Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cicoare reduce pofta de dulciuri si inlocuieste cafeaua cu succes

Ce este cicoarea? La ce se foloseste? Se poate slabi cu cicoare?

Cicoarea este o planta cu proprietati terapeutice miraculoase pentru organism. Numele in latina pentru cicoare este Cichorium intybus.

Cicoarea se poate folosi pentru detoxifierea organismului, refacerea metabolismului, eliminarea acneei si a furunculozei. Cicoarea scade colesterolul, e folosit si ca inlocuitor de cafea, intareste imunitatea.

Daca vrei sa slabesti poti lua cicoare - pentru ca reduce pofta de mancare, te scapa de efectul yo-yo dupa ce ai slabit, adica te ajuta sa ramai la greutatea ideala fara sa te ingrasi la loc. Deci cicoare e metoda ideala de ari mentine greutatea.


Cumpara de aici  cafea de Cicoare
Cumpara de aici
cafea de Cicoare
 Cicoarea se recomanda si in caz de diabet, digestie lenta sau dificila,constipatie,  in caz de bulimie, alergie, candidoza digestiva sau vaginala.

Cat costa capsulele de cicoare ? O cutie in care sunt 30 de capsule are un pret de aproximativ 17 lei.  Se gaseste si pe net pentru cumparare pe site-ul acesta.

Ce pret are cicoare instant ? Un borcanel de 50 g de Cafea instant de Cicoare 100% are pretul de aprox 9,5 lei. Se poate comanda online direct la acest magazin cu produse naturiste.

Opreste pofta de dulciuri si calmeaza foamea.Se poate lua cicoare si in caz de tulburari hepatice dupa intoxicatii sau otraviri.
Cicoare se gaseste in Romania sub forma de ceai, cicoare instant sau sub forma de pastile.

Capsulele de cicoare contin extract de cicoare. Extractul este in forma concentrata deci are un efect mai rapid si mai puternic decat pulberea simpla de cicoare.


Pentru a opri pofta de mancare capsulele din extract de cicoare se iau in timpul mesei. Modul de administrare este zilnic, de vor lua 1-3 capsule cu un pahar mare de apa la putin timp dupa ce am inceput sa mancam.

Cumpara de aici capsule cu cicoare
Cicoarea reduce pofta
de dulciuri
O cura cu cicoare de tine timp de 1-2 luni dupa care trebuie sa tii o pauza de 2-4 saptamani. Dupa pauza poti relua tratamentul.

Cicoarea nu are efecte negative si nici efecte adverse deci nu prezinta nici un risc pentru sanatate.

Eu personal consum cicoare si sunt de parere ca este o planta miraculoasa. Ma ajuta sa fiu in forma, il folosesc in loc de cafea si sunt foarte incantata de ea.

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog