Faceți căutări pe acest blog

Dvd de fitness exercitii slabit lansat de Cori Gramescu

Antrenoarea Cori Gramescu a lansat un dvd de exercitii fitness numit LadyFit DVD Home Edition. Acest dvd este destinat in special pentru persoanele care nu au facut sport si nu pot sau nu au posibilitatea sa mearga la sala, dar vor sa slabeasca.

Ce contine dvd-ul lansat de Cori? Dvd de sport, fitness, exercitii de facut acasa.
DVD-ul lansat de Cori este facut dupa 7 ani de experienta in antrenamente si exercitii de fitness, dupa 7
pe dvd gasesti 90 de zile de antrenament acasa, 90 de zile /3 luni consultanta gratuita, cu exercitiile si dieta lui Cori poti sa slabesti pana la 9 kg cu rezultate garantate.Vei vedea pe dvd exercitii de slabit pentru tot corpul cu indicatii prezentate de Cori Gramescu.
Este cel mai bun concept de antrenament pentru femei.

Pe langa exercitiile de fitness, pe dvd gasesti si o dieta speciala.
Cum primesti consiliere gratuita de la Cori? Trebuie sa trimiti codul de comanda care este lipit pe dvd cumparat si primesti automat sfaturi si raspunsuri prin telefon sau e-mail.

 Cum i-au legatura cu Cori pentru sfaturi gratis? Telefonul de la LadyFit este 021-311.10.95 sau mobil 0726.438.348. E-mailul de contact este cori@ladyfit.ro, site-ul web unde poti comanda dvdul de exercitii fitness/aerobic este www.ladyfit.ro este vorba de un fitness club unde Cori Gramescu lucreaza.

Cat costa dvd-ul lansat de Cori? Pretul este in jur de 90 de lei. Adica te costa 1 leu pe zi pentru cele 90 de zile de antrenament si dieta.
Personal zic ca e chiar ieftin si ideal. Mai ales ca odata ce ai comandat dvd-ul iti ramane tie acasa, si poti repeta exercitiile si dieta ori de cate ori vei dori. Te si aduce in forma, slabesti si o sa te simti bine dupa ce termini dieta de 90 de zile cu exercitiile incluse.

Ce mai, bafta la slabit si sa va tineti de exercitii si dieta :) Cine se apuca de dieta si exercitiile de fitness lansate de Cori sa vina pe forum sa ne povesteasca cum slabeste :))

Cauta pe acest blog