Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema anticelulita cu extract de cafea verde

Cum pot scapa de celulita? E o intrebare frecventa in ziua de azi. O metoda de tratament cu efect  anticelulitic este crema de la Cosmetic Plant numita "
Crema anticelulita cu extract de cafea verde - forte. 

Este o crema cu care poti scapa de celulita facand masaj anticelulita acasa.



Este  o crema Forte - pentru ca este recomandata persoanelor care au predispozitie la celulita sau au deja celulita.
Cum se face masajul anticelulitic ? In fiecare zi este  necesar atat dimineata cat si seara sa te masezi cu
crema cu cafea verde in zonelel cu celulita - adica pe  coapse,abdomen, solduri, fese. Masajul se face cu miscari circulare.

Ingredientele din continutul cremei sunt: Aqua/apa, Glycerin/glicerina, (Hedera helix, Calendula officinalis, Origanum vulgare, Aesculus hippocastanum) extract, Stearic acid, Paraffinum liquidum, Caprylic/capric triglyceride, Petrolatum, Cetyl alcohol,

Cumpara aici crema anticelulitica forte
Cumpara aici crema anticelulitica forte
Caffea robusta seed extract/extract de cafea verde robusta, Dimethicone, Glyceryl stearate, Ceteareth-25, Siloxanetriol alginate, Caffeine/cofeina, Butylene glycol, Parfum, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, C13-14Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Triethanolamine, Sodium benzoate/benzoat de sodiu, Disodium EDTA, Methylparaben, BHA.

O doza de crema anticelulitica are 250 ml si un pret de aproximativ 15 lei.
Crema de la Cosmetic plant din cafea verde se gaseste in magazinele de cosmetice si in plafare. Se poate cumpara si pe net pe site-ul acesta cu produse naturiste.

Tu cum faci celulita sa dispara? Ce produs anticelulitic cunosti?
Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog