Faceți căutări pe acest blog

Duoslim spray pentru slabit

Firma care comercializeaza in Romania capsulele de slabit Duoslim Day&Night au lansat pe piata un produs nou numit Duoslim Spray Hipolipemiant.

Ce este -cum functioneaza sprayul de slabire Duoslim??

Sprayul Duoslim este un supliment alimentar care te slabeste.
Prospectul descrie spray-ul care un produs care arde grasimile, iti tonifica organismul, protejeaza ficatul, elimina toxinele din corp si regleaza colesterolul.

Cum se administreaza? Cum se foloseste Duoslim spray? Zilnic de 3 ori pe zi trebuie sa faci 2 pulverizari sublingual. Dupa pulverizare trebuie sa tii o pauza de 30 de minute si doar dupa trecerea celor 30 de minute ai voie sa bei apa sau sa mananci.

Cat pot slabi cu Duoslim? Cu sprayul de la duoslim poti slabi pana la 10 kg pe luna. Are efecte secundare? Conform descrierilor de pe site, nu are efecte secundare si nici reactii adverse pentru ca are in compozitie doar ingrediente naturale.
In spray Duoslim pt slabit se gasesc urmatoarele plante: matase se porumb, flori de coada soricelului, fructe de macese, mentha piperita, ovaz, papadie, crusin, fructe de mar, urzica, radacina de cicoare, cimbru, coada calului.

Cat costa spray Duoslim? O doza de spray duoslim hipolipemiant are un pret de 40 de lei. Se poate cumpara si comanda pe acelasi site unde se vinde Duoslim pastile. Site-ul este www.duoslim.ro

Despre marturiile celor care deja au slabit cu produsele duoslim poti citi pe site-ul Duoslim la categoria rezultate.

Cine poate spune -"am slabit cu duoslim??" e invitat/invitata pe forum sa ne dea detalii despre experienta lui/ei de slabit :))

Cauta pe acest blog