Faceți căutări pe acest blog

Abdomen plat cu Nestle Fitness

Cei de la Nestle au lansat un program de slabit numit "Programul Abdomen Plat". Acest program de la Nestle te ajuta sa iti tonifici abdomenul, sa arzi caloriile si sa ai o dieta echilibrata.

Cum urmezi programul de slabire facut de Nestle? Intri pe site-ul dedicat programul pe www.flatbellyprogram.com unde , apoi trebuie sa ai un Iphone cu care sa descarci aplicatia pentru Iphone.

Cu ajutorul aplicatiei poti vedea videoclipuri cu exercitii pentru abdomen. Apoi gasesti si metode de ardere a calorilor dupa care poti citi sfaturi si solutii pentru dieta ta personala in profilul tau personal. IN cazul in care nu ai iphone, poti sa vezi video clipurile cu exercitii pt abdomen care te ajuta sa slabesti pe siteul nestle.

Desigur in alimenatia pentru un abdomen plat cei de la nestle recomanda cerealele integrale Fitness cu ciocolaa, fructe sau iaurt. Este vorba de pachete cu cereale nestle de 550 g . Pretul unui pachet cu crereale finess este in jur 14-15 lei. Se gasesc in hipermarketuri. De exemplu in toate magazinele Kaufland le poti cumpara.

Tu cum slabesti cu Nestle? Ai descarca deja aplicatia abdomen plat? Cine a facut si a slabit cu exercitiile din videoclipurile de pe site-ul nestle?

sursa si foto site-ul Nestle Fitness-program abdomen plat - program gratis de slabit

Cauta pe acest blog