de viata. Nu de alta dar dieta te poate extenua atat fizic cat si mental.



Deci mare grija, eventual vorbeste cu un nutritionist sau medicul de familie inainte sa incepi o dieta.

Cum prepar supa de pui dietetica? Reteta supei nu necesita nici multa pricepere in arta gatitului, adica nu trebuie sa fii bucatar cheff, masterchef pentru asta :)) si nici nu iti ia mult timp pentru gatit. Pui intr-o oala pentru supa apa cu putina sare, adaugi carnea de pui, morcovi 2-3 bucati, ceapa alba sau rosie la alegere si broccoli.

Se fierbe bine pana au fiert atat legumele cat si carnea dupa care se condimenteaza cu condimente naturale la alegere. Pentru dieta recomand sa pui in supa tarhon uscat, ghimbir, leustean, marat, frunze de patrunjel, ardei boia dulce, piper negru macinat, curry, curcuma - toate condimentele mentionate ajuta la slabit si detoxifiere.


Se mananca doar supa timp de o saptamana ? Conform descrierii dietei cu supa de pui doar la micul dejun poti manca diferit. Adica dimineata poti manca cereale cu suc de portocale sau iaurt cu fructe amestecat cu germeni de grau.
In rest din supa preparata poti manca de  cate ori vrei si in orice cantitate sau de fiecare data cand ti se face foame.

sursa poza cu supa de pui
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog